HONDA - CLUB
« Re: reklama na C5d na Nove
jo, jeste je jedna, takova 'a la Matrix. Psal jsem o ni tak pred 14 dny. Ta fotka je super. KS z HS ji ma ode mne (to se nepochlubil, co?:) a ja zas od Horta. Tomu rikam retezova reakce :-). Kdybyste nekdo tu reklamu nasli neje v digitalni podobe, tak se ozvete. Jeste jsem ani jednu nevidel, jen fotky z jejich nataceni. -
« Re: reklama na C5d na Nove
Ahoj Kingu! Ten spot bezel vcera vecer asi ve 20.45 hod a byl to ten s tou holcinou v zelenem. Vis o nejake jine verzi? Dnes jsem od KS ze Stodulek mailem dostal reklamni fotku na C5d z Polska. Je tam odhalene divci stehno s klickem od Civika za podvazkem........parada ;-) Je videt, ze u nas se zatim H moc nesnazi, ale blyska se na lepsi casy ;-) -
« Re: V-Power Racing
Tak jsem taky testnul jednu nadrz V-Power Racing v Acco. Musim rict ze pres muj skepticky pohled na ten zazrak mi pripadalo Acco zivejsi. Muze to byt ale ciste psychologicka zalezitost (kdyz uz stoji tolik penez, tak to na nej sakra prece musi jezdit lip). Spotreba byla zhruba stejna jako u N95. Testnul jsem to ve ctvrtek na trase Praha-Ostrava-Praha. Tam jsem jel na N95 (OMV), zpet na V-PR stejnou trasou. Spotreba tam 10,66, zpet 11,01. Zpatky jsem jel ale o neco rychleji. -
pallas 23.04.01 11:34
« Re: ITR!!!
King ja som sa prave stiahol do Citroen fora, na radu lufa, skdd atd., aby ste nemali pocit ze vam tu prudim... teraz sa zase dozvedam novinky o Volve :-) A s tou Civic 5d: momentalne som uneseny novou C5 od Citroenu, ale ked uvidim niekde nazivo Civica, skusim otvorit a zabuchnut dvere a zas budem mat inspiraciu, aby som vam to tu rozhybal. :-) -
pallas 23.04.01 11:31
« Re: Projekt CarManager
ivo: "...Nepotrebujeme nic vic, nez aby se to trosku zverejnilo a dostalo na nejake dobre pristupne misto. Nic za to nechceme. Pokud by se nasel sponzor dalsiho rozvoje, bude to jenom O.K., ale na tom netrvame..." :-))) sorry len mi to tak prislo smiesne. Aky je tvoj tip, kolko asi tak bude za to chciet Auto.cz? Na charitu sa nespoliehaj :-)
« Re: reklama na C5d na Nove
Tak - ted budu sedet 14 dni v jednom kuse u bedny, abych ho taky videl :-). Ktery to je - ten s tou kockou v zelenem? Chtelo by to ty soty nahrat a zdigitalizovat. Uz jsem je zkousel najit na netu, ale zatim neuspesne :-( V kolik hodin bezel? -
« reklama na C5d na Nove
Panove, stalo se neco neuveritelneho.........Honda se opet vratila k TV reklame. Vcera jsem k memu uzasu shledl reklamu na novy C5d na Nove. Musim rict, ze byla skvela a Civic tam vypadal moc pekne. Gratuluji manazerum z HCR, ze konecne japonciky presvedcili k investici do TV promo!!! -
« Re: Projekt CarManager
Kingu, tak ja Te kontaktuju ;-) Nepotrebujeme nic vic, nez aby se to trosku zverejnilo a dostalo na nejake dobre pristupne misto. Nic za to nechceme. Pokud by se nasel sponzor dalsiho rozvoje, bude to jenom O.K., ale na tom netrvame. Udelalo by nam dobre, kdyby se jenom uvedlo, kde ten projekt vznikl. Jinak je to ted ve fazi Beta testovani.