HONDA - CLUB
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse
-
pallas 23.04.01 14:29
« Re: Projekt CarManager
Ivo, nemusis na mna stekat takym nahnevanym tonom. Ja predsa viem, ze vas mladicky elan a ciste, komerciou neskazene dusicky by s cistym umyslom chceli ponuknut sluzbu pre citatelov auto.cz. Napriek tomu sa pytam, ak ta aplikacia nebude priamo na stranke a pod spravou serveru auto.cz, aky komercny efekt by to malo mat pre auto.cz?? A na druhu stranu, ak to bude na Vasom serveri, resp. Vami spravovana, aka je zaruka objektivity?? Akoze Vas cisty umysel? Hmm, ked vam ponukne trebars BMW zadarmo 5-ku s plnou nadrzou na vikend, tak ho vychvalite do neba (samozrejme to je fikcia, pretoze na to aby ste sa k takemu niecomu dostali, nemate navstevnost). Ak mas pocit ze pisem nejake blbosti, kludne ma oprav, mozno len zle chapem to, co vlastne chcete rozbehnut. -
2pallas: to je jednoduche. Kazdy trochu premyslivy potencialni kupec noveho auta se s tim autem zkusi nejprve projet. Behem tech peti minut ziska velmi pribliznou predstavu, co to auto nabizi a to spise z hlediska vnejsiho pohledu. Ten simulator mu nabidne dalsi analyzu toho, co muze od toho auta teoreticky ocekava a srovnat si, jestli je pro nej z hledisky dynamiky lepsi napr. C5 nebo Accord ;-). O tom to je. Nevybirat auta jen podle hodnoty maximalniho vykonu, ale celkoveho pojeti, tedy dle zprevodovani, prubehu krouticiho momentu atd. Myslim, ze tahle sluzba na tomto portale dostupna neni. -
pallas 23.04.01 12:25
ivo, no to mas velmi jednoduche. Vy mate "...neziskovy studentsky projekt, ktery tematicky zapada k tomuhle portalu..." a auto.cz je KOMERCNY projekt, ktory sa snazi byt ziskovy (resp. sa k tomu uz mozno aj priblizuje). Ja viem ze podla teba "...jde o to ho dale rozvijet ku prospechu vsech zucastnenych ..." ale aky myslis ze to prinesie prospech serveru auto.cz, keby na titulnej strane blikal banner s odkazom na vasu stranku? -
« Re: V-Power Racing
2Discipline: ja jsem jel stejnou trasu v patek. Pry jsou na D1 ve smeru na Brno mezi 100 a 130km nove pevne radary. Vis o tom neco? Bohuzel jsem se nich dozvedel az doma, kdyz jsem se vratil a precetl si svuj e-mail. Priste asi budu muset vlakem :-(.