HONDA - CLUB

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse

• 00 Reagovat !

foto

17.09.03  13:25

« Hunda shutlle

Pokukuju po bazarech po nějakém větším autě a na Tipcarsu se nabízí Honda shutle. Má někdo nějakou zkušenost nebo radu proč si nekupovat tohle auto.
  • 00 Reagovat !

foto

10.09.03  08:05

« Sraz Komarovice 13.9.2003

Cau Hondari, v sobotu 13.9.2003 se kona Honda sraz v Komarovicich u Jihlavy. Vice info na www.h-fans.cz
  • 00 Reagovat !

foto

02.09.03  19:49

« :o))

Tak vidím, že už se všichni Hondaři přesunuli na www.hondaclub.cz. Tak je to správně :)). Tedy málem bych zapomněl i na www.h-fans.cz :)
  • 00 Reagovat !

foto

12.05.03  18:07

« Sraz vozů Honda - 24.-25.5.2003 Mnichovo Hradiště

Více info naleznete na www.hondaclub.cz , uz jen 14 dní, registrujte se vcas!!!
  • 00 Reagovat !

foto

11.05.03  21:38

« Accord SJ

zdarec chlapi, nemáte někdo informace(nebo odkazy) o první generaci accordu? 1976-1981.
    uvítám i ND, ev. i celé auto. Díky za info.
  • « 00 Reagovat !

foto

06.05.03  22:54

« Re: Accord

doufam, ze to sport. svezeni nemyslis na tech seriovych 15" kolech ! ..... 15" v serii dnes jiz nikdo v teto tride nemontuje .... je to od Hondy VELKA ostuda.
  • 00 Reagovat !

foto

23.04.03  01:37

« Bez nadpisu

Hledám majitele vozu Honda r.v. 1996-2000, kdo by chtěl otestovat diagnostiku [odkaz] ať se mi ozve přes [odkaz] (mě zajímá, zda bude SW a HW fungovat s touto značkou (via OBD generický protokol), teoreticky by to mělo šlapat. Prvnímu možnost získat adapter za dotovanou cenu. Více viz osobně - pošlete na sebe kontakt přes tu stránku.
  • « 00 Reagovat !

foto

18.04.03  09:25

« Re: Hondicky

Zdar Petre, mohlo by to byt i lepsi, ale dik za optani :-). Tak tak, H-Fans taky doporucuju, az na tu registraci..... :))
  • 00 Reagovat !

foto matuS

matuS 10.04.03  07:26

« tuneri

kuknite sem [odkaz]

uz som o nom pisal, chalanisko vrazil do CRX velmi vela penazi, nedavno bol na brzde (z 12 psi zvysil tlak turba na 20psi) = 284koni meranych na kolesach!!! postupne prechadza na vyssie a vyssie tlaky, stavane to ma na 30psi. tak to som zvedavy. inak vsimnite si ake ma velke brzdove kotuce - no proste frajer.

inac, vykon nakolesach 284koni, kolko je to asi na kluke? 350-380?
  • 00 Reagovat !

foto

07.04.03  11:28

« Accord

Zdravim,
    tak sa v nasej rodine rozhodol dalsi clen, ze si kupi Hondu a minuly tyzden si kupil tatko Accorda 2 liter. Zatial som sa bol len kratko previezt, ale je to super. Najme mam super pocit z podvozka...trosku mi to pripomina sportovy podvozok MR2ky, v ktorej som jazdil. Uz sa tesim, az sa zasa otepli...zahrejem GoodYeary F1 a myslim, ze sa sportovo zveziem niekde v lesoch.
  • « 00 Reagovat !

foto

25.03.03  09:46

« Re: CRX

mne sa paci :)
  • « 00 Reagovat !

foto matuS

matuS 25.03.03  04:01

« Re: CRX

wakkee, to auto je skarede. del-sol, alebo nic.
  • 00 Reagovat !

foto

24.03.03  16:46

« CRX

Zdravim,
    rad by som sa stal majitelom CRX 2.generacie. Mohli by ste mi odporucit, kde su jej slabe miesta, resp. co najcastejsie odchadza. A este taku otazocku, je velky problem to servisovat?
    Vdaka
  • « 00 Reagovat !

foto

13.03.03  01:26

« Re: Honda Civic 1,5 LSi 16V

Vyřknout tak zásadní větu na základě pětidenní zkušenosti - to musí být ale pekelný stroj, pane Waschmei3ter!
  • 00 Reagovat !

foto

12.03.03  10:31

« Honda Civic 1,5 LSi 16V

Ahoj Hondaci!
    od patku minuleho tydne jsem majitelem vozu teto znacky. (Puvodne jsem sice zalusk na Toyotu Carinu ale nakonec mam tohle). Zatim jsem s nim nadmiru spokojeny, az na mensi detaily, ktere snad odstranim. Neni nad Japonske auto :-))
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 10.03.03  15:23

« Re: Accord coupe

Ano, bavíme se o tomtéž modelu: pro Evropu měla verze s motorem 2,2 litru výkon 150PS (později snad dokonce 155PS), americká verze pak pouze 126 nebo 128 PS. Americká verze měla úplně jiný brzdový systém (pozná se to podle bubnů vzadu) a trochu jiný podvozek (měkké naladění, snad bez stabilizátoru vzadu atd.). Úplná tragédie jsou pak původní pneumatiky pro Ameriku (označení M+S - v americkém chápání tzv. "celoroční", "P" - "Half-belted", rychlostní kategorie obvykle S - do 180 km/h).
  • « 00 Reagovat !

foto

08.03.03  18:12

To Mitsi: A bavime se o tom samem modelu, ja mam na mysli model který se vyráběl od konce roku 94 az do roku 98, kdy přišel stávající model. Trošku me tam zarážejí ty hodnoty o výkonu, protože všechny auta, na která jsem narazil měli shodný výkon 110kw - cca 150ps, zkus teda jeste napsat jestli se shodujeme diky Tom
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 07.03.03  16:16

Pozor! Tohle auto se delalo na jedne lince v USA jak pro Evropu, tak tzv."v americkem provedeni". V Evrope se jich ovsem prodalo minimum a vetsina z tech, co jezdi u nas, byla individualne dotazena z USA. Na prvni pohled v nich neni zadny rozdil, pri podrobnejsi prohlidce vsak uz velmi podstatny: ne nadarmo mela evropska verze o tretinu vyssi vyrobni naklady nez americka...! U americke verze jsou snad nejhorsi brzdy a jizdni vlastnosti (na urovni evropskych autaku tak min. o 10 let starsich), rozdil ve vykonu motoru uz pri beznem jezdeni vadi trochu mene (128 PS oproti 150 PS, zato se spokoji pouze s 90 okt. benzinem). Na americkou verzi jsou ponekud lacinejsi nahradni dily, pokud se ale sesenou: velka cast veci se vsak od evropske verze lisi - hlavne na brzdach, podvozku a motoru - nejsou tudiz vzajemne zamenitelne. Zaver: americkou verzi rozhodne nebrat! Doporucuji o genereaci starsiho Accorda "made in Japan", to je uplne jiny kafe...
  • 00 Reagovat !

foto

05.03.03  11:54

« Jojo ...

Tak kámoš ráno přišel ke své Hondě S2000 a našel ji z rozřezanou střechou, ukradeným rádiem, ukradeným wooferem a poškrábaný dveře kolem zámků. Jojo, ať žije ČR ...

• 00 Reagovat !

foto

05.03.03  11:19

« Accord coupe

cau, chtel bych se zeptat na vase zkusenosti, rady, tips and triks s Honou Accord coupe 2,2ESi rv 95, uz delsi dobu jsem do tohoto auta udelanej a precetl jsem o nem dost clanku a videl spoustu fotek, ale nikde jsem nenasel vylozene objektivni nazor nebo osobni zkusenost, ceny nahradnich dilu, spotreby atd. Protoze se mi konecne podarilo dat dohoromady potrebny kapital a chtel bych si tento vuz koupit, tak zjistuji finalni info, dik za vase prispevky
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…