Dieselové motory - tipy a triky
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse
-
"-- skrytý --" 11.12.02 08:59
« Re: to uklízečka
Dabel: nenechám, to jen že už odepsali kolegové nafťáci, tak abych je taky podpořil... Mi je nějaká uklízečka fuk, mě to prostě startuje, a to mi stačí. A až to jednou startovat přestane, pořídím si něco jiného - a velmi pravděpodobně zase diesel... :))) -
oddie, sa Ti cudujem, ze sa od Viktora nechas vytocit ;)) Jasne, ze secko fachci, jak ma, to len Cistic zije v predstavach, ze pri 0 stupnoch dizle prestavaju startovat a pri -10 jedine, co nastartuje, je Junior vdaka fantastickemu motoru 1.2HTP ;))) -
Hufe, tak bud máš úplně nový auto, nebo nezávislý topení. Mě to taky chytalo skvěle když to bylo nový i v -25, ale letos žádná sláva, žhavení tak deset vteřin, startování mě nutí k hledání levného nezávislého topení, jinak ten motor jendou z toho auta vyskočí (r.v. 2000). -
« Re: zimni nafta u OMV
jo, maji na to i reklamu v radiu. Ja radeji zhavim dvakrat, ani nevim, zda je to potreba, ale myslim, ze to dvoji zhaveni motoru urcite neuskodi :-) Akorat mam problem, ze nez dojedu do prace tech 23km, tak mi rucka teplomeru ani nedostoupa na normalni stav. Asi bych nemel sjizdet kopce na volnobeh/bez plynu se zarazenou rychlosti .... -
« zimni nafta u OMV
Kdyz jsem jel pred 2 tydny pres Tabor, tak jsem bral naftu u OMV a s prekvapenim zjistil, ze letos prodavaji "Alpin Diesel" (arkticka trica 2, filtrovatelnost na nevyhrivanym filtru CFPP -30 C !!!, cena normalni "taborsky nizka" 20,90 Kc). Tak snad jim to vydrzi celou zimu. Nevite, maji tuhle naftu v cely siti v CR? Rad bych ji bral pri kazdy ceste na hory.
Jinak je treba upozornit, ze tyhle nizkoteplotni nafty min mazou.