Dieselové motory - tipy a triky
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse
-
« to verstappen
Auto má rok a 8 měsíců, najeto 77tisíc km. Nezávislé topení nemám. Co za káru máš Ty? Já osobně vím, že kámoši, kteří mají TDI nePD, tak startují dýl. Né hůř, ale dýl. Naopak PD chytne hned, ale prvních 5s tak divně klápe, jakoby nadávalo, co ho obtěžuju, když je taková kosa :o)) -
"-- skrytý --" 11.12.02 08:59
« Re: to uklízečka
Dabel: nenechám, to jen že už odepsali kolegové nafťáci, tak abych je taky podpořil... Mi je nějaká uklízečka fuk, mě to prostě startuje, a to mi stačí. A až to jednou startovat přestane, pořídím si něco jiného - a velmi pravděpodobně zase diesel... :))) -
oddie, sa Ti cudujem, ze sa od Viktora nechas vytocit ;)) Jasne, ze secko fachci, jak ma, to len Cistic zije v predstavach, ze pri 0 stupnoch dizle prestavaju startovat a pri -10 jedine, co nastartuje, je Junior vdaka fantastickemu motoru 1.2HTP ;))) -
Hufe, tak bud máš úplně nový auto, nebo nezávislý topení. Mě to taky chytalo skvěle když to bylo nový i v -25, ale letos žádná sláva, žhavení tak deset vteřin, startování mě nutí k hledání levného nezávislého topení, jinak ten motor jendou z toho auta vyskočí (r.v. 2000).