Dieselové motory - tipy a triky
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse
-
« to Duch uklízečky
Holící strojek Braun taky jistě plní tyto emisní limity s rezervou. Důvod, proč bych s nim chtěl jezdit po silnici to ale není a tak je tomu i v případě 1.2 HTP :o)
Pozn.: Nejsem odpůrcem ekologizace motorových vozidel. Jen si myslím, že mít E3 stačí. Problém není v nových vozech. -
« Re: Okolo startování
Výroky jako "nepojede to" je třeba trochu upřesnit, 1,2 jede jako normální 1,4 44kW, jeli jsme v tom 3 dospělí, a v poho. Normálně jezdím v 1.8T. Ano, nepojede to jako střela ale normálnímu uživateli (který jede nakrátko z A do B) to je zlaté. Adrenalinovému frajerovi to asi nepojede dostatečně. -
Fija> Druhe, samozrejme, jsem uz skoro duchodce. Ja taky nemam problem s kocarkem u sveho auta, ale ted resim maminu, ta ho vozi porad. Jinak nad Fabii HTP bych pribrzdil, to auto je fakt tezky a nepojede to. Parkrat jsem jel s Fabii Kombi 1.4/50kW a je to cire zoufalstvi, ten trivalec bude jeste horsi. Nehodlam tady propagovat Hyudai, nevim o nem skoro nic, ale ten Getz je pekne (i uvnitr) auticko za par korun. Trochu jsem ho okoukl, fakt celkem prijemne prekvapeni. -
davidz> to mas prvni ci druhe dite ? My uz budem 4 ... ale s Octavii nemam problem s kocarkem ;-)
Manzelka zase nechce 'velkou kravu jako Octavia", tak co s ni mam delat ? :-) No a odpocet DPH se pro soukrome osoby neda pouzit ... Vim, ze je Fabia draha, ale zene staci MPI (nebo ted HTP) a to se da za cca 320 poridit...
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!