Dieselové motory - tipy a triky

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse

• 00 Reagovat !

foto

14.03.03  07:12

« Fiat Bravo

Všechny zdravím.Objevil jsem tuhle prima rubriku a jsem asi v polovině příspěvků.Proto že mnoho z Vás má velké znalosti v této problematice,dovolím si otázku.Koupil jsem Bravo TD75 r.v.98 a celkem spokojenost.Ale pak jsem zjistil,že existuje to samé
    s větším výkonem.Při tom parametry jsou shodné.Bravo TD75 obs.1910ccm,vrt/zdv 82x90,4 55kw
    krout.mom.147Nn.
    Bravo TD100 má ty samé parametry,ale 100k a krouťák 200Nn.Otázka zní:dá se předělat 75ka na 100vku.Já mám určitě mech.čerpadlo,čili jen malou
    elektronizaci.Tak že čiping nic neřeší.Poradíte ?.
  • « 00 Reagovat !

foto

12.03.03  12:47

« about uklízečka (zhmotnělý prd)

Je to *.
  • « 00 Reagovat !

foto

12.03.03  12:20

« Re: Nazdar smraďoši

Jdi do *.....!!!! |Cleanere nebo jinej idiote...
  • 00 Reagovat !

foto

neregistrovaný: "AprotonasranýZhmotnělýDuc" [.XXX] 12.03.03  10:58

« Nazdar smraďoši

Doufám, že se už brzo navzájem otrávíte a pochcípáte na rakovinu................................…
  • « 00 Reagovat !

foto

10.03.03  14:34

« Re: intervaly vymeny

Dekuju za rady, za olej i ostatni. martinb (bulawa@centrum.cz)
  • « 00 Reagovat !

foto

08.03.03  08:29

« Re: to Huf

Mimochodem na TipCars neuvádíš nic o úpravách,jen
    foto nastiní,že to neni obyč kára.Jinak mne příjemně překvapily s Fábií RS,počkám až bude
    nějaká levnější předváděčka kolem 400 000,- a jdu
    do toho!!
  • « 00 Reagovat !

foto

07.03.03  16:49

« Re: to dabel

HUF: To ji neprodáš nikdy. Každý tuněný auto má jen mírně vyšší a někdy taky klidně nižší cenu než běžný exemplář. Doporučuju nasázet tam sériový díly a tuning zabalit do deky a prodat zvlášť. Jedině tak Ti to možná někdo zaplatí.
  • « 00 Reagovat !

foto

07.03.03  15:24

« to dabel

To se jen mírně odsouvá. Neprodal bych Fabku za tolik, abych se netloukl do hlavy. A výhledově stejně Z3M Coupé.
  • « 00 Reagovat !

foto

07.03.03  14:54

« Re: to LadaH

Huf: takze ostavas u ropaka? A co zamyslane Maserati? Som sa tesil, ze ma povozis :((( A co Fiam Trubo? Toho si tiez zavrhol?
  • « 00 Reagovat !

foto

07.03.03  14:45

« to LadaH

Průběžně ano, avšak v současné době zastínila její prodej chystaná montáž TDI 150PS.
  • « 00 Reagovat !

foto

07.03.03  13:39

« Re: to Huf

Neprodáváš svojí karu Hufe viděl jsem ji na TipCars.cz?
  • « 00 Reagovat !

foto

07.03.03  09:11

« to AlešK

Já vím, co znamenají.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 07.03.03  08:28

« Re: to AlešK

Přesně tak.Ideální olej by byl 0W-60 a víc.Měl by rozsah na celej rok - tj. zachoval by si čerpatelnost i v mrazu - OW čili dost řídkej - ale za vysokých teplot - 60 "neřídne tolik" jako například xW-30 a podobně.
  • « 00 Reagovat !

foto

07.03.03  08:05

Já si právě taky myslím, že čím větší je rozsah oleje - viz můj 5W50, tak tím je to jenom lepší. V mrazu je olej řídkej, ale svoje mazací schopnosti si udržuje do vysokejch teplot...
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 07.03.03  07:47

to hufnagl: možná by sis Ty napřed měl přečíst co ty jednotlivý čísla v označování olejů znamenají a pak teprve tlachat o tom co je řídký a co ne...
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 06.03.03  12:09

« Řídkej?

10W-60 je řídkej? Snad je řidší nějakej 5W-X nebo 0W-X, ne?
  • « 00 Reagovat !

foto

06.03.03  09:53

Huf: dufal som, ze si si zapamatal, ked som v teme o Cliu pisal nameranu elasticitu :((... Asi ohrnies nos: Mazda 626 2.0i rocnik 98, "dietnych" 115 konikov, "balonove" pneu a makky podvozok ;))
  • « 00 Reagovat !

foto

06.03.03  07:37

« Re: To Hufnagl

No vidis to, co pouziva kdo za oleje, ja mam staryho atmosferickyho diesela a pouzivam 5W50... Myslis snad, ze to muze motoru nejak uskodit?
  • « 00 Reagovat !

foto

05.03.03  19:40

« to dabel

U 2.0 16V je ten 5W40 možná lepší, než 5W30. Co máš za káru?
  • « 00 Reagovat !

foto

05.03.03  16:35

Huf: nie, len sa nechavam uistit. Posledne 3 roky som jazdil cely rok na 5W-40 a bol to veget a teraz ma to 5W-30 trosku zarazilo :-( Inak mam normalneho benzinaka dvojlitra 16V, ziadne truuubo ani nic podobne ;)
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…