Dieselové motory - tipy a triky
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse
-
« Re: 524 v aut.
Prof: Teď jsem si přečet tvůj příspěvek ještě jednou a všim jsem si, že mi ušlo, že cenu znáš, já myslel, že se ptáš na cenu orientačně... Cena je to super 1 podtržená!!! Auto doporučuju inhned koupit. Nemá-li auto svýho zájemce, nabízím se jako kupec já a to co nejdříve. Kdyby náhodou, ještě jednou kontakt na mě: zadek524@seznam.cz. -
« Re: 524 v aut.
Prof: Tohle auto je sice pěkný, ale už se taky začíná řadit spíš k obstarožním veteránům. Tím mám na mysli, že co se týče ceny je tady velikej rozptyl závislej na stavu a vzhledun auta. Počítej rámcově za tenhle ročník cca 90.000,- za ruinu až 160.000,- za super krasavce ve výbavě. Tak si vyber, do který kategorie tohle auto tak patří... Orientační cena za spíše normální - solidní auto je tak asi 135 tisíc. Chceš kupovat 524??? -
« kouřivost iščo raz
Tak jsem to znovu analyzoval. Některé TDI (dokonce i PD) kouří při plném výkonu celkem dost a jiné zase ne. V čem může být zádrhel? Mně třeba to auto ani nečmoudne. Natočím MPEG drsného rozjezdu jako důkaz a dám ho na web.
Dnes jsem předjížděl Passata TDI PD a ten kouřil solidně. Dával tomu.
Co je špatně? Palivo? Teplota motoru? Vyhoněnost? (to by můj kouřil 2x tolik) :o) -
« Vibrace výfuku u TDI
Prosím o radu zkušeného VWfandu. Mám krátce Passata 95´rok a ozývá se mi v určitých otáčkách výfuk. Slyšel jsem, že je to snad výrobní vada. Osobně si myslím, že je problém v tom, že celej výfuk je ukotvenej až vzadu před prostř. tlumičem a celá dlouhá roura včetně KATu vibruje. Je na to nějakej fígl? Dík za radu. -
« Re: Zmršený téma
Jo jo, ty super motory tdi, cdi, hdi... zatím šlapou k maximální spokojenosti, ale když se to pak začne posírat, bude to na oběšení. Těžko zjistitelný závady v elektronice nebo v softwaru či chyba v různejch jinejch vyfikundacích na těch motorech - to se pak budou sypat korunky... Ještě si budou nešťastní majitelé drbat hlavu, že si pro úsporu radši nekoupili koloběžku. -
« Re: Zmršený téma
Zadek: Jen chvilku počkej, až se ty perfektní motory začnou * :-) Ne, ne, mýlíte se, nikomu nic zlýho nepřeju, jenom jsem si vzpoměl na ty výrazy lidí, např. šťastnejch majitelů Oktávek za bezmála 3/4 mil., kterým to auto v záruce nějak samo o sobě přestalo startovat. Baterkou a žhavičkama to ale nebylo :-) Stejně, až budu bohatej, tak si takový nějaký auto, našlapaný všema možnejma vymoženostma taky pořídím, abych se konečně pořádně svezl. -
« Re: Zmršený téma - 2zadek
No, kdybych chtěl * Oddieho, tak bych řekl, že zmizely k němu ( a hlavně k jeho kámošům na fšechny zahrádky , co v Praze jsou ), ale jinak momentálně je to čéče s herkama asi tak, že se nic kloudného nesere ( klepu na dřevo ). Jinak kdysi uváděné problémy s E30 trvají, jestli nemáš co vozit:motor M42 + elektrika, 323 i celé auto....
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Pak už jenom vstřiky, žhavky, vadný naftový čerpadlo nebo netěsnost v palivovém systému a spadlá nafta. Zkus ale nejdřív co jsem psal.