Dieselové motory - tipy a triky
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse
-
« Re: to huf
Hufe ty jsi ji tesoval nebo nedej bože už potřeboval ? Tak to já ji zatím nepotřebuji ani testovat. A neboj se, když vidíš hezkýho dvacetiletýho kocoura, tak na něho dostaneš stejnou chuť ve dvaceti, třiceti jako v padesáti. Akorát se na tebe v padesáti neusměje, pokud ji nemáváš před nosem peněženkou nabitou kreditkama a nesedíš alespoň v bavoráku. Ale co, když jedu ve svým Pepinovi a bliknu na ni, tak se usměje a občas i zamává, protože v tý rychlosti až tak nepozná kdo to řídí.. -
« To >Huf
Hufe neboj, pojistky mám tři. A tu Viagru zatím brát nemusím, to já psal, jen kdyby to náhodou s tou milenku bylo potřeba:o))) Tak že se neboj, ono to v padeáti nebude až tak hrozný, jenom začneš vidět svět a priority trochu jinak... i když zatím nemůžu soudit pořád mám rok a půl čas. -
"-- skrytý --" 28.02.02 16:07
« Re: to rbaron
Po sto tisících ti diesel nýtoval? A copak to bylo zač, Fiat 1,3D?
A diesel je nějak moc složitej, oproti benzínu? Tak to jsem si teda nějak nevšiml...
A když si vezmu do ruky kalkulačku, tak mi vyjde, že ten svůj starej krám bez problémů prodám za víc, než za co jsem jej pořídil a za tři roky provozu do něj narval. -
« Re: Nafťák
To Rambo1: No já si nejsem jistý, jetli je na tachometru vůbec těch 5500 ot. napsaných. Musím se podívat, ale mám dojem, že to končí na 5000.
Jinak tu "slabou Lagunu" (jak ji označil Huf)jsem koupil manželce, které těch 120k/270Nm na denní dojíždění do školy bobatě stačí. Na ATX jsem se přesto obrátil, zatím nemám konkrétní nabídku. Ostatně se domnívám, že je ještě brzy, auto má teprve něco přes 4500 km, asi by se nejdřív mělo zajet. Max. rychlost nás tak moc nezajímá, zátah při předjíždění to má už teď docela dobrý, jen ten začátek až na 2000 ot. se mi zdá opravdo dost vysoko. -
« Re: To >Huf
No Hufe když mám syna stejně starýho tak jak jsi ty, tak kolik mě asi může být. No ? Příští rok mi bude ....sát a po tak dlouhým soužití s ženskýma mám snad právo říci, že mi ta plechová milenka momentálně dává víc, než by mi dala ta živá, i když jeden neví..... a taky bych to třeba po Viagře taky nemusel přežít....

Mimochodem, zadkova 524TD má zhruba 2x tolik, a nedá se říct, že by si na ni stěžoval.