Pneumatiky

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse

• 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 22.10.04  19:06

« DAYTON

Nemáte někdo zkušenost se zimními pneu Dayton DW 500. Chtěl bych je zakoupit ,v rozměru 175/70R13 stojí 1085kč, podle popisu se mi zdají dobré.
  • 00 Reagovat !

foto

19.10.04  16:17

« Fondmetal - prodejce

Zdravim,
    netusite nekdo, kdo v CR prodava ALU zn. Fondmetal. Nejlepe FY s WEBem. Konretne shanim 7200 v 14".
    Dik
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 19.10.04  13:07

« Re: Zimne gumy 4 alebo 5

Musíš si říct, jak velký riziko je pro tebe defekt. Tak třeba já jsem za 150 tis. km nepíchnul a nikdo z mých známých ani příbuzných (za posl. 4 roky). A to mnozí najezdí 50 tis. km ročně. Jen z doslechu vím o jednom (známej kámoše), kdo byl na dálnici vytlačen a rozbil LP a LZ kolo o obrubník. A tomu zase byla rezerva k ničemu, když přišel o 2 pneu naráz ...
  • « 00 Reagovat !

foto modus-ponens

modus ponens 19.10.04  10:38

« Re: Zimne gumy 4 alebo 5

Zalezi, kolko stoji jedna. ;-)
    Statisticky sa Ti neoplati kupovat 5 kusov, pretoze po max. 6 rokoch ich aj tak musis vsetky vymenit. Jedine, ze:
    - dost jazdis a vyjazdis aj 5 kusov
    - potrebujes fakt aj v pripade defektu rychlo vymenit a ist dalej, t.j. nestracat cas zachadzanim do servisu
    Letna rezerva v zime nie je az taky problem, pokial sa nejedna o extremne podmienky. Mnohi jazdia na letnych aj v zime (myslim normalnymi rychlostami), takze ak v pripade defektu pojdes na rezerve pomaly do najblizsieho servisu, nudzovo sa to da.
  • « 00 Reagovat !

foto modus-ponens

modus ponens 19.10.04  10:33

« Re: Re: Vyber

MP12 su dost slabe. Na zaklade nich by som Matador urcite neposudzoval.
    Ma niekto skusenosti s MP58? Opotrebenie, hlucnost, jazdne vlastnosti...
  • 00 Reagovat !

foto

19.10.04  10:00

« Zimne gumy 4 alebo 5

Ahojte,
    co si myslite o kupeni 5 kusov zimnych. Nie je to zbytocnost ?
    Vaham ci mam kupit aj zimnu rezervu, alebo sa na to... Zhorsia sa
    podstatne vlastnosti auta pri nasadeni rezervnej letnej. Mate niekto
    nejake skusenosti ?
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 19.10.04  09:53

« Re: Vyber

Určitě bych nebral Matadory, mám sice letní MP12, ale jsou otřesné, proto už nemám k Matadoru žádnou důvěru. :?
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 19.10.04  09:51

« Bez nadpisu

Určitě bych nebral Matadory, mám sice letní MP12, ale jsou otřesné, proto už nemám k Matadoru žádnou důvěru. :?
  • 00 Reagovat !

foto

18.10.04  20:43

« Barum Polaris, kluzká vozovka a obrubník

Zdravím vás všechny,
    dneska se mi povedlo kromě jiných věcí, na mokré nerovné dlažbě, naškubnout pneu :'-( . Podjížděl jsem troleják a odbočoval doprava, zadek se mi svez a vzal obrubník :shock: . I když to nebylo v nějaké velké rychlosti, tak to pneumatika odnesla malou trhlinkou :-( . Zatím nějak neutíká, ale asi spravit nepůjde.
    Takže jestli má někdo na prodej jednu BARUM POLARIS 165/70 R13] se vzorkem 3mm a víc, tak se mi ozvěte na skoda93@volny.cz
    Nebo jestli mi navrhnete něco jiného, nepříliš finančně nákladného
    Díky

• « 00 Reagovat !

foto

18.10.04  11:06

« Re: ad ceny ropy

diky, za nazor. Nehcam to asi na jaro, teprve letos jsem zaznamenal vetsi boom prodeje pneu na internetu a predpokladam i vetsi tlak konkurence. Pockam na nejakou akci, skoda, ze zrovna Michelin Energy E3A jsou zrovna na e-pneu.cz za tusim 3700,-; zatimco jinde byvaji i pod 3 000 Kc.
  • 00 Reagovat !

foto modus-ponens

modus ponens 17.10.04  11:38

« Vyber

Po vyberovom konani, ktore bolo ovplyvnene viacerymi faktormi, som dospel ku dvom adeptom na zimne pneu v rozmere 165/70 R14:
    Matador MP58 a Semperit WinterGrip - oboje v kategorii 81 T.
    Matadory su za cca 1650,- Skk a Semperity za cca 1800,- Skk. Ktore by ste odporucili a preco?
  • 00 Reagovat !

foto

16.10.04  20:23

« Sava S3 vs Dunlop M3

Potřebuji zimní pneu na Oktávku a přemýšlím mezi Savou S3 a DUNLOPem M3. Máte někdo zkušenosti s těmito pneu? Dunlopy prodávají na [odkaz] za 2009,- což se mi zdá dobrá cena. Savy za 1680,- tj. o nějakých 330,- méně. Mám raději přidat, nebo ušetřit?
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 15.10.04  19:10

« ad ceny ropy

Ano, určitě se v tomto segmentu trhu nějakým způsobem projeví růst cen ropy, otázka je jak moc a hlavně kdy?
    Ve srovnání s loňským rokem ceny od výrobce vzrostly o cca 5-10%, distribuce se však snaží ceny udržet na stejné úrovni - uvidíme, jak dlouho to bude únosné?!
  • « 00 Reagovat !

foto

15.10.04  12:09

« Re:

Dobrá otázka ! Ví někdo jak to bude ?
  • 00 Reagovat !

foto

15.10.04  09:06

« Bez nadpisu

chci na jare koupit letni gumy, ale mam obavu, aby mi kvuli drahe ropy nezdrahly treba o 20% od dnesnich cen. Co si o tom myslite ? Mam v planu jit do Michelin Energy E3A, vim, ze na ne nemate nejlepsi nazory, ale laka mne vysoka zivotnost a nejnizsi valivy odpor.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 14.10.04  23:03

« A co letní, zimní už mám ;o)

Jezdili jste někdo v létě s Fulda Carat Attiro nebo Uniroyal Rallye 540? V testech rozměru 195/65 byly opakovaně na špici, ale praxe je praxe, a proto se ptám ...
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 14.10.04  17:26

« Re: Re: Re:

Asi je stejne vezmu,...spis jen abych vedel, do ceho jdu... ;-) dikas
  • « 00 Reagovat !

foto

14.10.04  17:22

« Re: Re:

Ještě počkej co ti na to řeknou ostatní. Já mám na gumy zcela opačné požadavky (záběr a stabilita v zatáčkách na sněhu), takže nejsem úplně objektivní. Třeba někdo jiný řekne, že to jsou "traktory do terénu" a na MX se nehodí. Tak abys mě pak neproklínal. Ale moje předchozí Nokiany HKPL NR 10 byly prostě drsnější.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 14.10.04  17:08

« Re:

Vzhledem k tomu, ze mam "sportaka"..na hory se dostanu tak 2-3* do zimy, tak mi to docela vyhovuje....asi si s mxkem na zasnezenou louku na vylet nevyjedu...kazdopadne dikas
  • 00 Reagovat !

foto

14.10.04  17:04

« Bez nadpisu

Jezdím na NRW v jiném rozměru. Není špatná, ale jak jsem psal dřívější modely Nokinau podle mě byly lepší..hlavně na sněhu. Takhle je asi spíš stavěná na silnice. Ale možná kecám:-)
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…