Pneumatiky

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse

• 00 Reagovat !

foto

25.11.04  20:48

« debica

Jeden muj kamarad ma nejaky zimni Debici na octavii a vim, ze si stezuje na vyssi spotrebu, tot vse co muzu poreferovat.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 25.11.04  15:35

« Debica Frigo

Zdravim,
    muzete mi nekdo rici cokoliv o kvalite vyse zminenych polskych zimnich pneumatik? Otec uvazuje o jejich koupi na zimu na Renault Clio. Diky.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 25.11.04  13:32

« RE

to novca> osobně mám zkušenosti se zimními 225/40 R18 92V - Vredestein Wintrac, v takovém rozměru (šíře 225 a více) bych Barum ale vůbec neuvažoval!
    to nedos, mfilip> na našem webu (konkrétně [odkaz]) je kompletní přehled testů pneumatik zimní/letní s možností třídění/vyhledávání
    ad GY UG6> zdá se, že některé výrobní série UG6 se výrazně liší jízdními vlastnostmi
  • 00 Reagovat !

foto

25.11.04  08:31

« koupím 225/45/17

Scháním 2ks zimních pneu 205-225/40-45/17 Stačí mi jen 2kusy a cca 5mm. Jen za zajímavou cenu. Jinak můžu proiůčtem nabídnout i nejaké jiné pneu. Seznam mám kdyžtak na [odkaz]
    vomy
    WWW.STORE79.NET
    tel: 604 533 997
  • 00 Reagovat !

foto

24.11.04  00:52

« Barun Polaris 2

Mate nejake zkusenosti s timto rozmerem: 225/45 R17. Nebo stejnej rozmer, ale jiny vyrobce. Slysel jsem ze je to ok pneu a docela drzi na vode a snehu. Dik.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 23.11.04  20:22

« Re: M3

Loop: já když jsem je loni kupoval, tak první překvapení přišlo na takovém tom nasmrklu jak bývá kolem nuly a pak na rozježděném a uježděném sněhu a na ledu. Přímo velmi dobré naopak byly v hlubokém sněhu...
  • 00 Reagovat !

foto

23.11.04  15:38

« M3

To Mitsi: No jo,tady je archiv dost rozsahlej.A po pravde nenapadlo me to.Nebylo to mysleny ve zlym.Jak jsem tu psal,zatim se mi nezdaj spatny,s tim hlukem taky nepozoruju nic neprijemnyho,ale beru to vazne.Uvidi se na snehu.Presto diky za prispevky
  • « 00 Reagovat !

foto

23.11.04  14:54

« Re: Re: GY UG6

Tak mě ještě napadá k tý nestabilitě UG6 při hrabání na sněhu, že to kromě silně šípovitého dezénu způsobuje ještě absence podélných (obvodových) drážek. Možná? Fakt, že tuhle věc by testy mohly a měly zachytit.
    Já bych u testů zimních pneu ještě uvítal hodnocení stability při přejíždění (nebo vyjíždění z) umrzlých kolejí ve sněhu/ledu. To by asi bylo náročnější objektivně zhodnotit.
    Některý zimáku mají na boku trochu "zoubky" (třeba Semperit WinterGrip), tak bych tipoval, že jsou v tomto směru lepší, ale kdo ví (?). Fakt že je to občas dost náročný, když jsou na Šumavě vyjetý 3 koleje a člověk potká auto z protisměnu a škrabe se ven z nich. Apod.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 23.11.04  09:23

« Re: GY UG6

To Loop: Když si nalistuješ moje příspěvky z období před rokem, najdeš k UG6 stejné vyjádření. Jde jen o to hledat a pak samozřejmě, zda mi věříš nebo ne. A s tím, že s M3 nemůžeš nic zkazit, se plně ztotožňuji. M3 - gumy pro toho, kdo nechce experimentovat, resp. nic riskovat. Já jsem však spíše experimentátor, tak jsem se s těmi UG6 holt seknul...
  • 00 Reagovat !

foto

23.11.04  06:16

« GY UG6

Pro Mitsi and JJ. Panove to mam z vas "radost".To jsem teda zvedav na moje zkusenosti na kluzkym povrchu.Skoda,ze jste to tu nepsali driv.Vzal bych M3,ktery jsem puvodne chtel.S tema clovek memuze nic pokazit.
  • « 00 Reagovat !

foto

22.11.04  20:59

« Re: Re: Re: Re: Auto-moto-sport - nový test pneu

Mitsi> ahoj. tak si musím společně s tebou flusnout na GY UG6. fakt hrůza. já je mám v 185/65/15T. hučí to jak traktor od 90kmh, mezi 130 a 145 je z toho ultrahučák ve 160 se to zklidní - on to víceméně přehluší hluk našich betonárek (D1) a aerodynamický hluk. směrová stabilita také nic moc. s láskou vzpomínám na Sava Eskimo S3 nebo Semperit Dir.Grip. Příští sezónu hodím UG6 do popelnice. :-( btw. Na letních GY EagleF1 super. Tak nevím. Zřejmě trochu schíza u GoodYearu... :-/
  • « 00 Reagovat !

foto

22.11.04  17:27

« Re: Re: Re: Re: Re: Auto-moto-sport - nový test pneu

Zdar, nevite nahodou ;-) ,kde se da najit na netu nejaky testik gum? zajimaly by me hlavne rozdily v brzdnych drahach...!! Diky moc
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 22.11.04  15:22

Mitsi: já mám 175/70-13 T, bez uvedení místa výroby (aspoň jsem ho nikde na vnější části pneu nenašel ;o) ). A musím říct, že co jsem je teď nasadil podruhé (nesundaval jsem je z ráfků), tak mi přišlo, že se jejich vlastnosti o něco zlepšily, zvlášť na břečce, mokru a uježděném nehlubokém sněhu... A co se týče toho hučení, tak nehučej, jsou pořád stejně tiché. Tak nevím, co do nich míchaj ;o)
  • 00 Reagovat !

foto

19.11.04  15:12

« Kappa disky

Nebudete mit nekdo na prodej disky na Lanciu Kappu(alu nebo i staci plechace-na zimu).
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 19.11.04  14:54

« Re: Re: Re: Re: Re: Auto-moto-sport - nový test pneu

Viados: Jezdim na nich 190, ale furt! Pravda, nekdy i pres...
    PS: Mimo mesto se na nich dostanu malokdy, takze to ber s rezervou. Rychle se na nich opravdu jezdit neda - absolutne nedrzi smer!!! Na sve vlastni auto bych je nikdy neobul - pravda, i na to sluzebni jsem je vybiral ja (podle testu) a seredne se tak utnul.
  • « 00 Reagovat !

foto

19.11.04  13:59

« Re: Re: Re: RE: Testy - GY UG6

jsou na netu nekde ty testy Polarisek ( predpokladam Polaris 2 ) ?
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 19.11.04  13:56

Mitsi, podle tvého vlastního popisu tvého jízdního stylu mi moc nesedí ta rychlostní třída T. Nebojíš se? ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto

19.11.04  12:52

« Re: Re: RE: Testy - GY UG6

Cau Mitsi. Jak se o kus niz rozepisujes o zaporech UG6, tak nic z ty prvni pulky jsem nepozoroval (mel jsem je zatim 2 zimy na Maree kombi 2.4JTD).
    Ale to s tim ujížděním do strany při hrabání na sněhu mi dělají taky a je to otrava (člověk se pak musí pekelně soustředit a furt to korigovat volantem a plynem). Kdyby mi to udělaly při předjíždění na nějaký horský silnici, tak potěš pámbů. Holt, tam si hrábnout nemůžu. Přičítám to jejich hodně šípovitému dezénu.
    Předtím jsem měl Polarisky první generace (ale bohužel na jiným autě - Tempra 1.9TD, bez ABS) a ta mi při hrabání nebo přesněji občasném prohrábnutí jednoho/druhého kola jela naprosto rovně. Jezdit s Temprou na sněhu bylo skvělé.
    Jinak na morku a suchu (a asi i v některých vlastnostech na sněhu) a dle testů ve všech směrech na ledu, jsou UG6 lepší než Polarisky.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 19.11.04  09:03

« Re: Re: Re: Auto-moto-sport - nový test pneu

našrot: 185/65x14 T made in Slovenia a 195/65x15 T made in Germany.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 18.11.04  22:48

« Re: Re: Auto-moto-sport - nový test pneu

ještě Mitsi: v jakém rozměru máš ty ty UG6?
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…