Pneumatiky

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse

• « 00 Reagovat !

foto

11.12.04  11:37

« Re: Re: Re: GY UG6 jsou v popelnici !

jj: to byl jen vtip :-) ; ja hazim stary gumy do skarpy k sousedum
  • 00 Reagovat !

foto

11.12.04  09:38

« Re: Re: GY UG6 jsou v popelnici !

Ale pánové, pánové. Copak nechápete nadsázku? :-) Takový barbar zase nejsem...
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 11.12.04  09:05

« Re: Re: GY UG6 jsou v popelnici !

Ještě že už tolik lidí má plynový kotle. Kde si myslíš, že (bohužel) končily pneu svůj život dříve? Zhluboka dýchat, zhluboka dýchat ... !
  • « 00 Reagovat !

foto

10.12.04  23:35

« Re: GY UG6 jsou v popelnici !

jj: hmm pan je ekolog
  • 00 Reagovat !

foto

09.12.04  10:36

« GY UG6 jsou v popelnici !

Dnes ráno skončily UG6 v popelnici. S radostí nyní jezdím na Dunlop WS M3 195/60/15/88H. Nádhera, NÁDHERA! Pryč je hluk, pryč jsou vibrace, zpět je stabilita, opět je v autě ticho jako na letních. :-) Rozhodně tedy nedoporučuji UG6 v rozměru 185/65/15/88T a zejména Made in Germany. V jiných rozměrech a Made in France jsou prý možná dobré.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 04.12.04  00:36

« Re: Při testech

No v některých disciplínách tomu tak být může, ale co se týče záběru na sněhu, tak si myslím, že průměrné zimní budou vždy lepší, než nejlepší letní.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 03.12.04  23:42

« Při testech

Se ukazuje zajímavá skutečnost . Pokud jsou testovány letní a zimní gumy jejich hodnocení se překrývají takže nejlepší letní zpravidle vývá lepší než mnohé zimní!
    Jsou potom nutné zimní gumy?
  • « 00 Reagovat !

foto

02.12.04  14:11

« Re: Re: Dunlop Winter Sports

Jezdím na Michelinech PA2 225/45 R17V a na základě svých dosavadních zkušeností je v každém případě řadím do Top Class. Ve srovnání s letními CSC ve stejném rozměru, umožňují jízdu srovnatelného stylu. Naopak bych spíše řekl, že dovolují jet ještě sportovněji.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 02.12.04  00:05

« Re: Dunlop Winter Sports

TopGun: Ad zn. Michelin - to jen potvrzuje moje zkušenosti s gumami od této značky.
    PS: "Máte pneumatiky, nebo Michelin?" Moje odpověď zní: Ano, mám pneumatiky. A Michelin? Děkuji, nechci. Já prostě potřebuji PNEUMATIKY! Na onen rádoby hřejivý pocit, že mám Michelin, se totiž nejezdí...
  • 00 Reagovat !

foto

01.12.04  16:46

« Dunlop Winter Sports

Zdar,
    tak ja tu musim trochu pochvalit Dunlopy, uz o nich dlho nebola rec. Cele leto som behal na michelinach a smutil som pri nahadzovani zimnych gum, lebo som cakal zhorsenie jazdnych vlastnosti koli zimnemu dezenu. No som mierne sokovany, lebo na svojich oblubenych tratiach dosahujem rovnake casy ako v lete. Povedal by som, ze na Dunlopoch pri 5 st.C je lepsia jazda, nez na tych michelinach (rovnakeho rozmeru), dokonca sa cele auto sprava ovela stabilnejsie.
    Chvilu som v lete behal na Kleberoch Viaxen a aj tie sa mi zdali "pevnejsie", nez micheliny. Takze tymto by som este chcel trochu okydat gumu michelin...
  • 00 Reagovat !

foto

01.12.04  07:20

« GY UG6 - to jste mě nepotěšili...

Včera jsem si GY UG6 objednal v rozměru 195/65/15 (s DPH za 1959,- Kč) hlavně na základě výsledků "testů", kde UG6 v tomto rozměru bývají na předních místech. A dnes jsem se po delší době podíval sem a když čtu některé příspěvky o UG6, tak už teď toho lituji... No nic, teď už se nedá nic dělat, uvidím. Budu je mít na Al diskách 6,5Jx15, které mi vybyly a na které by ale asi byl lepší rozměr pneu 205/60/15, jenže ta cena pneu v tomto rozměru je už úplně někde jinde...
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 30.11.04  17:14

« Re: Ještě ke GY UG6...

Mitsi: to já mám zase jiné zjištění - letošní sezónu jsem s nima zatím navýsost spokojený a hrozně by mě zajímalo, kde vzaly ty vlastnosti, které loni v zimě neměly... Jestli je to tím, že jsem na letní přezouval až v září a skladoval je jen pár týdnů... netuším. No, uvidíme až nasněží, ale zatím i na tom nasmrklu nebo blátíčku, co dřív vůbec nedržely se jejich negativa někam poděly... kéž by jim to vydrželo.
  • 00 Reagovat !

foto

30.11.04  12:16

« Barum Bravuris 195/65/R15 V

Nakonec jsem koupil tyto gumy, ale silne mne prekvapilo, ze jsou Made in France, cekal jsem Made in Romania, ale Made in France, to ne.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 30.11.04  09:41

« Ještě ke GY UG6...

Podělím se ještě o jeden negativní poznatek: Minulý víkend jsem měl možnost vyzkoušet GY UG6 při plném obsazení auta (jinak jezdím většinou sám) - přestože jsem je přefoukl o "dvě desetiny" oproti předpisu výrobce vozu a navíc bylo docela teplo (1-9 st. C), připadal jsem si jako při jízdě na totálně podhuštěných gumách. Prostě k již "tradiční" absenci vedení stopy v přímém směru jízdy se přidala absolutní neschopnost bočního vedení...
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 26.11.04  20:47

« Re: Re: Zimní Gumy na Fabii 1,2 HTP

Jak je to u těch dalších gum s cenama?
    Polaris 2 stojí 1420 Kč včetně výměny zdarma a je na ně navíc záruka při zničení, tak nevím?
  • « 00 Reagovat !

foto modus-ponens

modus ponens 26.11.04  17:01

« Re: Re: Re: Re: Zimní Gumy na Fabii 1,2 HTP

Lubos1:
    mensi rozmer je na zimu lepsi (myslim sirku pneu). Sam som chcel uzsie 16, ale nerobia sa (ekvivalent ku 205/55), tak som nechal povodny rozmer (kvoli plechacom).
  • « 00 Reagovat !

foto Lubos-1

Lubos.1 26.11.04  12:24

« Re: Re: Re: Zimní Gumy na Fabii 1,2 HTP

Ja som na M6 kupil Bridgestone Blizzak LM 25, v testoch boli na na spici spolu s Michelin Alpin A2, Dunlop M3 atd.,,
    Ako nove su dost hlucne, na vode sustia, ale to by sa malo predpokladam stratit (aspon ciastocne), ked sa trochu vyjazdia. Kupil som mensi rozmer (195/65/15), ale az tak by to nemalo vadit. Som zvedave, ake su na snehu, ale este som nemal moznost to skusit, lebo akosi snehu nieto :)
  • « 00 Reagovat !

foto

26.11.04  11:27

« Re: Re: Zimní Gumy na Fabii 1,2 HTP

koupil jsem na Subaru Bridgestone Blizzak a vy pisete o znacce Bridgestone alespon, znamena to tedy, ze jsem nazavolil prilis dobre? Zda se mi, ze jsou vyborne, napriklad lepsi nez Pirelli Snowsport. Mam je ve vetsim rozmeru, kde neni zrovna moc velky vyber a ty Bridgestone mne vychazely nejlepe.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 26.11.04  10:41

« Re: Zimní Gumy na Fabii 1,2 HTP

to JM>
    na disky 5x14 jsou určené pneu 165/70R14
    na disky 6x14 pak 185/60R14
    na tak "slabou" Fabii zřejmě nemá význam dávat širší pneu, než jsou doporučené 165
    značku pneu bych doporučil alespoň Firestone Winterhawk nebo Bridgestone LM-18...na Barum Polaris 2 jsem osobně nejezdil, ale dle referencí několika zákazníků nejsou žádný zázrak
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 25.11.04  21:45

« Zimní Gumy na Fabii 1,2 HTP

Co radíte? Mám 14 na 5 ráfky přemýšlím o 165 70 R14. To auto je poměrně lehké na předek a na letních a širších to téměř nelze řídit ja začne padat.
    Doporučují se i 185 ale to mi příjde zbytečně moc široké?
    Přemýšlím o Barum Polaris 2 za 1420 Kč kus navíc montáž zdarma a evropská záruka proti zničení.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…