Pneumatiky

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse

• 00 Reagovat !

foto

03.04.05  13:53

« co ve 195/50/15 he?

Zdravim vsechny,
    prosim o Vase SUBJEKTIVNI dojmy z nasledujicich typu:
    CONTINENTAL Premium Contact
    CONTINENTAL Premium Contact 2
    GOODYEAR Excellence
    jde mi hlavne o:
    hlucnost
    tuhost bocnice
    ktere z nich maji ochranny lem na ALU (v tomto rozmeru)
    Diky ...
  • 00 Reagovat !

foto

02.04.05  13:59

« FIRESTONE TZ200 FS

Ma nekdo nejake ohlasy? Diky
  • 00 Reagovat !

foto

02.04.05  04:04

« Gumy měkké či tvrdé

Pánové, dotaz - nejsem odborník přes gumy >:D Jaký je rozdíl v charakteristikách sportovních a "obyčejných" pneumatik na fáro? Osobně nelítám žádnou mega rychlostí, proto bych vás chtěl požádat o zkušenosti/rady s pokud možno co nejpohodlnějšími pneu, žádný tvrďáky pro extraspeed:) Diky za doporučení, značku, typ.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 29.03.05  12:18

« to matuS > Re: ake letne gumy?

z uvedeného výběru jednoznačně doporučuji tyto:
    1.) Pirelli P7
    2.) CONTINENTAL PremiumContact 2
  • « 00 Reagovat !

foto

28.03.05  11:42

« Re: Re: ake letne gumy?

¨¨
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 27.03.05  19:06

« Re: ake letne gumy?

Michelin Pilot Premacy z vami uvedeneho splňuje hlavně tu dlouhou životnost. Nezklamaly, ale ani nepotěšily.
  • « 00 Reagovat !

foto krakatit

krakatit 27.03.05  18:07

« Re: Re: ace2

tak Tvoje auto ma vzduchovy perovani tak to je pak taky jina...
  • « 00 Reagovat !

foto

27.03.05  15:08

« Re: ace2

No Continental T810 veškerý nerovnosti zarovnala a dlažební kostky uhladila. Sem tím chtěl prostě říci, že je to velmi výrazně sportovní pneumatika a své sportovní chrakteristiky dává velmi výrazně najevo, tedy, že tam není moc místo na kompromisy.
  • 00 Reagovat !

foto krakatit

krakatit 26.03.05  17:00

« ace2

na dlažebních kostkách mají tendenci odskakovat, ve vyjetý kolejích trhají za volant, a při přejezdu nerovností jsou hlučnější....
    co vim tak tohle je vlastnost vetsiny sportovnich pneumatik - pri rozmeru 245/45/17 nemuzes cekat ze na kolejich to nebude znat.....
  • 00 Reagovat !

foto

26.03.05  15:01

« Bez nadpisu

tak tak potvrzuju, aktuálně jsem nazul P Zero Rosso v rozměru 245/45/17 a zatím to nejlepší co jsem na autě měl. Conti SC2 nebo Dunlop SP9000 či MAXX nejsou špatný stejně tak Pilot Sport od Michelinu, ale P Zero Rosso mají zcela famozní výsledky za dynamického ježdění. Jejich schopnost držet přesnou trakci v zatáčkách i při rychlostech kolem 260 km/h je zcela ojedinělá a dokonalá. Při těchto rychlostech jsem vždy na jiných pneumatikách cítil jak se začíná houpat zadek a i když k utržení by bylo ještě daleko tak bylo cítit jako by auto jelo už s rozhozenou zádí. To se u P zero Rosso nestane, drží to jak přilepený a i na okrskách při pokusu dostat auto na limit je většina pokusů neúspěšná a i když ano tak je i na limitu i za limitem auto zcela čitelné. Fakt dobrý, jenom jsem zvědav jak dlouho vydrží :)
    No jinak negativum je to, že jsou ty pneumatiky citelně tvrdé, na dlažebních kostkách mají tendenci odskakovat, ve vyjetý kolejích trhají za volant, a při přejezdu nerovností jsou hlučnější. Na hladkém povrchu bezezměny. Takže excelentní, ale skutečně čistě sportovní pneumatika.
    Původně jsem chtěl zkusit P Zero Nero, ale to se v moc rozměrech nedělá a v tom mém ani náhodou. A Nera jsou ted nejlepší pneumatikou na světě vůbec, tak to musí být asi už pěkný mazec.
  • « 00 Reagovat !

foto

25.03.05  20:04

« Re:

to matuS,
    co sa tyka pneumatik Pirelly Zero tak tie mozem vrelo odporucat. Bruder ich ma na aute a su super, maju dobru prilnavost aj dobre odvadzaju vodu pocas dazda. ;-)
    CAo Tiger
  • « 00 Reagovat !

foto matuS

matuS 23.03.05  08:51

« Re: Re:

vsetky pneumatiky ktore som tam uviedol maju rovnaku cenu. s tymi michelinami som uz dost jazdil a nic proti nim nemam. ale ta guma je uz stara par rokov, tak preto chcem skusit tu continentalku, je to novinka.
  • « 00 Reagovat !

foto

23.03.05  08:20

« Re:

matus: rovnou si muzes vyskrtnout Michelin, tedy pokud te zajima cena/vykon
  • 00 Reagovat !

foto matuS

matuS 22.03.05  21:45

« Bez nadpisu

akurat som nasiel v schranke test letnych gum, ale 17" a vyhrala P Zero Nero a po nej Conticontact2, takze zatial som rozhodnuty pre tu Continentalku. ma nizky valivy odpor, dobre brzdi na suchu aj vode, akurat ze je troska hlucnejsia.
  • 00 Reagovat !

foto matuS

matuS 22.03.05  21:20

« ake letne gumy?

ahoj, potrebujem poradit co obut na leto.
    rozmer 215/55/16
    bolo by to na C5, jazdim dedkovskym stylom, takze potrebujem aby to co najlepsie brzdilo na suchu aj vode, bolo to co najtichsie a malo to co najvyssiu zivotnost a najnizsiu spotrebu.
    proste ziadna sportova jazda.
    mam kandidatov:
    Pirelli P7
    Pirelli P6000
    CONTINENTAL ContiPremiumContact 2
    CONTINENTAL ContiPremiumContact
    Michelin Pilot Premacy
    dakujem za rady
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 18.02.05  11:03

« Aky rozmer...

Aky rozmer pteumatik by ste mi doporucili na Renault Clio 1.2 16V ? Rozhodujem sa medzi 185/55 a 195/50 R15.
    Dik
  • 00 Reagovat !

foto

17.12.04  23:22

« pristi rok zkusim jine

Jo, jo, zkusim asi jine pristi rok, jeste uidime jak se letos budou chovat na snehu, ale z vice stran jsem slysel, ze ta zimni smes se po case rozpada, jenom je mi divny, ze tak brzo. No jo, no, dik.
  • « 00 Reagovat !

foto

17.12.04  15:49

« Re: Re: Polaris 2

outland: ako pise Mitsi, mal by si skusit kupit ine zimaky. Skus Dunlop M3, vobec niesu ani moc drahe a urcite budu na mokru okolo nuly lepsie ako letne. No a ked namrzne budu k nezaplateniu, ale pozor, fyziku neobabres ani zimnou pneumatikou.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 17.12.04  15:04

« Re: Polaris 2

Treba jsi je spatne skladoval nebo by to proste chtelo jine gumy. Mne k prezuji na zimni (na leto mam Pirelli P7) spolehlive donuti uz teploty kolem 5 st. C, kdy se za mokra bez divokeho prohrabnuti PP kola (pokud tam sedim sam) nedokazu rozjet od krizovatky...
  • 00 Reagovat !

foto

17.12.04  11:25

« Polaris 2

Prezul jsem druhy rok na polaris 2 na VW Polo (loni na horach byly v pohode, drzeli jak pribyte na snehu a ledu), ale po Praze to tak silene klouze, ze si nemuzu pomoci, ale jednoznacne na teploty okolo nuly jsou lepsi letni pneu (mam Firestone). Ten rozdil je az zarazejici, kdo prezuje v Praze a ven nejezdi, ohrozuje bezpecnost silnicniho provozu. Dneska rano na nule, vozovka lehce vlhka ale nenamrzla, klouzal jsem jak....do pr..sem nasr... H
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…