Pneumatiky

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse

• 00 Reagovat !

foto

18.02.99  14:47

« Poradte.

Jake maji vlastnosti pneu Barum 165/13 OR 34 ? jsou vhodne na celorocni provoz ? Nebo se oplati investovat o nejakou to korunu navic... - co je nejlepsi investice /kvalita,cena/. Mam Skodu 130 L.
  • « 00 Reagovat !

foto

17.02.99  20:21

« Re: Testy

Pneumatiky nejsou bohužel pouze o tom kam vyjedeš. Když máš trošku citu dá se toho dost vyjet i na letních a přitom bych na nich v zimě nechtěl jezdit. Je to jako se rozjet bez sešlápnutí plynu.
  • 00 Reagovat !

foto

17.02.99  16:57

« Barum Bravura

Přátelé, kdo má zkušenosti s BARUM Bravura, rozměr 205/60 R 15 (nebo i jiný rozměr)? Jaké mají jízdní vlastnosti a životnost?
  • « 00 Reagovat !

foto

15.02.99  14:47

S MP55 na Favorite som bez problemov vysiel tam kde Astra so zimnymi Michelinkami preklzovala na mieste.
  • « 00 Reagovat !

foto

15.02.99  11:48

Pokud jsem četl testy, tak vyhráli jedině v kategorii cena. Jinak nic moc.
  • 00 Reagovat !

foto

13.02.99  23:20

« Testy

Neviete o nejakych testoch zimnych pneumatik, ako tam dopadli Matador a Barum ?
  • « 00 Reagovat !

foto

12.02.99  11:37

« Re: Výpočet tlaku

Zajdi si k prodejcům pneu. Například u Barumky jsem si ofotil katalog Continentalu, kde jsou vąechny značky aut a typy s doporučenými rozměry pneu + moľné náhrady včetně tlaků.
  • 00 Reagovat !

foto

12.02.99  10:22

« Výpočet tlaku

Lze nějak vypočítat na jaký tlak hustit pneu daných rozměrů pro daný vůz?

Pomůže nějak to, že vím na jaký tlak se u daného vozu hustí pneu jiných rozměrů?

Díky za odpovědi.
  • « 00 Reagovat !

foto

10.02.99  15:06

« Re: Obvod pneu

Example...185/60R14 85H or 185/60HR14
    185mm x .60=111mm x 2=222mm + 355.6mm(14")= 577.6mm or 22.74"
  • « 00 Reagovat !

foto

10.02.99  14:54

« Re: Obvod pneu

Na www nevim. Ale GoodYear dával (nejspíš pořád dává) svým prodejcům tyto informace ve formě přehledých tabulek. Zkus se zeptat.
  • 00 Reagovat !

foto

08.02.99  06:48

« Obvod pneu

Neviete o nejakej stranke ( www?) alebo katalogu, kde sa da zistit pre dany rozmer pneumatiky jej obvod? Staticky ? Dynamicky ? Potrebujem to kvoli overeniu rychlosti.
  • « 00 Reagovat !

foto

04.02.99  07:51

« Re: Povinně zimní pneu

Muzes napsat presne ten paragraf, kterej o tom pojednava?
  • « 00 Reagovat !

foto

03.02.99  16:36

Ve vyhlášce o technický způsobilosti, nebo jak se to jmenuje.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 03.02.99  16:32

A to jsi zjistil kde, ľe letní gumy jsou v zimě zakázaný ????????
  • « 00 Reagovat !

foto

03.02.99  16:15

Á další zakazovač! Když už chceš něco zakazovat, tak si o tom nejdřív něco zjisti. Letní gumy v zimě už zakázaný jsou.
  • 00 Reagovat !

foto

03.02.99  13:43

« Povinně zimní pneu

Kdybych mohl, tak bych místo neustálého zvyšování povinného ručení zavedl v zimě povinně zimní pneumatiky. Jednak by se snížil počet havárií (a tím i pojistných událostí a zranění) a dále by nebylo nutné používat takové množství posypových materiálů ať již chemických nebo inertních. Zrychlil by se i celkově provoz, protože by snad také ubylo 40-50km/h jízd mimo obec z důvodů opatrné jízdy na letních gumách.
  • 00 Reagovat !

foto

02.02.99  17:08

« Bez nadpisu

Myslim ze nejlepsi je asi opravdu kopit slusne protektory, obycejne disky a uz to jede...:)))
    Rozhodne je to zvlast v Cesku na zimu nutnost.
    Jeste k zivotnosti. Tady v USA jsem videl, ze lepsi znacky maji zaruku na 60 000 mil.
  • « 00 Reagovat !

foto

27.01.99  11:11

« Re: PIRELLI x Michelin

Je jasné, ľe ceny Michelinek jsou vysoké, ale dají se sehnat i jeté za solidní cenu a jeątě na nich najedeą dost. Nebo zimní protektory se vzorkem Michelin M+S. Pokud nemáą zrovna nějaké výkonné fáro, tak proč zbytečně utrácet. Jinak solidní nabídku měl nedávno Dunlop SP Wintersport a Michelin MX, ale jen R13 165/70 na ©kodovky, kdy např. Micheliny stály 1.600 Kč. Jak mi řekli v servisu, tak např. jedna autoąkola na nich najela 90 tis. km. Akce vąak byla jen na nejroząířenějąí gumy u nás. Např. 145 na Pandy, Maluchy a podobný prdítka stály skoro dvojnásobek. Jinak dobré nákupy jde udělat venku. Kamarád tam jezdí a např. loňské modely desénů (obdobně je to tak se vąím - lyľe atd.) tam stojí o dost míň jak u nás. Např. koupil komplet obutí na Hondu od Dunlop (nízkoprofilovky 15, 205/50) včetně elektronů za 12 tis.
  • « 00 Reagovat !

foto

26.01.99  22:55

Musíš se taky dívat při koupi zimních pneu na jakou rychlost jsou dány . Dají se pořídit i na rychlost 195 km Micheliny , ale cena není malá .
    Jinak Poláci dělají teď licenční Micheliny , ale zrovna mi vypadlo jejich jméno . Já mám Bridgestone 205/70 R15 . Jsou dobré .
  • « 00 Reagovat !

foto

26.01.99  13:52

Pokud si najel jen 7 tisíc na Michelinkách, tak to buď jezdíą jak to prase stylem brzda - plyn s hrabáním nebo máą jeątě totálně v * geometrii a sjíľdějí se ti gumy, téľ moľná ąpatně vyváľená kola. Rozhodně vąak na Micheliny nejedeą spoustu kilometrů. Sám je mám na Fordu Sierra 1,8 TD Kombi, coľ je dost těľké auto a mám na M+S 100 najeto 60 tis. km a to nebyly nové, protoľe jsem je jiľ koupil s autem (měli vzorek 7 mm, nové mají 10 mm). Vzhledem k tomu, ľe teď mají 2,5 mm tak počítám, ľe jeątě aspoň 20 tis. ujedu. A to s nima jezdím v létě, v zimě. Zato Barumky Dynamic (dnes se ten typ nedělá, byly před brilantama a bravurama) vydrľely jen 25 tis. km.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…