Pneumatiky

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse

• 00 Reagovat !

foto

29.03.99  14:59

« Pneumatiky na rafek

Nazdar potrebuju se dozvedet co muzu dat za gumy na rafek o rozmerech 6 1/2 R 16 jedna se mi o siřku. Zatim vim ze na nej dam 195 ale ja bych rad sirsi jde to? Moc dik za odpoved Hona
  • 00 Reagovat !

foto

25.03.99  15:12

« Michelin Energy XT1

Pomyslim na to, ze obuji mou Felicii do Michelinek (Energy Xt1). Zatim se mi libi predevsim svym dizajnem (asymetriky). Poradi mi nekdo lepsi, co se tyce zivotnosti a chovani na ceste? Cenove relace 2000-3000Kc
  • « 00 Reagovat !

foto

25.03.99  15:07

« Re: rozmry guma X rfek

Podivej se na www.geocities.com/MotorCity/2195/tyre_bi… />
  • 00 Reagovat !

foto

21.03.99  22:50

« rozměry guma X ráfek

Existuje nějaké pravidlo nebo vzorec jaká ąíře gumy můľe být na jakém ráfku? Určitě je tam nějaký rozptyl.
  • 00 Reagovat !

foto

21.03.99  22:48

« Protektory

Víte o někom, kdo protektoruje pneumatiky pro offrady? Nejde jenom o rozměry, ale také o dezény a směsi.
  • « 00 Reagovat !

foto

18.03.99  12:43

« Re:"Geometrická házivost" pneu BARUM Polaris

Podobnou zkušenost nemám. Musím ještě podotknout, že jsou to celkem dobrý pneu. na zimu - malé opotřebování, jízda na ledu a ujetém sněhu atd.
    V poměru cena/výkon podle mě asi nejlepší na trhu.
  • 00 Reagovat !

foto

18.03.99  11:50

« Poraďte dobré pneu 185/65 R14

Poraďte dobré pneu do 2.500 za kus. Rozhoduji se mezi Bravurami, Semperity, Sava, Uniroyal atd. Jsou Bravury lepąí neľ byli dříve Dynamiky. Mě vydrľely Dynamiky cca 25 tis. km.
  • « 00 Reagovat !

foto

17.03.99  22:48

« Re: mate neco jineho

Asi před třemi lety jsem sháněl podobný "milimetrový" rozměr a uspěl jsem snad jen u Michelinu a na cenu se snad radąi ani nepamatuju. Levnějc tě vyjde koupit "normální" ráfky s palcovým rozměrem.
  • « 00 Reagovat !

foto

16.03.99  13:58

« "Geometrická házivost" pneu BARUM Polaris

Mám na zimu 4 kola s Barum Polaris a u některých z nich se vyskytuje něco, co by snad šlo nazvat "geometrická házivost". Když jsem je měl na přední nápravě, tak mi při rychlosti okolo 120 km/h trochu cukal volant. V pneuservisu mi řekli, že to není špatným vyvážením, ale tím, že obvod pneumatiky není dokonale kruhový či co (možná by to taky mohlo být špatným ráfkem). Tak jsem alespoň ty nejhorší dal na zadní nápravu a tím jsem dočasně problému s cukáním volantu zbavil. Máte někdo podobnou zkušenost?
  • 00 Reagovat !

foto

11.03.99  21:56

« mate neco jineho

mam rafek s pneu Michelin 225/55 ZR 390. Jakou jinou gumu muzu bezpecně (někdy i 220 Km/h )navlíknout na tenhle rafek? ZR 390 je prý oznacení " a je to mezi 14" - 15" Odpoveď nebo odkaz na odbornika díky
  • 00 Reagovat !

foto

11.03.99  21:51

« mate neco jiného

• 00 Reagovat !

foto

10.03.99  23:50

« Pneu 195/60 R15

Muzete doporucit slusne pneu v rozmeru 195/60 R15? Je to na VW Passat Variant. Zajimala by zivotnost, hlucnost, jak sedi a pod.
  • « 00 Reagovat !

foto

04.03.99  13:27

« Re: Obvod pneu

Dynamický obvod se dost blbě počítá, ale mám katalog kde to je, takže když napíšete rozměr pneu, tak to najdu.
  • « 00 Reagovat !

foto

04.03.99  11:54

« Re: Vyhláška o pneumatikách

porad jeste plati jedna naprava, jeden typ pneumatik, jeden vzorek, ale uz ne jeden vyrobce.
  • « 00 Reagovat !

foto

03.03.99  15:29

« Re: Barum Bravura

Mohu potvrdit, ľr Barumky moc nevydrľí. V mém případě Dynamiky vydrľely 30 tis. km. Kdeľto Michelin M+S, které byly jeté (7 mm)jiľ mají najeto 60 tis. a vzorek je 2 mm.
  • « 00 Reagovat !

foto

03.03.99  09:52

Děkuji Oldovi za odpoveď, cena Bravur se mi totiž zdála poměrně zajímavá (2 500 Kč za 205/60 VR 15 včetně DPH) proti Good Yearům (cca 4 500 Kč), které mám na autě a jsou vynijající až na ten vzorek: 3,5 mm - 4 mm.
  • « 00 Reagovat !

foto

02.03.99  11:26

Měl jsem Bravury 195/60R14 a kolega má 185/60R14 a oba jsme konstatovali, že jsou poměrně hlučné a zejména na mokru kloužou. Nedoporučuji, i když cena je dobrá.
  • « 00 Reagovat !

foto

23.02.99  14:21

« Re: Testy

V AUTOMOBILu někde před 2-3 roky testovali několik pneumatik na felicii (Michelin, GoodYear, Semperit,...). Mám to číslo někde doma v šuplíku. Barumky Brilliant a Matador MP11 dopadly tak někde uprostřed. Barumky byly poměrně hlučné, Matadory nic moc životnost. Na autě mám Matadory MP11, 30000 km asi 50% stav, v zimě jsou nepoužitelné, jinak spokojenost.
  • 00 Reagovat !

foto

21.02.99  18:12

« Vyhláška o pneumatikách

Je pravda, že podle novely je nutno mít na všech nápravách shodné pneumatiky? Nebo stále platí: co náprava to shodné pneumatiky.
  • « 00 Reagovat !

foto

18.02.99  14:51

« Re: Poradte.

OR 34 jsou celoroční, ale už se asi nedělají. Z hlediska jízdy jsou vždy lepší letní a zimní gumy. Např. na suchu jsou Bravury mnohem lepší (o 50%?) lepší než OR 34.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…