Pneumatiky
« Re: blade ohledne pneu.
vse zalezi na co tve auto pouzivas,a take co od nej ocekavas(jezdis na dlouhe cesty,nebo na kratke.pouzivas auto denne nebo jen o sobotach a nedelich atd.)to vse je dulezite pri vyberu gum.take hodne zalezi co mas za auto to hraje velmi dulezitou roli ve vyberu pneumatik(s jakym autem testovali ty gumy?)protoze kazdy model auta se chova uplne jinak takze na jednom aute jsou urcite gumy perfektni a na druhe nic moc.
napriklad kdyz das na subaru legacy gumy co nemaji
vystuzene bocni steny mas je sjete po stranach
vzorku za chvili a zadna zbyhavost ti nepomuze.
ahoj ozzy. -
« Re: Pneu Firestone pro marten
jak jiste vis vsechny firmy delaji dobre a spatne pneumatiky firestone je na tom dobre po prevzeti firmou bridgestone delaji jen par druhu pneumatik,
vse jsou ok.nevim jake dovazi do evropy.ale posledne jsem mluvil o firestone firehawk sz50
pokud mas moznostsi koupit tyhle nebudes litovat.
velice dobra cena a vinikajici gumy do mokra i sucha.tyhle gumy jsou odvozene od gum z indy500
akorat pridaly bocni zarez pro tissi provoz,
a carbon pro vetsi zivotnost.protoze jak jiste vsechny nizkoprofilove gumy se rychle sjizdi.
ahoj ozzy. -
« Re: Pneu Firestone
Diky Ozzy, docela jsi mne uklidnil. Oni totiz davaji na auta co jim prijde pod ruku - GoodYear, Dunlop, Continental, Pirelli a pod. Tak jsem chtel vedet zda mam smulu nebo se na mne jednou usmalo stesti. docela bych o tech gumach chtel vedet vice, na ceskych WWW nic neni. Jestli mas nejake informace, posli mi je na jbumbalek@atlas.cz. -
« Re: Pneu Firestone
ahojte, ozzy,suhlasim ohladom Firestones, ako orig. na mojom aute su fajn.rozmyslam co kupit teraz ako nove- rozmer 205/50 ZR15 Bridgestone S02,GY Eagle F1 nebo Pirelli P7000? V teste ams vyhrali Pirelli ale ja mam radsej S02,tak neviem.Napis prosim co si myslis,ak mas cas,diky.ahoj -
« Re: Pneu Firestone
pneu firestone zacaly delat firehawk na bazi
zavodnich gum z INDYANOPOLIS 500 JE TO UPLNE STEJNA GUMA,JEN VE MENSI VALIKOSTI JEDNA S NEJLEPSICH NA TRHU V TOMTO CASE.MA SPOUSTU VYHOD P PROTI OSTATNIM ALE TO JE DLOUHE POVIDANI.
JESLI TE TO ZAJIMA OZVY SE JA TI TO VYSVETLIM.
JINAK FIRESTONE KOUPILA FIRMA BRIDGESTONE.
AHOJ OZZY. -
« Re: mate neco jineho
no 390 nebo takzvane TRX gumy se u nas nedaj sehnat novy skoro vubec. Snad jedine Michelin je priveze. Spravne jak rikas je to neco mezi 14 a 15. Daj se sehnat dobry jety z ciziny. Takovej Pneuservis Retro60 v praze dejvicich je schopnej je dopravit. moje kola by tam staly kolem 2000 za jedno. (190/65 a podobne). Jestli s tim autem mas naky uvahy do budoucna a budes prezouvat minimalne aspon dvakrat, fakt se ti vyplati koupit rafky 14 nebo radeji 15 podle sirky co pises a normalni gumy. Ty kola i s gumama pres annonci za nakej peniz prodat.
Radim ti z vlastni skusenosti s 390 gumama.
« test pneu 205/60, R15, V
Doporučuji aktuální výborný test na autobild.de, kde jsou mimojiné testovány Barum Bravura, Bridgestone ER30, Dunlop SP Sport 200E, Goodyear Eagle Ventura, Kleber Dynaxer HP, Nokian NRV, Pirelli P6000, Pneumat PN 550, Uniroyal Rallye 540, Yokohama TRW1-V. Vyhrála Goodyear. -
« pneu
poraďte co se dá obout na disk 5 1/2Jx14,co se týče šíře a profilu.O kolik se asi rozhodí tachometr při použití snížených pneu či při přechodu na 15" ráfky např.195/65/15 oproti 185/70/14.Existuje nějaký fígl při koupi starších elektronů jak poznat vadné(vibrace)Dík RIKY
« Re: Pneumatiky na rafek
Jestli ty 195ky jsou správná velikost (odhadem to tak sedí), tak by tam mohly jít i 215ky. Musíą ale pouľít niľąí profil. Jestli budeą kupovat nový, tak větąí průměr ráfku, ąirąí běhoun a niľąí profil je vľdycky draľąí.
Na téhle adrese najdeą kalkulačku pro výpočet alternativních velikostí.