Pneumatiky

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse

• 00 Reagovat !

foto

02.06.99  10:05

« Bez nadpisu

oprava:ty gumy jsou DUNLOP SP sport 8000
  • 00 Reagovat !

foto

01.06.99  10:25

« Dunlop

Ted mam na kare Dunlop SP sport 6000 a nejsou spatny. Akorat se mi zdaj docela hlucny.
  • « 00 Reagovat !

foto

29.05.99  08:46

« Re: Zkuąenosti s gumami

100% souhlas. Na suchu nejsou spatny, ale na vode bomba.
  • « 00 Reagovat !

foto

29.05.99  04:09

daline kdyz chces lepsi prilnavost na mokru ,tak
    zkus pirelli p5000 drago to je posledni model od
    pirelli.hlubsi stredni drazka pro odtok vody,
    dezen blize u sebe pro tissi provz.velice dobre.
  • « 00 Reagovat !

foto

28.05.99  12:41

super gumy: Dunlop SP Sport 2000
  • « 00 Reagovat !

foto

28.05.99  11:59

S těma GY NCT2 to můľu potvrdit, to byly asi nejhorąí gumy na vodě co sem kdy zaľil.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 28.05.99  09:33

Teď jsem si tady přečetl Vaąí diskuzi o pneumatikách a zatím co jsem na autech měl (a teď uľ jiný nechci - zatím, na nový peníze nejsou, tak jedu mírně jetý) byly PIRELLI P600, měl jsem je uľ na dvou autech a super - no na vodě to moc super nebylo ale při rozměru 205/55 x 15 a vzorku cca 2 mm jsem plaval o stoąest (bohuľel byly na přední nápravě), teď tam mám naątěstí uľ jiný (zase PIRELLI P600). Největąím zklamáním pro mě kdysi byli GoodYear NCT2, uľ ten vzorek se mi moc nelíbil, ale ty mi neseděli ani na suchu ani na vodě. Ty bych v ľivotě uľ nechtěl (moľná zadarmo, ľe bych zaplatil jenom montáľ a vyváľení) ale bylo by to utrpení.
  • « 00 Reagovat !

foto

28.05.99  09:11

« Re: Zkušenosti s gumami

Za blba tě od teďka považuju protože seš ubožák kterej neumí slušně komunikovat, ale vždycky vyjedeš jak čivava. Přečti si to posobě jak jsi to napsal a pak se rozčiluj. Z toho příspěvku nebylo jasný co s čím srovnávaš tak si dej nohy do studený vody a sklidni hormony.
  • « 00 Reagovat !

foto

27.05.99  10:02

Ve srovnání s Polarisem, samozřejmě. Nebo mi tady chceš dávat školení o tom, že se na zimní gumy dává měkčí směs? To mě považuješ za blba?
  • « 00 Reagovat !

foto

27.05.99  09:04

"Zimní Barum Polar na felicii - ještě se nesjely, moc měkké" měkké Kingu? zimní gumy a měkké?? to myslíš jako porovnání z jinými?
  • 00 Reagovat !

foto

26.05.99  17:24

« Zkušenosti s gumami

Barum Brillant na favoritu - 50 000km, tiché, dobře seděly na suchu i na mokru - jezdil jsem s nimi dost ostře.
    Matador MP 12 na felicii - 45 000km, hlučnější než brillanty, horší na suchu, znatelně horší na vodě - více jsem je šetřil.
    Barum bravura na accordu - cca.60 000km, tiché, super na suchu i na vodě.
    Zimní Barum Polar na felicii - ještě se nesjely, moc měkké, hlučné, dobré na čerstvý sníh, horší na ujetý.
    Barum Polaris na accordu - nesjeté, tiché, dobré na všechny druhy sněhu. Mizerné na vodu.
  • « 00 Reagovat !

foto

26.05.99  15:17

« Re: Bravury - kolik vydrľí km? - to Risa

Dej mi kontakt na ty gumy a uveď nějaké ceny 185-195/65-60 R14 na residents@post.cz
    Zajímavé ceny pneu jsou na [odkaz] a [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto

26.05.99  08:58

« Re: nejlepsi gumy

Mám Pirelly 5 000. 195/60/14 Nové fakt nevim přesně, ale odhaduju kolem 30 000,-Kč jsou za 15 000,-Kč. Špičkové na vodě.
  • 00 Reagovat !

foto

26.05.99  08:56

« try

Já bych si vybral Good Year Ventura 195/65 15 fakt gut guma. Jinak se omlouvám napsal jsem to trochu blbě asi, nemám všechny gumy na které si vzpomenete, ale od těch 185 vejš od velmi slušných až po super. Ceny jsou strašně rozdílný Micheliny 185/65/14 nové jsou za 3 300,-Kč já mám téměř nejeté za 1 500,- a další mají sjetý tak 1-2 mm vzorek a jsou za 1 000,-. Na Off road 285 nové stojí 4ks 50 000,- mám je za 15 000,-Kč. Upozorňuju že to nejsou gumy které jsou vidět po bazarech jak se tam válí u plotu, ale opravdu velmi slušné některé jsou i nejeté.
  • 00 Reagovat !

foto

25.05.99  14:50

« nejlepsi gumy

pokud mate moznost a penize ,nejlepsi gumy jsou
    michelin a pirelli.nerikam ovsem ze jsou nejlepsi ve vsech velikostech , ale celkove nejstarsi a
    anejzkusenejsi firmy.no a ve velikosti 205 60 16
    k nejlepsim patri pirelli p6000 drago.
    to jak gapa psal o tom co ovlivnuje zivotnost pneumatik ma pravdu je toho trochu vice ale zakladem ma pravdu. jestli by to nekoho zajimalo
    napiste rad to vysvetlim . mam ted posledni pruzkum od pirelli.
  • « 00 Reagovat !

foto

25.05.99  10:53

« Re: rada

na kolik takova sranda prijde ? ted jezdim na dunlopech a zdaj se mi fajn ale nemaj pred sebou vic nez 5 tisic, tak se poohlizim, protoze to je sjety za mesic a pul.
  • « 00 Reagovat !

foto

25.05.99  10:50

« Re: Bravury - kolik vydrľí km?

Za kolik máš Dunlop 300 a Good Year Ventura 195/65 15"? Které jsou lepší?
  • « 00 Reagovat !

foto

25.05.99  09:42

No životnost závisý 100% na jízdě. Já sjedu gumy po 10 000km ... no jezdim trošku ostřejc to je pravda ;). Jinak Savy jsou opravdu * to měl ten mechanik pravdu. Mám za gut preis skvělý gumy jen tak od 180 až po 275 Michelin, Dunlop, Good Year atd. za polovic nové.
  • « 00 Reagovat !

foto

25.05.99  09:38

« Re: rada

Good Year Eagle F1. Pokuď jseš ve vatě :),
    ale seděj fakt bomba.
  • « 00 Reagovat !

foto

24.05.99  22:17

Těch 30 až 35 tis. km mi připadá naprosto normální. OVŠEM!!!!, vše je odvislé od hmotnosti vozu, výkonu motoru a stylu jízdy. Tudíž pokud máš jenom trochu težší nohu (můj případ) a k tomu živější auto neuděláš téměř na žádných gumách víc jak 35 tis.km. Šetrnou jízdou se dá udělat cca 50 tis.km. Tyto údaje mám pouze z vladtní zkušenosti a pneumatiky se vzorkem nižším jak 2,5 až 3 mm nepovažuji za použitelné (bezpečnost). Samozřejmě blázni co jezdí až na "slicky" klidně ujedou na stejných pneu i 70 tis.km. Dále platí (obecně), že čím mekčí směs, tím nižší životnost. Např. takové Michelin MXV nebo MXT (ovšem originál, ne ten typ Energy co se teď u nás prodává) jsou měkké a pohodlné, ovšem dají se sjet už za 25.000km.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…