Pneumatiky

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse

• 00 Reagovat !

foto

26.08.99  06:51

« TO RESIDENTS

Co ten kontakt na f. ZAMBELLI,nenapinej nas,Cau.
  • « 00 Reagovat !

foto

24.08.99  14:24

« Re: pirelli

např. Pneuservis Novák v Olomouci(směr Přerov).
    Rad bych take ziskal kontakt na prodejce protektoru Zambelli, jedna se mi o rozmer 165/65 R14.
  • 00 Reagovat !

foto

24.08.99  13:41

« pirelli

muze mi nekdo zjisti kdo dovazi do ceska pirelli?
    a take kdo je prodava hlavne na severni morave?
    diky
  • « 00 Reagovat !

foto

24.08.99  09:34

« Re: blizi se zima

Já jsem je kupoval v Rosicích u Brna, kde má Zambelli sídlo a sklady. Mají to prý však i jinde u prodejců. Nedělají však všechny rozměry. Doma mám katalog, tak zítra napíši, jestli ten tvůj rozměr vedou. Je starý však víc jak dva roky, takže možná už rozšířily nabídku.
  • « 00 Reagovat !

foto

24.08.99  09:12

« PROTEKTORY NA ZIMU !!!

Potrebuju zimni protektory v rozmeru 185/70 R13,nebo podobny R13ctky.Kde se to da koupit?
  • « 00 Reagovat !

foto

24.08.99  09:11

Potrebuju taky zimni protektory v rozmeru 185/70 R13,nebo podobny R13ctky.Kde se to da koupit?
  • « 00 Reagovat !

foto

20.08.99  09:04

Mám dobrý tip na zimní gumy. Koupil jsem před dvěma lety italské protektory Zambelli s desénem Michelin M+S. Původně jsem nevěřil tvrzení prodejce, že mají větší životnost jak nové Barumky, ale je to pravda. Zatím mám na nich najeto 35 tis. km a zbývají 4 mm, takže tomu začínám věřit. A to je tam mám celoročně. Když jsem je kupoval, tak stály 185/65 R14 cca 1.200 Kč.
  • « 00 Reagovat !

foto

20.08.99  08:16

« Re: Bravury - kolik vydrľí km? - to Risa

Taky bych rad ziskal kontakt na ty temer nove pneumatiky za super ceny. Moc a moc dekuji.
  • 00 Reagovat !

foto

20.08.99  08:12

« blizi se zima

Ahoj,
    pomalicku se blizi zima a ja zjistil, ze obuti na mem Tipacku(165/65 R14) jde do haje. Nekdo se tady zmynil, ze ma pristup k "temer" novym pneumatikam za dobre ceny.
    Vzhledem k jinym investicim musim zvazovat tuto variantu nebo protektory. Poradte co a jak.
  • « 00 Reagovat !

foto

26.07.99  14:44

« Re: pro rychla auta jedine pirelli

Pokud jsi stihl stáhnout ten test ADACu, tak zveřejni nějaké tabulky. Co říkáą na Pirelli 6000, mám je v rozměru 195/65/14. Jinak testy nějaké testy jsou i na autobild.de (archív) např. 195/65/15, 205/55/16 letní i zimní.
  • 00 Reagovat !

foto

24.07.99  11:04

« pro rychla auta jedine pirelli

at si rika kdo chce co chce pirelli neni nad pirelli.i v testu s obycejnou velikosti
    1757013 p400 byli pirelli nejlepsi.kdyby se nekdo zajimal o podrobnostech jsem ochoten podat.
  • 00 Reagovat !

foto

20.07.99  10:53

« Dunlop

Vazeni, kdo pomuze sehnat Dunlop SP Sport D8 ve V, rozmery 195/60 R14. Mam novou v rezerve a nemuzu sehnat druhou (Dunlop je uz nevyrabi).
    Diky
  • 00 Reagovat !

foto

14.07.99  09:05

« testy v ADACu

Podařilo se někomu z vás stáhnout ty testy těch pneumatik v ADACu? Neľ jsem se k tomu pořádně dostal, tak to zase znepřístupnily. Zajímaly by mě výsledky testu 185-195/65-60/14 a 195-205/65-55/15-16.
  • 00 Reagovat !

foto

13.07.99  17:09

« Michelin

Tak sem vymenil na aute Dunlop Sport SP8000, za MICHELIN Pilot HX MXM, protoze se mi podarilo rano jednu dunlopku roztrhnout. Nevite co od tech misaku muzu ocekavat, rychlostni index maj do 270, rozmer mam 205/50/16, a v nakym michelin letaku jsem se docet ze se pro moji karu hodi.
  • « 00 Reagovat !

foto

30.06.99  09:45

« Re: Dunlop

DUNLOP SP SPORT 2000 jsou fakt dost bomba. Měl jsem je v rozměru 205/50 R15 a byly dobrý na suchu i na mokru. V sobotu jsem ale jednu prorazil. Kdyby měl náhodou někdo 1 ks se vzorkem 6-7 mm tak koupím. 0603/517541
  • « 00 Reagovat !

foto

15.06.99  08:17

To mě u každejch gum pořád končí životnost :)). Jinak dík.
  • « 00 Reagovat !

foto

14.06.99  12:12

no mam je uz dlouho , uz jim konci zivotnost, a stali nak lehce pres 8 za jednu
  • 00 Reagovat !

foto

07.06.99  11:05

« ADAC

Takze od dnes su 14 dni pristupne stranky www.adac.de aj pre neclenov ADAC, kde su okrem ineho testy letnych aj zimnych gum.
  • « 00 Reagovat !

foto

02.06.99  10:34

Máš je nový? Jeslti jo tak kolik stály?
  • 00 Reagovat !

foto

02.06.99  10:29

« To risa

Díky. Já si bláhově myslel, že se nebudeme šťourat. Jestli jsem se opravdu hloboce dotknul tvé tojoty, tak je mi to líto. Určité věci, jako je třeba srovnání zimních a letních gum, to jsem si myslel, že nemusím psát, (abych ušetřil prsty) že je to jasné - to by snad nikdo nesrovnával. Ale jak je vidět, tak si myslíš že jo. Kurs psaní na stroji nemám a dělá mi docela potíže tady ty články psát (a to nepíšu zrovna krátké). Jsem trochu impulzivnější, ale asi ne jako čivava. Tu má kámoš a je docela v pohodě. Tvoje hormony také nebudou zrovna OK.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…