Pneumatiky
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse
-
« Re: blizi se zima
Já jsem je kupoval v Rosicích u Brna, kde má Zambelli sídlo a sklady. Mají to prý však i jinde u prodejců. Nedělají však všechny rozměry. Doma mám katalog, tak zítra napíši, jestli ten tvůj rozměr vedou. Je starý však víc jak dva roky, takže možná už rozšířily nabídku. -
« Re: blizi se zima
Mám dobrý tip na zimní gumy. Koupil jsem před dvěma lety italské protektory Zambelli s desénem Michelin M+S. Původně jsem nevěřil tvrzení prodejce, že mají větší životnost jak nové Barumky, ale je to pravda. Zatím mám na nich najeto 35 tis. km a zbývají 4 mm, takže tomu začínám věřit. A to je tam mám celoročně. Když jsem je kupoval, tak stály 185/65 R14 cca 1.200 Kč. -
« blizi se zima
Ahoj,
pomalicku se blizi zima a ja zjistil, ze obuti na mem Tipacku(165/65 R14) jde do haje. Nekdo se tady zmynil, ze ma pristup k "temer" novym pneumatikam za dobre ceny.
Vzhledem k jinym investicim musim zvazovat tuto variantu nebo protektory. Poradte co a jak. -
« Michelin
Tak sem vymenil na aute Dunlop Sport SP8000, za MICHELIN Pilot HX MXM, protoze se mi podarilo rano jednu dunlopku roztrhnout. Nevite co od tech misaku muzu ocekavat, rychlostni index maj do 270, rozmer mam 205/50/16, a v nakym michelin letaku jsem se docet ze se pro moji karu hodi. -
« To risa
Díky. Já si bláhově myslel, že se nebudeme šťourat. Jestli jsem se opravdu hloboce dotknul tvé tojoty, tak je mi to líto. Určité věci, jako je třeba srovnání zimních a letních gum, to jsem si myslel, že nemusím psát, (abych ušetřil prsty) že je to jasné - to by snad nikdo nesrovnával. Ale jak je vidět, tak si myslíš že jo. Kurs psaní na stroji nemám a dělá mi docela potíže tady ty články psát (a to nepíšu zrovna krátké). Jsem trochu impulzivnější, ale asi ne jako čivava. Tu má kámoš a je docela v pohodě. Tvoje hormony také nebudou zrovna OK.
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!