Pneumatiky

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse

• « 00 Reagovat !

foto

06.10.99  19:41

« Re: Nejlepąí zimní gumy

Vruty = cosi jako "hřebíčky", k nám se to nesmí dovážet, ale znám lidi, co to dovézt uměj. Dokonalé jízdní vlastnosti na ledu by měly být hlavní výhodou :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

05.10.99  13:34

« Re: Nejlepąí zimní gumy

Vruty?!? Co jsou to vruty?
  • 00 Reagovat !

foto

04.10.99  18:19

« Nejlepší zimní gumy

Zkuste mi doporučit nejlepší zimní 225/60 R 16, bez pohledu na cenu, pro auto se zadním náhonem. Co třeba Nokiany s vruty na zadní nápravu a s lamelama na přední??
  • « 00 Reagovat !

foto

04.10.99  08:24

« Re: Pneu na S120

To Pavel_001: Dostal som uz mail z IDTT aj s kompletnou cenovou ponukov. Bol som milo prekvapeny, ze maju celkom priaznive ceny ( napr. OR32 za cca 2000 Kc). Ak mate niekto zaujem o tento cennik, viem ho poslat mailom.
  • 00 Reagovat !

foto

03.10.99  13:46

« pneumatiky

ja vim ze se opakuji ,ale jedno z mych aut je mazda mx5,protoze ji mam je tak na soboty a nedele
    a jen ne blbnuti zvolil jsem pirelli p5000 drago,
    obul jsem 205 55 15 nechtel jsem jit z profilem pneumatiky moc nizko protoze mazda ma dost tvrdy
    podvozek,duvodem proc jsem zvolil pirelli p5000
    je duvod nebo spise ucel na co je to auto urceno,
    accelerace,prilnavost v zatackach,velice dobre vlastnosti i za mokra,take pirelli ma hlubsi
    vzorek 8.5 mm o proti 8.0mm u vsech ostatnich.
    takze vydrzi dele nez ostatni,za predpokladu
    caste kontroly tlaku v pneumatikach to je totiz faktor c.1 pri rychlem opotrebovani pneumatok.
  • « 00 Reagovat !

foto

03.10.99  13:30

« Re: austin

nevim co ma octavka za rozmer ale myslim ze by to mohl byt 195 65 15,co za znacky je mozno v cesku koupit?
  • « 00 Reagovat !

foto

03.10.99  13:26

« Re: gapa

ty gumy toyo jsou ok ,nejsou tak rozsirene jako
    bridgestone,nebo yokohama a to z prosteho duvodu,
    nazasahuji do motosportu a tim padem jsou pouzivane na bezny provoz na auta nissi a stredni tridy a take 4wd jako toyota landcruiser nebo prado.
  • 00 Reagovat !

foto

01.10.99  20:23

« Octavia

já jsem už dvě zimy jezdil natom co mi tam dali, a když jezdíte většinou po praze tak vám to i stačí. ale jinak mám vyzkoušený, že dobrý gumy jsou lepší než abs, ale blbcovi na silnici nepomůže ani obojí.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 01.10.99  15:35

« Octavia

Co mám obout na Oktávku 15´´ za zimní gumy ?
    Na čem jste jezdili loni a bylo to ok ?
    Mám na mysli tak asi 2000 za kus, pirelky si asi nekoupím.
  • « 00 Reagovat !

foto

01.10.99  09:29

To Pavel_001: Poslal som mail do IGTT a.s. a poprosil som ich o blizsie info o tychto gumach spolu s cenami. Ked budem vediet nieco blizsie urcite sa ozvem, mozno to bude zaujimat aj dalsich zaujemcov. Skoda vsak, ze ich robia len v rozmere 155, ale to by nebol az taky problem.
  • « 00 Reagovat !

foto

30.09.99  16:33

To: Mustang > Je mozne, ze v Barumu uz na to zapomeli - ostatne od te doby co jsou manufaktura Continentalu....
    Nicmene IGTT to skutecne asi jeste dela, ale nevim, kolik by za to chteli. Zkus tohle
    Nabidka pneu z IGTT

Mimochodem - je to vlastne byvaly Barumacky vyvoj, ktery dnes dela pro kdekoho.

• « 00 Reagovat !

foto

30.09.99  14:45

Ceny Polaris, Dunlop a Kleber v rozměru 165/70 R13 přesně neznám, ale v Česku stojí přibližně stejně (zhruba 1600-1700 Kč).
  • « 00 Reagovat !

foto

30.09.99  14:11

TO>Pavel_001
    Dik za radu, to by bolo presne to co potrebujem. Hned po precitani Tvojho prispevku som telefonoval priamo k distributorovi Barum pre Slovensko, no tam mi povedali, ze tento vzor este nevideli ( netvrdili vsak ze neexistuje - aby si to nepochopil zle)a ani mi ho nevedia zohnat. Poradili mi jedine Polarisy za nejakych 1660 Sk. Kedze pneu Dunlop sa daju zohnat len o 90 Sk drahsie, tak teraz naozaj neviem. Este asi pockam, ci sa mi nepodari zohnat cenu aj na tie Klebery. No uvidime. Aj tak vdaka za radu :>)
  • « 00 Reagovat !

foto

30.09.99  13:23

Najlepsie gumy su hen te one,barumy.Najlepsie ked
    maju hen ten ony vzorek OR4.Potom mozes jazdit
    ako sutezak vzdy na plny ceres!Hlavne ked padne
    cerstvy sneh tak neozaj poznas co je trtkat so
    slupami verejneho osvetlenia!
  • « 00 Reagovat !

foto

30.09.99  13:14

Jestli chces na zimu perfektni gumy, tak naprosto vazne doporucuji Barum - se vzorkem OR 32. Resp - nevim, zda to jeste dnes Barum dela, ale urcite je delali na objednavku v IGTT Zlin. Jsou to puvodne gumy vyvinute pro souteze, na kterych se nesmely pouzivat hrebiky.
    Na snehu (nebo i sotoline) maji perfektni zaber, da se s nimi jezdit i temer na cistem ledu.

Maji ovsem jednu nevyhodu - pokud s nimi budes jezdit po asfaltu, tak ne rychleji jak asi 100 km/hod, jinak straaaasne rychle ubyvaji (jsou prilis mekke).

• « 00 Reagovat !

foto

30.09.99  10:54

zabudol som dopisat, ze posledny prispevok bol urceny pre GAPA, sorry ...
  • « 00 Reagovat !

foto

30.09.99  10:52

Nezalezi mi az tak na komforte, skor na jazdnych vlastnostiach. Min. 3/4 z kilometrov kt. som uviedol jazdim v kopcovitych terenoch ( viac ako 12% kles. alebo stup.). Su to vsak dost frekventovane cesty a tak sa sneh na nich velmi rychlo ujazdi a vznika poladovica, na ktorej mi retaze uz nie velmi pomahaju, tam by sa zisli skor dobre gumy.
  • « 00 Reagovat !

foto

30.09.99  10:45

Este jedna otazka, mohol by si prosim Ta uviest ceny ( ak vies, samozrejme) za Dunlop a Kleber ( najlepsie 165/70 R13)? Mozu byt samozrejme aj v ceskych korunach Dik :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

30.09.99  09:15

Kleber "Krisalp 3" jsou výrobkem koncernu Michelin. V testech jsou na stejné úrovni s Dunlopkami. Mluvim o loňském testu v AMS, kde byly nejlepší pneu Continental, Goodyear, Kleber a Dunlop. Naproti tomu v testu nebyly nic moc Michelin, Pireli atd., které jsou zdažší než Dunlop nebo Kleber. Přeji šťastnou ruku při výběru.
  • « 00 Reagovat !

foto

30.09.99  07:57

Vdaka Pedro, jasne ze tie Barumky som myslel Polarisy a nie Bravury, ospravedlnujem sa. Chcem sa este opytat na tie pneumatiky Kleber, co su zac, kto to vyraba? Obstali v testoch lepsie ako Dunlopy?
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…