Pneumatiky
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse
-
« Re: Marangoni
Ja je kupoval u JSJ v Praze, ulice (asi) V korytách, Praha 10. Jestli ten tvůj rozměr je na Feliąu tak na něj moľná bude platit akce "4 za 3". Tak mi to aspoň tvrdili. Na ten můj rozměr to bohuľel neplatilo. Ale přesto jsou to jedny z nejlevnějąích na trhu. Na asfaltu suchym i mokrym seděj perfektně, maj dost měkký boky, takľe v zatáčkách se trochu ľvejkaj, ale to mi u zimáků zas tak nevadí. Uvidíme na sněhu a ledu, a taky jsem zvědavej kolik vydrľej. -
« To: hop
"Vruty" se vyrabeji na pneumatikach v nekolika variantach, ta nejlepsi z nich na ceske podminky jsou male cvočky temer neviditelne na pneumatice, da se s tim jezdit i po asfaltu, primarne je to ovsem urceno skutecne na snih a led. Je mozny, ze se ty gumy opotrebujou za jednu zimu, na jare poreferuji :-) -
« Marangoni
Koupil jsem nove zimaky Marangoni Meteo ESC. Po "vyletu" po nekolika prazskych obchodnicich zustali nakonec v uzssim vyberu prave Marangoni a Firestone. Dlouho jsem se nemohl rozhodnout, ale nakonec vyhraly Marangoni, s Firestone jsem byl sice maximalne spokojenej, ale chtel jsem zkusit neco novyho. Navic nove Firestone F-390 maji sice modni sipovy desen, ale skoro zadne podelne drazky. Tak nevim jestli budou tak dobre jako ty stare. Jeste k tem Maragoni - je to pry licencni Pirelli, je to se silicou, na omak dost mekka, atraktivni design s sirokymi drazkami atd. Docela me zaujala. Kdo ma zajem tak tady jsou nejake informace, i kdyz zas tak moc toho neni. Tam co jsem je kupoval, tak sly dost na dracku - asi i diky cene. V rozmeru 185/65-14 me staly 2200,- jedna. Zkusenosti zatim zadne nemam, ujel jsem s nimy jen par kilometru po suchem asfaltu. Jestli je nekdo znate, dejte vedet, docela me ta firma zaujala. -
« Re: indexy
Tabulka symbolů rychlosti
SS=Speed Symbol (Symbol rychlosti)
Je maximální rychlost, při které může pneumatika nést hmotnost
určenou indexem nosnosti za daných specifických podmínek.
Symbol kategorie rychlosti je určen velkými písmeny.
SS km/h SS km/h SS km/h SS km/h
A1 5 B 50 L 120 U 200
A2 10 C 60 M 130 H 210
A3 15 D 65 N 140 V 240
A4 20 E 70 P 150 W 270
A5 25 F 80 Q 160 Y 270
A6 30 G 90 R 170 Z 270
A7 35 J 100 S 180
A8 40 K 110 T 190
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!