Pneumatiky

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse

• « 00 Reagovat !

foto

23.10.99  20:28

« Re: Zkuste tohle - naky info

Tirerack: Stránka je to pjekná, ale je to pro americký trh, takľe spoustu pneumatik tam nenajdeą a naopak spoustu co tam jsou tady nekoupíą.
  • « 00 Reagovat !

foto

23.10.99  20:23

« Re: Marangoni

No, ty Debicy z OBI bych si nedal ani na trakař.
  • 00 Reagovat !

foto

23.10.99  18:49

« Zkuste tohle - naky info

www.tirerack.com
  • 00 Reagovat !

foto

23.10.99  15:42

« Značky pneumatik

Pokud chcete vědět něco více o značkách pneumatik(zimních), doporučuji se podívat na www.pneurevue.cz .Tam si klikněte na výběr článků a v něm je odkaz Sezona 1999/2000.Zde jsou uvedeni dovozci a značky pneu které dovážejí.
  • « 00 Reagovat !

foto

23.10.99  15:26

Nejlevnější zimní pneu se v současné době nechají koupit v OBI,kde probíhá nějaká časově omezená akce a ceny jsou od 999,- Kč za 13'' až do 1790,- za 15'' na Octavii.Jsou značky Debica, polské pod patronací Goodyear.
  • « 00 Reagovat !

foto

22.10.99  11:32

« Re: To: hop

Do 240km/h !!! Až to budu mít na autě, pošlu sem fotku.
  • « 00 Reagovat !

foto

22.10.99  00:00

Ja je kupoval u JSJ v Praze, ulice (asi) V korytách, Praha 10. Jestli ten tvůj rozměr je na Feliąu tak na něj moľná bude platit akce "4 za 3". Tak mi to aspoň tvrdili. Na ten můj rozměr to bohuľel neplatilo. Ale přesto jsou to jedny z nejlevnějąích na trhu. Na asfaltu suchym i mokrym seděj perfektně, maj dost měkký boky, takľe v zatáčkách se trochu ľvejkaj, ale to mi u zimáků zas tak nevadí. Uvidíme na sněhu a ledu, a taky jsem zvědavej kolik vydrľej.
  • « 00 Reagovat !

foto

22.10.99  00:00

« Re: To: hop

Vruty - tak to jsem zvědav. Jakej maj rychlostní index?
  • 00 Reagovat !

foto

21.10.99  17:23

« To: hop

"Vruty" se vyrabeji na pneumatikach v nekolika variantach, ta nejlepsi z nich na ceske podminky jsou male cvočky temer neviditelne na pneumatice, da se s tim jezdit i po asfaltu, primarne je to ovsem urceno skutecne na snih a led. Je mozny, ze se ty gumy opotrebujou za jednu zimu, na jare poreferuji :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

21.10.99  16:44

Kde se da koupit %subject% ? Odkaz byl pouze na web vyrobce...
    BTW: Za kolik se daji sehnat nejlevnejsi zimni 165/70 R13? Chci neco lepsiho nez jezdit na letnich v zime, ale nejsou prachy...
  • 00 Reagovat !

foto

21.10.99  14:56

« BF Goodrich

Zdar lidi! Říká vám to někomu něco?? Má to být taky značka pneumatik - kde by se daly sehnat informace o gumách, co na sobě točej tyhle písmenka?? máte někdo trochu zkušenosti?? ... **Ďík**
  • « 00 Reagovat !

foto

19.10.99  21:08

Sorry, zkazil jsem ten link, tenhle uz by mel fungovat.
  • 00 Reagovat !

foto

19.10.99  21:05

« Marangoni

Koupil jsem nove zimaky Marangoni Meteo ESC. Po "vyletu" po nekolika prazskych obchodnicich zustali nakonec v uzssim vyberu prave Marangoni a Firestone. Dlouho jsem se nemohl rozhodnout, ale nakonec vyhraly Marangoni, s Firestone jsem byl sice maximalne spokojenej, ale chtel jsem zkusit neco novyho. Navic nove Firestone F-390 maji sice modni sipovy desen, ale skoro zadne podelne drazky. Tak nevim jestli budou tak dobre jako ty stare. Jeste k tem Maragoni - je to pry licencni Pirelli, je to se silicou, na omak dost mekka, atraktivni design s sirokymi drazkami atd. Docela me zaujala. Kdo ma zajem tak tady jsou nejake informace, i kdyz zas tak moc toho neni. Tam co jsem je kupoval, tak sly dost na dracku - asi i diky cene. V rozmeru 185/65-14 me staly 2200,- jedna. Zkusenosti zatim zadne nemam, ujel jsem s nimy jen par kilometru po suchem asfaltu. Jestli je nekdo znate, dejte vedet, docela me ta firma zaujala.
  • « 00 Reagovat !

foto

19.10.99  20:51

« Re: Nejlepąí zimní gumy

No, v tom pripade jsem videl pneumatiky s "vruty" na zavodnich autech. Vypadalo to jako takovy maly cvocky. Ale jedno vim jiste - tyhle gumy jsou naprosto nevhodny na jizdu po asfaltu. U nas jsou mimochodem zakazany.
  • 00 Reagovat !

foto

13.10.99  10:04

« Novy sipaky vod Matadoru??

Nevite anhodou esli sem se neprehlid. Videl sem tudle na stary Mazde323 asi 10" sipovy pneu a byli to MATADORY!!!!
  • « 00 Reagovat !

foto

10.10.99  19:37

« Re: indexy

Pokud jde o znaceni pneumatik najdes ho na tomto odkazu.
  • « 00 Reagovat !

foto

09.10.99  22:44

Marty: Super!!! Presne tohle jsem potreboval. Diky moc!!!
  • « 00 Reagovat !

foto

09.10.99  00:00

Tabulka symbolů rychlosti
    SS=Speed Symbol (Symbol rychlosti)
    Je maximální rychlost, při které může pneumatika nést hmotnost
    určenou indexem nosnosti za daných specifických podmínek.
    Symbol kategorie rychlosti je určen velkými písmeny.
    SS km/h SS km/h SS km/h SS km/h
    A1 5 B 50 L 120 U 200
    A2 10 C 60 M 130 H 210
    A3 15 D 65 N 140 V 240
    A4 20 E 70 P 150 W 270
    A5 25 F 80 Q 160 Y 270
    A6 30 G 90 R 170 Z 270
    A7 35 J 100 S 180
    A8 40 K 110 T 190
  • 00 Reagovat !

foto

08.10.99  14:41

« indexy

Nekdo tu v historii napsal presne indexy rychlosti u pneumatik (V,Q,T,........). Hledal jsem to ale nenasel muteme to sem nekdo hodit jeste jednou? Diky
  • 00 Reagovat !

foto

07.10.99  17:37

« Sháním zimní gumy

Přátelé, sháním zimní gumy na Hondu HR-V - podle techničáku mají být (a mám letní od Yokohamy) 205/60 R16 92 H na ráfcích 16 X 6JJ ET 45. Nikde mi zatím nic nenabídli. Díky. nikagdo@post.cz
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…