Pneumatiky

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse

• 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 05.11.99  13:30

« Pneu Road King

Víte někdo něco o pneu zn. Road King ??
  • « 00 Reagovat !

foto

05.11.99  08:15

« Re: Mate nekdo zkusenosti s Michelinem ?

Residente, hod sem prosim te ty linky na testy pneu. Udelas to takto:

(a href="[odkaz]")link(/a)

ovsem namisto "(" napises"". Namisto "link" napis text, ktery se ma zbarvit modre. Dik.

Mimochodem, vcera jsem ve Vidni byl u Michelinu a dozvedel jsem se, ze ty XM+S130 a XM+Alpin, ktere s velkou paradou nabizi v Cesku jsou vybehove typy, ktere pry "mam zapomenout" (uz je ani nevedli). Nabizel mi novej typ, T-ecka asi za 7800 ATS, coz je v kackach 20 tacu, komplet se vsim vsudy. Prej lip sedi na suchu a jsou tissi. Kazdopadne ten vzorek vypadal docela suprove. Dneska se du mrknout na Continentaly a na dalsi.
  • « 00 Reagovat !

foto

05.11.99  08:06

link
  • « 00 Reagovat !

foto Saab

Saab 05.11.99  07:53

« Re: ZIMNÍ GUMY

Nemáte někdo zkušenosti s pneu Nokian Tyres nebo nevíte o nějakém testu ?
  • « 00 Reagovat !

foto

04.11.99  21:21

Tak koukám na tuto diskusi a jentak se krčím v koutku. Přes léto jezdím na michelinách, vlastně co mám auta jenom na nich a jsem s nima spokojenej. No a na zimu jsem koupil, věřte ... Matador SP56 silica. O jízdě na sněhu Vás budu informovat jak příroda dá. Co se týká jízdy v těchto podmínkách, i přes výrazný zimní vzor je jízda vcelku pohodová. Jen je cítit jemné vrnění na volantu,.. nojo, slicky to nejsou. S hlučností to není nijak horší, akustika má pouze hlubší "podtext". Jel jsem s nima max. 140 a slušně sedí. Zkoušel jsem s nima jít na brzdy. Je to o něčem jiném nežli s letníma michelinama. Jako by pod sebou měli 10kg kanagonu. Asi to dělá ta silica. Pro zajímavost mám rozměr 175/70/14" a nové stojí 1650,-. Problém je, že to jsou nové typy a asi se nikdo nebude se mnou moc podělit o zkušenosti. Tak si alespoň počtu o mých oblíbených michelinách. S tím zákonem o zimních pneumatikách souhlasím. Takovejch *, který jezdí na letních na sněhu je mraky. A nakonec to odskáčeme my, protože zastavíme o dobrejch 10m dřív než pitomec se zmrzlejma pukama.
  • « 00 Reagovat !

foto

04.11.99  19:31

« Re: Kléber

V ruznych nemeckych testech (odkazy snad najdu, pokud je zajem) se Klébery Krisalp3 umistily v horni polovine testovanych, vetsinou lepe nez treba Dunlop Wintersport nebo Sava Eskimo. Pry vyborne na snehu a ledu... no, proste jsem je koupil, jake opravdu jsou, uvidim tak za mesic...
  • « 00 Reagovat !

foto

04.11.99  18:28

Uľ se "těąim" aľ vyjedu v zimě na hory. Vzhledem k tomu, ľe mám offroad, tak tahám auta z příkopu, někdy i jedno kaľdý 1 km. Věřte nebo ne, 95% jich má letní gumy. Já bych zavedl zimní gumy povinně, tak jako to mají v rakousku. Nebo by pojią»ovna neproplácela pojistku, při bouračce na letních gumách v zimě. Ale ono by to stejně nijak moc nepomohlo. Větąina těch co jsem kdy tahal z příkopu blekotala něco ve smyslu "já sem netuąil ľe to tak klouľe, vľdy» jsem jel krokem!".
  • 00 Reagovat !

foto

04.11.99  17:56

« ZIMNÍ GUMY

Tak jsem dnes četl, že 80% řidičů v ČR jsou * -- jezdí totiž i v zimě bez zimních gum. Až to do mě napere zezadu nějaké Š105 s ojetýma celoročňákama v tržní ceně auta 5.000 Kč, tak toho člověka osobně zabiju (protože poškodí auto za x mil Kč). Zimáky by snad měly být povinný, minimálně by člověk co v zimě havaruje s letníma gumama měl platit aspoň 1000x vyšší pokuty. No jo, nevíte kde by se dal sehnat malej (úplně maličkej) tančík ??
  • 00 Reagovat !

foto

04.11.99  16:24

« t

• 00 Reagovat !

foto

04.11.99  16:19

« test 2

• « 00 Reagovat !

foto

04.11.99  16:06

A mne ta adresa jede, hec !!! :-))))
    Melo by se ti objevit nekolik linku a asi uprostred klikni na link ÖAMTC-Reifentest nebo tak nejak, a uz to vali podle rozmeru. V tom nasem rozmeru ale testovali jen H-acko (do 210 kmh). Tak rychle v zime normalne nevalim... :-)))
  • « 00 Reagovat !

foto

04.11.99  15:44

« Re: Dunlop

..no,když nebyl sníh, tak seděly perfektně :-)))
  • « 00 Reagovat !

foto

04.11.99  14:53

Jezdil jsem na nich i v květnu a seděly dobře, nijak neklouzaly, akorát strašně rychle mizely.
  • « 00 Reagovat !

foto

04.11.99  14:21

Mě ta adresa na ty testy nejede :-(((
  • « 00 Reagovat !

foto

04.11.99  14:19

No to se mýlíš, já jsem ten DUNLOP ANI TROCHU NECHVÁLIL !!!! :-)))
  • 00 Reagovat !

foto

04.11.99  13:46

« Dunlop

Dost tady ctu chvalu na dunlop wintersport.Jezdim na nich ,jsou velmi dobre pri nizkych teplotach a na snehu ,ale jakmile je teplota nad 7° tak to na nich docela klouze.
  • « 00 Reagovat !

foto

04.11.99  13:31

Par testu v nemcine je treba na www.oeamtc.at/auto/index.htm.
  • « 00 Reagovat !

foto

04.11.99  12:02

Pokud mi někdo poradí, jak umístit na motor cafe linky, případně htm stránky, tak tam umístím spoustu věcí týkajících se pnematik (testy a tipy na dobrý nákup v Německu atd.).
  • « 00 Reagovat !

foto

04.11.99  11:44

Michellin je, alespoň ten levnější, je opravdu Q-t.j. do 160 km/h. Ne, že by to bylo tak málo, ale spíš to hovoří o tom, že jsou určeny spíš do krajin s věčným sněhem . Ale jednu věc vám musím popsat : Měl jsem na Felicii napřed SAVY, pak DUNLOP . A ten DUNLOP to byla naprostá tragedie při jízdě ve sněhu !!! Normálně se stím nedalo ani rozjet !! A vrchol všeho byl, když jsem se v horském stoupání za jízdy pomalu prohrabával až k zastavení ( na upluhovaném sněhu ) a kámoš za mnou musel zastavit taky, já jsem musel couvat dolů a ON SE V TOM MÍSTĚ NORMÁLNĚ ROZJEL !!!! A jak se mi smál :-((( A měl tam ty zmiňované SAVY . Dunlop je na sněhu velice slabý . Místo Losí test v zimě je to spíš oslí test... Možná má jiné přednosti, ale já chci jezdit taky po horách... Takže asi ta SAVA za 2595,- ( 195/65 R15) . MImochodem.: SAVA je hodně měkká a velice intenzivně lamelovaná, všechny servisy ji chválí... NAPIŠTE MI NĚKDO, KDE JSOU K VIDĚNÍ TY TESTY !!! Díky .
  • « 00 Reagovat !

foto

04.11.99  08:15

Taky jsem ted chvilku na inetu koukal po testech, a k memu zklamani mne ty Michelinky zase tak dobre nevysly. Na snehu jsou sice spica, a v (ne)opotrebovani nemaj konkurenta, ale na suchu to v tech testech byla docela bida a taky hlucnost nic moc. V tech testech mne zaujaly naopak Continental Winter Contact, vetsinou byly na prvnich mistech a mely velmi dobre vyrovnane vysledky ve vsech hlediscich. Tak jsem si uz myslel, ze mam vybrano, a ted jsem zase na zacatku...
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…