Pneumatiky

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse

• 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 13.07.05  18:14

« runflat

Ma niekto skusenosti s Runflatami ?Ked dostanem defekt a budem jazdit este 50km musim vymenit celu pneumatiku alebo sa da opravit?
  • « 00 Reagovat !

foto

13.07.05  15:47

« Re: Re: Pneu

A proc ne podle ceny? ;-) Auto jsem taky kupoval podle ceny. Mam tam 225/45 R17 vpredu a 225/40 R17 vzadu. Co ty by jsi si tam dal za gumy. Mne tvrdili v servisu, že Savy v tomto rozmeru a za cenu 7.800,-Kc/kus, je bomba,tak jsem je vzal.
  • « 00 Reagovat !

foto

13.07.05  12:46

« Re: Pneu

chytrak: ako moze majitel auta SLK55 kupovat pneumatiky podla ceny. Tak na tom by som asi nesetril. Keby si si niekde vybavoval zlavu, to pochopim ale kupovat podla ceny ? Schvalne daj rozmer pneumatik ake tam mas :-)
  • 00 Reagovat !

foto

13.07.05  12:06

« Pneu

Na to bych se vykaslal. Ja mam na svem Mercedesu SLK 55 AMG Savy Intensa, to je bomba. Paradne jedou na vode, nesjizdi se a jeste dobra cena. Jeste spickove jsou Debicy a ty sezenes i v Baumaxu apod.
  • 00 Reagovat !

foto

11.07.05  18:59

« Hergot - nemůžu se rozhodnout...

Nemůžu se rozhodnout jestli Toyo Proxes T1-R nebo Bridgestone RE720 Potenza! Jaký je Váš názor?
    Beru to tak - Bridge-současná nej značka, dobré výsledky v testech; :arrow: Toyo-dobrá zkušenost (mám T1-S), novější než RE720, tedy snad vývojově dál.
    A pořád ne a ne to rozlousknout... :D
  • « 00 Reagovat !

foto Marcelino

Marcelino 06.07.05  22:33

« Re: Ten muj omyl

vpohode, :-! ved vsetci sme len ludia a obcas kazdy tresne nejaku somarinu... ;-)
  • 00 Reagovat !

foto

06.07.05  20:08

« Ten muj omyl

No, abych to vysvetlil:uznavam, napsal jsem totalni blbost, ale verte, neni to zpusobeno mou debilitou ( ikdyz to tak vypada) ale zrejme tim, ze jsem delal veci az moc rychle a delal jsem jich vice soucasne :-( jasne, verit mi to nemusite a muzete si o me myslet svoje, ale takova je pravda...
    Jinak to Mitsi:Bylo to dostatecne jasne vysvetleno, jenze...viz vyse
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 06.07.05  16:57

« Prodej

Prodám sadu 4 gum Fulda Diadem Linero 185/65-14 T. Jeté jednu letní sezonu (ale jsou z 12. a 13. týdne r. 2003), zůstatek vzorku 6-7 mm. Zájemci nechť mi napíší SZ. Na ceně se domluvíme.
  • « 00 Reagovat !

foto

06.07.05  14:15

« Re: Re:

Marcelino: len k tym ziletkam, rally neporovnavaj s beznymi autami, tam pouzivaju hroty, keby nie, urcite by tej sirky trosku pribudlo. Ale tiez suhlasim s tym, ze na zimu treba uzsie. Taktiez velmi zalezi, na akom snehu prevazne jazdis a podl toho vyberat pneumatiku
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 06.07.05  12:30

« Re: Re:

Zdá se, že všichni - kromě tazatele - to pochopili tak, jak jsem to myslel. Pro pořádek jen dodám, že nejde o "menší" kola/gumy, ale o "užší" gumy. Obvod pneu a LI (index nosnosti) je samozřejmě třeba vždy zachovat/dodržet!
  • « 00 Reagovat !

foto

05.07.05  23:08

« Re:

Je potreba co nejvetsi tlak na jednotku plochy, tzn. ze jsou potreba uzke pneumatiky.
  • 00 Reagovat !

foto

05.07.05  22:38

« Bez nadpisu

asi je uz neskoro Marcelino ale mne sa zda ze prva cast prispevku odporuje tej druhej. Skusim si to precitat este raz rano asi, mozno to pochopim lepsie :).
  • « 00 Reagovat !

foto Marcelino

Marcelino 05.07.05  22:16

« Re:

2 fera2: ajajaj, no zdasa, ze "Fyzika" nebol tvoj oblubeny predmet :roll: on to Mitsi napisal velmi presne a jasne - strucnejsie a vystiznejsie to asi ani nejde :-! no ale zrovna ty si si to vysvetlil presne naopak >:D :roll:
    mimochodom uz si videl nejake preteky "rally" asfalt vs. sneh (napr. Francuzko vs. Svedsko a pod.) ? a videl si ten rozdiel v pneumatikach - na snehu jazdia doslova "na ziletkach" - uplne uzucke pneumatiky 8)
  • « 00 Reagovat !

foto

05.07.05  21:43

« Re: to fera

Ja jsem to od Mistiho pochopil uplně opačně než ty.
  • « 00 Reagovat !

foto

05.07.05  20:27

« Re:

Ja mam letni 205/55 R15 a zimni podle vyrobce auta 175/70 R14 a to proto, abych tam mohl dat retezy. Jinak muzu 195, ale pak nesmim retezy. Zvolil jsem 175, potoze casto jezdim do extremnich podminek, kde musim pocitat s retezy. Ale mam vlastni zkusenost, ze uzke pneu se lip prohrabou na pevnejsi podklad a daleko lip se s nima ridi auto.
  • 00 Reagovat !

foto

05.07.05  18:26

« Bez nadpisu

JJ, presne tak jsem si to myslel, jenom jsem potreboval, aby mi to nekdo potvrdil, dik..Ptal jsem se proto, ze hodne casto slychavam opacny nazor a to sice, ze na zimu prezouvaji na mensi kola s mensi sirkou a to mi prislo jako blbost..Hodne lidi tak ale bohuzel jeti :(
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 04.07.05  20:22

« Re: rozmer-optimalni jizdni vlastnosti

Klíčový je tlak na jednotku plochy: v zimě pokud možno co největší. Rovněž odvod mokré břečky ze stopy. Představ si to a odpověď ti bude jasná.
  • 00 Reagovat !

foto

04.07.05  19:03

« rozmer-optimalni jizdni vlastnosti

Uz se toho namluvilo o velikostech pneumatik na zimu hodne a rad bych slysel najky nazor + a samozrejme obhajobu toho nazoru, zda jsou obecne lepsi na zimu sirsi pneumatiky, nebo uzsi..Diky za odpovedi
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 03.07.05  17:06

« Re: Re: Re: Re: Re: PIRELLI P6

Zimní 165/70 - v tomto rozměru mě velmi příjemně potěšily Continental TS780. Asi první pneumatiky, které svými vlastnostmi předčily moje očekávání. Jen to chce počkat si an nějakou cenovou akci - já na ně natrefil při ceně cca 1300 Kč/kus (165/70R13).
  • 00 Reagovat !

foto

03.07.05  12:05

« prodám

4x plášť Firestone F580 175/65/14 letní, jeté 3tkm.
    4x komplet plech + pneu 175/70/14 zimní Ford Focus (4x108). Pneu 2x Michelin M+S 260 (80%), 2x Dunlop SP Winter Sport M2 (100%)
    kontakt 724 666 188 - Praha - východ
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…