Pneumatiky

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse

• « 00 Reagovat !

foto

24.11.99  23:51

« to: ALEX

Alexi,Alexi..... Co je na tom špatného, že si někdo může dovolit dobré auto a v zimě zimní gumy??? Z tvého příspěvku doslova "kape" klasická česká závist!!!!.....Brrr...úplně mě z tvého příspěvku mrazí.....prosímtě netahej sem politiku!
  • 00 Reagovat !

foto

24.11.99  23:44

« Re: !!! VELKÝ ZÁVOD !!!!

No v té Komorní Lhotce to teď bude opravdu husté... Jak se tak dívám, podle zájmu o tento srovnávací test, chtělo by to zvolit nějakou trasu s širší cestou, abychom mohli předjíždět odpadlíky :o))
  • « 00 Reagovat !

foto

24.11.99  13:02

Cau Alexi, ja se taky nestačím divit......:-(((
  • « 00 Reagovat !

foto

24.11.99  11:58

Dim celej den pise * na internet a nic
    nedela,ma Oktavku 1.8T a prachy na zimni gumy v
    regionu kde o praci nezavadis,ja se nestacim divit
    !!!!!
  • « 00 Reagovat !

foto

24.11.99  10:12

Já opravdu vážně pracuju na tom tatrováckém polygonu !!! ono by to snad i šlo !! Ale něco by to asi stálo. Uvidíme ! PO cestě někam do hor to má jednu nevýhodu.Auto se ztratí v lese a ostatní neví nic........
  • « 00 Reagovat !

foto

24.11.99  10:10

Ostrava je právě teď fakt dost dobrá !!! Už asi od večera sype a sype krásný prašan...prostě idylka ! Ale to vám fakt musím říct... i když už jsem to uzavřel...: kolega z vedlejší kanceláře má DUNLOP, pořád říkal že o co mi jde, že mu to ani neproklouzne ...a teď jsem ho musel VYTLAČIT od kraje cesty přes takovou tu závějičku :-))) Jinak EDS +dobré gumy jsou malý zázrak, já zatím při rozjezdech i v hlubokém sněhu ani nevím, že tam ten sníh je.
  • « 00 Reagovat !

foto

24.11.99  08:01

Ja si chci taky zajezdit na snehu.Vsude pada a tady {v Praze} ani molekula.Je tu furt polojasno.
  • « 00 Reagovat !

foto

24.11.99  07:41

No dneska mě pánové stačila cesta do práce, tdy na ostravsku napadlo asi 20 čísel za noc, cestáři jako obvykle to měli na párku. Byl problém vůbec vyjet z garáže, tedy někteří jedinci jej měli, já ne :o))) a pak samotná cesta, pří 70 jsem měl pocit, že jedu jako formule 1, protože ostatní jeli o polovinu pomalejc :o)) Z toho jak je v Ově se dá usuzovat, že v Komorní lhotce by mohlo teď být docela bílo
  • « 00 Reagovat !

foto

23.11.99  22:49

No super, take bych se rad zucastnil,...rad bych vam to se svou vyladenou Lancii Integrale natrel, ale je to pro me bohuzel fakt hodne z ruky....skoda..:)
  • « 00 Reagovat !

foto

23.11.99  20:21

Rád se zůčastnim. Ikdyž je to pro mne trochu z ruky. Hoďte sem někdo nějaký mail. Obávám se však, že žádný závod nerozhodne, které gumy jsou nejlepší. Protože by musel se všemi auty jezdit jen jeden řidič. Délka dráhy, kterou automobil urazí do zasněženého kopce je podle mého úměrná:1) kvalitě zimnich gum 2) typu, stáří a stavu auta 3) rukám a nohám daného řidiče 4) hlavě daneho řidiče 5) okamzité hmotnosti a náladě spolujezdce(kyně) 6) tlaku v pneumatikách (ach ty Dunlopy - dva roky jsem se na nich nezabil - ale stačí o 1 bar více a je to v...)
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 23.11.99  19:18

OK Beru Vás za slovo. Rozhoďte kategorie, Felda(Favorit), Octávka...... Zavolejte někoho s BMW ať se taky zasmějem. Jenom doufám, že bude bílo. Čau LN
  • « 00 Reagovat !

foto

23.11.99  14:44

Ale jinak tedy vyhlásíme uzávěrku přihlášek do naší 1. tradiční internet-výdrap rallye ?? za týden ?? Asi jo-takže do 30.11. přihlášky zde. Uveďte kategorii, nejpřijatelnější termín a místo konání bude někde v ostravsko-beskydském teritoriu. Komorní Lhotka třeba. Ale bude třeba se řídit počasím.....
  • « 00 Reagovat !

foto

23.11.99  14:40

To víte, pánové, já používám zimní gumy i na .......... i tam je důležitá tvrdost a skluz .-)))
  • « 00 Reagovat !

foto

23.11.99  14:20

Zeptej se DIM,to je nejvetsi zijici(ostatni se zabily na Dunlopech)odbornik na zimni gumy!Jezdi
    na nich pro jistotu i v lete!!
  • « 00 Reagovat !

foto

23.11.99  13:39

Rád se k vám přidám. Mám tam sice protektory, ale rád bych to zkusil (Ford Sierra 1,8 TD kombi).
  • « 00 Reagovat !

foto

23.11.99  13:09

« Re: Kléber/Dunlop

Kleberky by meli prodavat v Michelinackejch prodejnach. V Brne treba [odkaz] Puvodne jsem u nich chtel kupovat Michelinky, ale nakonec jsem se rozdodl pro Conti.

Na Dunlopy je tady expert Dim... :-))).
  • 00 Reagovat !

foto

23.11.99  11:46

« Kléber/Dunlop

Nevíte někdo kde se ještě dají splašit pneu na zimu Kléberky. Nikde je nemůžu sehnat. Slyšel jsem na ně docela chválu.
    Máte někdo zkušenost v porovníní zimních Kléber a Dunlop
  • « 00 Reagovat !

foto

23.11.99  11:14

« Re: OCTAVIA a sníh...

Dimme mám úplně stejnou zkušenost s Octávií na sněhu... neovedlo se mi dostat smyk, kdyz jsem to loni zkousel, bud jsem byl moc rychlý a nezatočil jsem vubec, pokud předek zatočil, tak zadek už jel, neměl tendenci utíkat ven... Nejideálnější je naplno dupnout na brzdu, pokud tam je ABS a jenom kontrolovat natočení kol, fakt je to v krizi to nejlepší. jinak co říkáš na to zkusit ten výjezd z Komorní lhotky?
  • 00 Reagovat !

foto

23.11.99  11:14

« !!! VELKÝ ZÁVOD !!!!

Tak se to začíná rýsovat :-))) Dobrá cestička je i na chatu Severka na jablunkovsku - myslím k vleku. Potom možná na Martiňák pod Pustevnami. Ale možná by nám i stačil nějaký hodně krátký ale intenzivní kopec - prostě kam až kdo dojede.....nebo sjezdovka ...:-))) Ale ať přijede i někdo na těch Dunlopech , prosím :-))) Já se hlásím s : Octavií 1,8 T Combi, pneu PIRELLI Asimetrico 190, startovní číslo 1 !! ( Jak jinak ). :-))) Nemáte někdo přístup na testovací polygon beztak opuštěné Tatry Kopřivnice ?? To by byl panečku terén !!!!
  • 00 Reagovat !

foto

23.11.99  11:08

« OCTAVIA a sníh...

Tak jsem to včera večer testoval asi hodinu na parádně uježděném parkovišti u ostravské vítkovické haly.( Mimochodem ten hokej tam hrajou hrozně ...) Octavia je více nedotáčivá - alespoň na tom ledě - než jsem myslel. Dostat to do klasického bočního přetáčivého smyku je bez ruční brzdy v podstatě nemožné. V oblouku téměř vždy utíkají přední kola, vytáhnout to pod plynem byl naprosto zbytečný pokus, o něco lépe to drželo stopu při sundání nohy z plynu, ještě lépe při vyšlápnutí spojky ale asi nejlepší řešení pro dodržení stopy bylo, kupodivu, intenzivní brždění ( pochopitelně s ABS). Auto zatáčelo nejlépe a ještě zpomalovalo. Pro kritickou situaci asi ideální. To vše platí pro rychlosti tak do 40 km/h - moc velké zas to parkoviště není...
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…