Pneumatiky

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse

• « 00 Reagovat !

foto

25.11.99  12:14

« Re: BMW 320 - zimni gumy

BMW nech na zimu radsi v garazi nebo si rozbijes hubu!Krome toho ta vase soutez je uplne na *,
    nemuze byt nikdy objektivni!Rad bych prijel,ale na
    Dunlopech tak vysoko nedojedu!Jak,ze se ten buranov jmenuje Horni Dolni nebo jak?A taky Ostravaci maju kratke ptaci,takze bych tam byl king a vsechny samice by me chteli!!!
  • 00 Reagovat !

foto

25.11.99  10:55

« BMW 320 - zimni gumy

Na podzim jsem se udelal radost a koupil stare BMW 320i. Ted musim prezout. Muze mi nekdo poradit. BMW má motor v predu, nahon na zadni. hmotnost cca. 1500kg, gumy maji rozmer 195/60/R14 (pro leto) a uz jsem dokazal udelat fantasmagoricke hodiny na uplne rovne ceste s mirnym popraskem snehu pouhym prerazenim ze 4 na 3. To me uplne rozhodilo a ted se detailne rozhoduji co koupit za zimni gumy. Samozrejme uz shanim nejakou litinovou desku do gufru tak cca. 100kg - to bude asi nezbytnost. Ale co za gumy ...
  • « 00 Reagovat !

foto

25.11.99  10:00

« Re: !!! VELKÝ ZÁVOD !!!! to Dim

Dime jaky ze mas rozmer gum? Taky bych si pro strejcka prihodu koupil retezy... a 695 za retezy na oktavce neni spatna cena.. pokud to jsou na 195/65R15...
  • « 00 Reagovat !

foto

25.11.99  09:46

« Re: !!! VELKÝ ZÁVOD !!!!

PANDA : Berem všechny, i Alexe, ale ti co mají 4x4 (... a ještě Klebery ) budou muset mít zataženou ruční brzdu...!! :-))) Jinak bych se vážně hrozně rád dostal na ten tatrovácký zkušební okruh, do pátku bych mohl vědět, snad. Jenom jestli ještě bude sníh. Jinak včera jsem se už vyléčil z toho, že vyjedu všude a vždy, když jsem večer hned několikrát velice těžce vyjížděl ze zapadaných parkovišť, dokonce mě museli i potlačit ...:-))) já jsem je sice nežádal, ale stejně jsem pak odjel do Bauhausu a koupil za 690,- řetězy...:-))) ( Dobrá cena !! ) Teď to vezmu přes Potštát na Olomouc a Svitavy... To víš, Alexi, jsem se zastyděl a jedu za prací :-))) Až budu vědět víc o tom polygonu, dám vědět. Myslím, že by to bylo to nejlepší !!! A můžem pozvat i třeba Svět motorů, když nejsou schopni nějaký test sami udělat . Mimochodem : MF Dnes bude mít nějaký test pneu příští středu !!! fakt brzo . Asi čekali, kde nějaký obšlehnou....
  • 00 Reagovat !

foto

25.11.99  02:17

« Zavod

DIM: Dej tu potom vedet presne kdy a kde se to kona, mozna bych prijel (ale z Prahy je to streka). Vzali byste me s Golfem 4x4 s Kleberama?
  • « 00 Reagovat !

foto

24.11.99  23:54

No to je všechno hezké ,ale asi je úplně jedno jake gumy má auto s nizkým podvozkem (např.Laguna)když zustane ve snehu na brichu.Pak je nejlepší asi ta lopata.
  • « 00 Reagovat !

foto

24.11.99  23:51

« to: ALEX

Alexi,Alexi..... Co je na tom špatného, že si někdo může dovolit dobré auto a v zimě zimní gumy??? Z tvého příspěvku doslova "kape" klasická česká závist!!!!.....Brrr...úplně mě z tvého příspěvku mrazí.....prosímtě netahej sem politiku!
  • 00 Reagovat !

foto

24.11.99  23:44

No v té Komorní Lhotce to teď bude opravdu husté... Jak se tak dívám, podle zájmu o tento srovnávací test, chtělo by to zvolit nějakou trasu s širší cestou, abychom mohli předjíždět odpadlíky :o))
  • « 00 Reagovat !

foto

24.11.99  13:02

Cau Alexi, ja se taky nestačím divit......:-(((
  • « 00 Reagovat !

foto

24.11.99  11:58

Dim celej den pise * na internet a nic
    nedela,ma Oktavku 1.8T a prachy na zimni gumy v
    regionu kde o praci nezavadis,ja se nestacim divit
    !!!!!
  • « 00 Reagovat !

foto

24.11.99  10:12

Já opravdu vážně pracuju na tom tatrováckém polygonu !!! ono by to snad i šlo !! Ale něco by to asi stálo. Uvidíme ! PO cestě někam do hor to má jednu nevýhodu.Auto se ztratí v lese a ostatní neví nic........
  • « 00 Reagovat !

foto

24.11.99  10:10

Ostrava je právě teď fakt dost dobrá !!! Už asi od večera sype a sype krásný prašan...prostě idylka ! Ale to vám fakt musím říct... i když už jsem to uzavřel...: kolega z vedlejší kanceláře má DUNLOP, pořád říkal že o co mi jde, že mu to ani neproklouzne ...a teď jsem ho musel VYTLAČIT od kraje cesty přes takovou tu závějičku :-))) Jinak EDS +dobré gumy jsou malý zázrak, já zatím při rozjezdech i v hlubokém sněhu ani nevím, že tam ten sníh je.
  • « 00 Reagovat !

foto

24.11.99  08:01

Ja si chci taky zajezdit na snehu.Vsude pada a tady {v Praze} ani molekula.Je tu furt polojasno.
  • « 00 Reagovat !

foto

24.11.99  07:41

No dneska mě pánové stačila cesta do práce, tdy na ostravsku napadlo asi 20 čísel za noc, cestáři jako obvykle to měli na párku. Byl problém vůbec vyjet z garáže, tedy někteří jedinci jej měli, já ne :o))) a pak samotná cesta, pří 70 jsem měl pocit, že jedu jako formule 1, protože ostatní jeli o polovinu pomalejc :o)) Z toho jak je v Ově se dá usuzovat, že v Komorní lhotce by mohlo teď být docela bílo
  • « 00 Reagovat !

foto

23.11.99  22:49

No super, take bych se rad zucastnil,...rad bych vam to se svou vyladenou Lancii Integrale natrel, ale je to pro me bohuzel fakt hodne z ruky....skoda..:)
  • « 00 Reagovat !

foto

23.11.99  20:21

Rád se zůčastnim. Ikdyž je to pro mne trochu z ruky. Hoďte sem někdo nějaký mail. Obávám se však, že žádný závod nerozhodne, které gumy jsou nejlepší. Protože by musel se všemi auty jezdit jen jeden řidič. Délka dráhy, kterou automobil urazí do zasněženého kopce je podle mého úměrná:1) kvalitě zimnich gum 2) typu, stáří a stavu auta 3) rukám a nohám daného řidiče 4) hlavě daneho řidiče 5) okamzité hmotnosti a náladě spolujezdce(kyně) 6) tlaku v pneumatikách (ach ty Dunlopy - dva roky jsem se na nich nezabil - ale stačí o 1 bar více a je to v...)
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 23.11.99  19:18

OK Beru Vás za slovo. Rozhoďte kategorie, Felda(Favorit), Octávka...... Zavolejte někoho s BMW ať se taky zasmějem. Jenom doufám, že bude bílo. Čau LN
  • « 00 Reagovat !

foto

23.11.99  14:44

Ale jinak tedy vyhlásíme uzávěrku přihlášek do naší 1. tradiční internet-výdrap rallye ?? za týden ?? Asi jo-takže do 30.11. přihlášky zde. Uveďte kategorii, nejpřijatelnější termín a místo konání bude někde v ostravsko-beskydském teritoriu. Komorní Lhotka třeba. Ale bude třeba se řídit počasím.....
  • « 00 Reagovat !

foto

23.11.99  14:40

To víte, pánové, já používám zimní gumy i na .......... i tam je důležitá tvrdost a skluz .-)))
  • « 00 Reagovat !

foto

23.11.99  14:20

Zeptej se DIM,to je nejvetsi zijici(ostatni se zabily na Dunlopech)odbornik na zimni gumy!Jezdi
    na nich pro jistotu i v lete!!
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…