Pneumatiky
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse
-
« Re: !!! VELKÝ ZÁVOD !!!! to Dim
Tak já bych to štěkání, přátelé, už zkusil zakončit. Takže pro vaši zvědavost : Mým oborem je strojírenství, jsem ing
( to tady píšu fakt jen na vaší nepřímou žádost ), vedu v ČR výhradní zastoupení pro jednu specializovanou Německou firmu.... Akcie mám leda tak z kupónovky........ Octávii 1,8 T Combi jsem si vybral pro svou práci - tudíž je, pochopitelně na leasing a na firmu , i když s ní jezdím i soukromně, Začínal jsem s Formanem a pak s Feldou. Doma mám ( maželka ) Formana Solitaire........No ještě něco jsem zapomněl ?? Už jsem úplně donaha :-))) Jo, krátké ptáky :-)) No comment . Alexi, už to uklidni. Já jsem to stěmi Dunlopy tak nemyslel :-))) Přijeď na polygon....Ostatním :ještě vydržte, fakt bych to měl brzo vědět, jak to s tou Tatrou vypadá. Objektivní to snad ani být nemusí, naopak sníh být musí, a ten teď mizí před očima, takže budeme mít chvilku čas, než zase napadne ... -
« Re: !!! VELKÝ ZÁVOD !!!! to Dim
BUNNY, ty řetězy jsou částečně univerzální - vždy asi pro cca 10 rozměrů. Rozměr 195/65/15 asi není ten nejběžnější, čekal jsem, až to dovezou, a fakt stály 695,- Kč, v tom solidním plastovém obalu. V Bauhausu v Ostravě..... ale asi i kdekoliv jinde. BAUMAX měl totéž za 1300,- !!! -
"-- skrytý --" 26.11.99 09:34
« Re: to: Alexv a zlodeji/podnikatele na Ostravsku
Ono to uz tady vazne prestava patrit!CO VAM TI OSTRAVACI UDELALI.Ze tu maj smradlavej vzduch,kupu nezamestnanych,hroutici se ocelarny a doly?To JA vidim spise podnikatele(bez toho titularniho osloveni,jak je u nas zvykem),kteri cely zanedbany stred Ostravy dali do poradku,ze je z toho luxusni mestske centrum,to zadna radnice nebo Praha nepostavila.A nejezdim sem za zajimavymi namety a kupovat nejake akcie.Vidite jenom draha auta,a podobne nesmysly.
Misto rozumnych a vtipnych slov ted tady kape jenom hnusny sliz.Vcetne tech mych slov.Ale DIMa se zastat musim,jenom me zere,ze takto by mu to nikdo do oci nerekl. -
« Pneumatiky
No, já mám takovej návrh. Vrátíme se ke skutečnému tématu, aby Ti, co chtějí něco nového pochytit měli možnost se skutečně něco nového dovědět, tím nemyslím něco nového o sobě.
Tak tedy zahajuji zase debatu na aktuální téma dnešních motoristických dní, a zeptal bych se: Jaké máte zkušenosti s hlučností zimáků, je opravdu takový rozdíl mezi různými cenovými kategoriemi?
A ještě,nevíte někdo o levných (ne čorovaných) discích na renault clio, průměr 14´x5,5J?
Snad mne nikdo nebude kamenovat za odskočení od pneu. Mějte se a užívejte života! -
« Re: to: Alexv a zlodeji/podnikatele na Ostravsku
Teda nevim jak vy ale ja videl na Ostravsku dost "podnikatelu" kteri vykupuji akcie za polovicni cenu a vozi se pekne drahymi vozy. V tom pripade se musim zastat Alexv -> to jsou pro me skutecni zlodeji vydelavajici na bide druhych. Doufam, ze DIM k nim nepatri... -
"-- skrytý --" 26.11.99 08:14
« Re: to: Alexv
Tak to moc pekne neni.Z perfektni diskuse o svych zkusenostech preletet na corkare a ostravacich s kratkymi,jak to tam bylo?...Jo ptaky.No ja antropolog ani ornitolog zrovna nejsem,ale kratkeho maji neco jineho:zobak,zoban,kusnu,drnu nebo jak chcete.Ale slyset je mluvit,to je stejne jako cist tento ASCII text.
NO A CO MA BYT!!!Kazdej jsme nejakej a anonymita Webu neomlouva vulgarnost.
DIM se stal tercem,do ktereho litaj kulky,vystrelene puvodne na nekoho jineho.Ale hajit se umi s eleganci a kusem srandy.A dobre.
Nevim,kde se vzala ta nenavist,ze nemame,chvala bohu,vsichni stejne.Uz jsme kdysi meli.
Nechme urazek a bavme se.Chtel jsem puvodne psat neco o pneumatikach,ale musel jsem takto. -
« Re: to: Alexv
Teda ze bude jednou internet sloužit k šíření třídní nenávisti ... Když se Alexi zamyslíš a začneš počítat, zjistíš, že když přestaneš kouřit a chlastat (podle třídního zabarvení předpokládám, že seš kuřák - ař 95% low society kouří) budeš si moci tu Octavii pořídit možná skoro hned. Místo pěti až deseti piv denně si zaplať nějaký kurz nebo školu. Kdoví třeba když místo tohodle třídníko ňafání začneš tvrdě makat (na sobě) budeš mít ve třiceti Jaguara. -
"-- skrytý --" 25.11.99 15:35
« Re: BMW 320 - zimni gumy
Gumy nejsou všechno, chce to hlavně lehkou nohu. Jinak pneumatiky raději užší, vzorek s lamelami (to jsou ty tenoučké zvlněné zářezy do vzorku) šípové a odvodňovací drážky větší. A ta věc do kufru (litinová deska) raději těžší. Potom učit se, učit se a učit se......... -
« Zavod
DIM: Ok, kdyby byl okruh, to bylo idelani a jel bych na 99% + tak 3, 4 mi kamosi. Myslim ze kazdej by byl ochoten za ten plygon pustit nejakej peniz, tak 500 Kc by bylo myslim prijatelny, kdyz nas bude 10, 20 tak 5000-10000 uz je pro nekoho z Tatry, nebo komu to patri docela silnej argument, ne?
auto,ale pekna sracka!Nic osobne!To MARTY:ty jsi
peknej magor a asi rad chlastas a kouris sam,co?Ja
osobne jsem nekurak a pijak jen vyjimecne,ale
normalni clovek vi ze se tim neda nasetrit na novou karu kamo!To SMISAK:Ja nezavidim!A nakonec
to nejlepsi.DIM je frajer a klobouk dolu!Nenechal
se znervoznit a dokonce na me ani nezanevrel,Diky!
Rad bych se vasi souteze zucastnil,ale bohuzel
nemohu odjizdim do hor na dovolenou!Cau