Pneumatiky
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse
-
« Re: LETNÍ GUMY !!!!
To AlesK: GY Eagle F1 jsou urcite super. Ale kdyz jsem vybiral, tak uz jsem podruhe dal prednost Dunlopu SP Sport 9000. S tim mam jen ty nejlepsi zkusenosti (kolega si je taky moc pochvaluje). Na Eaglech F1 jsem ale nikdy nejel, takze nemuzu srovnavat. -
« Jake pneu.
Poradte me prosim jaky koupit letni/univerzalni pneu. V technicaku mam 175/70 R 14 84T, podle specifikaci muzu mit az 195/60 R14 85T. Ted tam mam 185/65/R 14. Mam velkou limusinu, 1,5 tuny.. to auto neni sportak, jezdim nadprumerne slusne (zadny dvere napred), takze nepotrebuji zadny drahy svine na 220 km/h. Nejlepe jestli nevite o nejake vyprodeji pneu v Brne...penez moc nemam. -
« Čo doporučujete? Conti vs Michel
Vymieňam na Almere disky 13 /Yokohama 625 GT/ za 14´ a nie som ochotný dať za pneu viac ako 4000.
Pôvodne som chcel nové Conti - nepamätám si označenie, nejaký bio vzor. Žiaľ, budú v predaji až v lete. Na nete som si našiel víťaza testu sommerfeifen /AMS či čo/ - Conti CP, ale oni mi odporúčali Michelin XT2. Tie sú však o cca 500 Sk na kus drahšie /3900/. Oplatí sa do nich vraziť, - ževraj majú o 1/3 vyšší km výkon(?) - sú ozaj o toľko lepšie, alebo máte nejaký iný tip na inú značku? Na Conti som už počul všeličo - ale to išlo asi o lacnejšie verzie, nie? Ja som bol s nimi na Felde 1,6 max spokojný, tam ma viac osrali Dunlopy.
Suma sumarum: V pondelok by som už rád zimáče vyzul, ale čo obuť?
Gracias -
« Re: Michelin - poraďte
to: HonzaP - diky za odpoved, neco jsem si k tomu nasel na webu Michelin, jeste bych se zeptal, jestli se to hodi takto kombinovat, predni nahon Michelin ENERGY, zadni pak MXT, ja myslim ze to nicemu nevadi, desen maji v zasade shodny. Na zimu to samozrejme vubec neni, ale jde mi o leto.
-
« Re: EDS...
Pre tych, co neveria, ze EDS ma zmysel - moja vlastna skusenost - len uryvok z uz inho prispevku :
...Mimochodm, mam na aute EDS a prave cez vikend som s uspokojenim (trosku sebecky, vsak)sledoval, ako auta bez EDS boli odkazane na vedro s pieskom, aby sa dostali cez jeden dost strmy kopcek s ostrovcekmi s ladom, zatial co ja som sa tam pohol prakticky bez problemov (okrem charakterickeho EDS-zvuku). Caute.
-
"-- skrytý --" 01.02.00 04:42
« Re: Michelin - poraďte
Michelin Energy a Michelin MTX event. jeste 3A jsou letni gumy.Trakce A znamena,ze nemaji smerovy dezen,tudiz nezalezi na smyslu otaceni.Temperature B je oznaceni pro USA,kde znamena (ve stupnich Celsia) od 0 a vyse.Montaz na napravy by asi byla celkem jedno,stejne to neni moc vhodne.