Pneumatiky
« Re: Re: RadeG
Jenže já tam "závodní plyn" mám až od včerejška, neboť jsem původní RE-010 dodělal na mosteckým autodromu. Koupil jsem S-02. Auto je o trošku tvrdší. Dostal jsem na ně za platbu v hotovosti 20% slevu a vyšly tak na 6000/kus, což je velmi dobrá cena. Rozměr jsem zachoval 205/50ZR16. -
No, takova Formule 1 prestavena na LPG, to by byla vec.
Ale dost srandy. Zavodni plyn mi nic nerika. Jedine co sveho casu bylo, ale prakticky pouze ve F1, ze se pneumatiky foukaly heliem (je lehci). V soutezich samozrejme nic.
Jinac mam pocit, ze proti OCTAVII by mi stacily i drevena kola... -
« Re: LETNÍ GUMY !!!!
Pre Discipline: Na tých BRIDGESTONE S02 Pole Position som najazdil asi 35tis. km a sú fakt veľmi dobré. Mal som aj tie DUNLOP 9000, ale myslím si, že noboli až také dobré, hlavne na suchu. Je to ale asi len môj názor, ty máš úplne iný a ja ti ho neberiem. Keď si budem teraz kupovať nové pneu. tak si ale určite kúpim YOKOHAMI AVS SPORT (skús ich).Čau. -
« Re: YOKOHAMA
Já osobně mám YOKOHAMY A 509 v 195/50/15 a nemůžu na ně říct jediné špatné slovo. V létě drží v zatáčkách super a za silného deště jsou taky vynikající. Předtím jsem měl SEMPERIT TOP SPEED 1, ale ty tak dobře nedržely na cestě, ale zato vydržely 60 000 km. Na otcovém autě mám zkušenosti s MICHELIN PILOT 205/60/15 a nejsou moc dobré-rychle se sjíždějí a moc nedrží. -
« Re: originalne
¨Matus my máme ještě lepší než ty vaše Brilanty my máme jemodernější od BARUMU BRAVURY (v do 240) made in Austria a naplněné k tomu ještě závodním plynem. Spokojenost co ty jsou lepší než původní dodané FIRESTONE firehawk fuel saver (v 240) vše v rozměrech 195/65/r15 DOPORUČUJI!!!!!!!!!! -
« Re: LETNÍ GUMY !!!!
Ahoj Volvista.Máš pravdu v tom, že tie DUNLOPY 9000 sú dobré, ale len na vode.Na suchu nič moc.Ja mám lepšie skúsenisti z BRIDGESTONE S02 Pole Position (romzmer 235/45 R17) a sú veľmi dobré na vode aj na suchu a zdá sa mi, že čím su viac ojazdené tým sú ešte lepšie.Keď ich zoderiem,chcel by som skúsiť YOKOHAMI AVS Sport.Kamarát ich má a tvrdí že sú ešte lepšie než tie moje S02.Tak čau.