Pneumatiky
« Re: pneu/kola
Přikláním se po šesti letech na Barumkách a měsíci na Continentalech a jednom dni na P6000 k P6000. Je to největší blato co jsem kdy zažil. Drží jak přibité. Nic nevydrží. Dají se při soustavném "používání" zrušit po 5000km na silnici , nebo dvou dnech otevřených dveří na brněnském okruhu. Jinak když se s nima bude jezdit tak, jako kdybych měl obuté Bravury, tak vydrží i 30000km (si myslím). A po tém co už stojí jen 2500,- není co řešit. Montáž zdarma, to jest včetně DPH 10000,- za nové gumy, to se dá přece vydržet. Když vemu barumky za 1500,- tak to je do kupy 6.000,- . Mít za 4000,- Kč příplatek dobré gumy a dobrý pocit za to myslím stojí. Furt je lepší vygumovat gumy, než zrušit auto a navíc sebe......nedej Bože svoje děti. Co vy na to? PTD -
"-- skrytý --" 06.04.01 12:44
« Re: pneu/kola
Ja kdyz uvazuji o koupi, srovnavam cenu/vykon (chcete-li - cenu/uzitnou hodnotu). A mne porad dobre vychazi Barum Brillantis za 1290 Kc/ks (myslim, ze v rozmeru 165/70/79T). Mfilipe, proc ne Barum? Letos dojezdim Continentaly, ale kupovat znovu je asi nebudu - jsou sice nehlucne, maji asi nizsi valivy odpor, ale jsou drahe. -
« Re: pneu/kola
Bravury nejsou dobre ani pro lidi, kteri neriskuji ...... huceni neni dobre pro zadne usi. BTW: poradte: Dunlop SP 10 3E ( 2310,-), Pirelli 3000 ( 2300,- ), Kleber typ nevim ( 1999,- ), Sava Rapidex R2 ( 1650,- ), Sava Efecta ( 1769,- ), Kormoran D600 Sprint ( uz mam 2 na aute - 1800,-). Barumy ani matadory nebrat. -
« Re: pneu/kola
Ja pouzivam Continental sport contact a na lepsich jsem teda jeste nejel, kola drzi jak pribity i za mokra, mel jsem Continental contact a ty za mokra pekne klouzaly. Bravury jsou dobry gumy pro nekoho, kdo nejezdi moc rychle a neriskuje, ale to je vetsina lidi! -
« Re: pneu/kola
Mam podobnu skusenost a dokonca aj ja som bol skoro v tom ze uz idem vymenit zadne loziska, ale nakoniec to boli moje strasne oblubene Continentalky ContiSportContacty. Je to dost tvrda guma, a preto ked tu niekto spominal ze radsej tvrdsiu gumu, tak ano vydrzi dlhsie ale hrozi mu moznost ze vzdy ked sa s autom pohne tak bude nad nim lietat vrtulnik. -
« Re: pneu/kola
Hucanie pneumatik mi ani nespominajte. Minuly rok som na svojej byvalej Honde menil loziska, pretoze ma niekolko ludi presvedcilo, ze dany zvuk nemoze byt sposobeny nicim inym nez vylagrovanymi loziskami. Ake vsak bolo moje prekvapenie, ked po vymene lozisk hucanie neprestalo. Neskor na jesen prestalo, ked som vymenil letne GY NCT3 za zimne Matadory MP56
Niekto tu uz predo mnou tie GY NCT kritizoval, sice kvoli niecomu inemu, ale rad sa pridam na jeho stranu.
Pripominam, ze lozisko ma stalo ca 5K / kus :-( Najvacsi for bol v tom, ze original Honda bolo lacnejsie, nez neoriginal.