Pneumatiky
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse
-
« Re: 205/50 R15
magnat> To je těžké vybrat za 12-13 tisíc dobré pneu.
ContiPremiumContact stojí 4.860Kč a za ty dám ruku do ohně. Pak jsem jezdil na Michelin Pilot SXGT a taky dobré.
Co máš vlastně proti michelinkám? Já budu kupovat Pilot Exalto 205/45R16 a jsem si jist, že je to špička. -
« Konec "zimáků"
Tak zítra jdu nahodit zase ty hnusný letní pneu. No nějak to léto už přežiju. Mezi dubnem a listopadem (cca) je to o ničem. Člověk si na silnici skoro nic neužije. Asi mi taky klesne spotřeba, protože mě to nebaví. S létem se prostě převlékám za beránka. Zdravím vlky. -
« Re: 205/50 R15
leones > tedka sem koukal na dezen Toyo 600F3 a nevypada zas az tak spatne pri cene 3.406,- (tedy Toyo Proxes T1 je jiny kafe, ale cena je uz 4.040,- :(...jeste jestli muzu mit dotaz k te pneu 600F3 - muzes ji s necim porovnat (horsi/lespi), jaka je hlucnost? opotrebeni?...dik -
« Re: pneu/kola
Přikláním se po šesti letech na Barumkách a měsíci na Continentalech a jednom dni na P6000 k P6000. Je to největší blato co jsem kdy zažil. Drží jak přibité. Nic nevydrží. Dají se při soustavném "používání" zrušit po 5000km na silnici , nebo dvou dnech otevřených dveří na brněnském okruhu. Jinak když se s nima bude jezdit tak, jako kdybych měl obuté Bravury, tak vydrží i 30000km (si myslím). A po tém co už stojí jen 2500,- není co řešit. Montáž zdarma, to jest včetně DPH 10000,- za nové gumy, to se dá přece vydržet. Když vemu barumky za 1500,- tak to je do kupy 6.000,- . Mít za 4000,- Kč příplatek dobré gumy a dobrý pocit za to myslím stojí. Furt je lepší vygumovat gumy, než zrušit auto a navíc sebe......nedej Bože svoje děti. Co vy na to? PTD -
"-- skrytý --" 06.04.01 12:44
Ja kdyz uvazuji o koupi, srovnavam cenu/vykon (chcete-li - cenu/uzitnou hodnotu). A mne porad dobre vychazi Barum Brillantis za 1290 Kc/ks (myslim, ze v rozmeru 165/70/79T). Mfilipe, proc ne Barum? Letos dojezdim Continentaly, ale kupovat znovu je asi nebudu - jsou sice nehlucne, maji asi nizsi valivy odpor, ale jsou drahe. -
Bravury nejsou dobre ani pro lidi, kteri neriskuji ...... huceni neni dobre pro zadne usi. BTW: poradte: Dunlop SP 10 3E ( 2310,-), Pirelli 3000 ( 2300,- ), Kleber typ nevim ( 1999,- ), Sava Rapidex R2 ( 1650,- ), Sava Efecta ( 1769,- ), Kormoran D600 Sprint ( uz mam 2 na aute - 1800,-). Barumy ani matadory nebrat.