Pneumatiky
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse
-
« http://pneu.web3.cz
! AKTUALIZACE ! PNEU KATALOG !
nový web-design, testy 12 letních pneu z časopisu AUTO TIP, dále přibyly další odkazy u jednotlivých pneu na testy (včetně nápovědy s umístěním), u některých pneu přibyly i podrobné firemní popisy (obrázky) - odkazy na ně najdete ve stručném popisu pneu, zprovozněna další rubrika - odkazy (včetně firem, které poskytují slevy)
web je jeste castecne ve vystavbe (tydenni update), proto nejsou dosud jeste funkcni vsechny odkazy - budete-li mit jakekoliv pripominky nebo doplnující udaje, rad uvitam vase rady a pokusim se vse co nejrychleji doplnit (dcs@mail.cz) -
« Re: dotaz
Tak to bych neváhal a šel do ContiSportContactů2, PremiumContactů nebo Dunlopů SP Sport 9000. Pirelli není co bývala a ani legendární P-Zero už na CSC2 nemá.
Tata za nedlouho ojezdí na Laurinovi Dunlopy SP Sport 2000 a určitě mu tam dám ty CSC2.
Jenom dodávám, že ve "V" se dělá jen Premium, ostatní (včetně něho) jsou k dispozici ve "W" a třeba Michelin Pilot Sport (já osobně bych ho nebral - předražený) je dokonce "Y". -
« Re: Unik vzduchu z pneu
Myslis,ze by pomohlo ten ventilek podlepit silikonovym tmelem na akvaria ? Ten je totiz hodne prilnavej.Samozrejme to budu muset nejdriv poradne ocistit na patce,pak teprve maznout silikon a pak do nej priplesknout ventilek.Ja myslim,ze by to mohlo pomoct.Tenhle silikon drzi jako svine.Pak bude samozrejme mensi problem pri vymene ventilku,ale zase na druhou stranu,kolikrat ho clovek meni.Ja sem ho zatim nemenil,az ted,co mi utika vzduch.Jo a je to stoprocentne kolem ventilku.Meli sme to v sudu s vodou.S tou dusi nevim,protoze jak mi rekl manik v pneuservisu(a nakonec i ukazal),tak v bezdusakach jsou na vnitrni strane plaste takovy rejhy,vystupky a o ty se prej ta duse rozedre a bude to pak utikat,jak blazen. -
« Re: Unik vzduchu z pneu
Skoro na všech autech, který servisuju jsou elektrony a nikomu nic neutíká, žádný ventilky neměním, jen velmi zřídka. Ale to utíkání jsem zažil kdysi u jedněch starejch elektronů na Audině. Patka byla totiž orezlá a byl tam už pěknej nános sajrajtíků zbylejch po výměnách pneumatik, tak to potom pořádně netěsní. Chce to precizně ošmirglovat, nebo nechat opískovat nebo tam vrazit duši a je klid... -
« pneu a stk
Chtěl bych se zeptat,jak je to s pneu a ráfkama např. u tuningu,když dám např.větší 16" nebo širší než udává TP.Jak se to pak dělá s STK?
Z osobní zkušenosti vím,že dost dbají,co je tam napsané.(Ačkoliv mám na autě maximálku 200km/h a předepsané pneu 185/65R15 H, je alternativa vTP 195/60R15 V -dal jsem195/60R15 H a byl problém na STK)
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!