Pneumatiky

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse

• 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 09.05.01  07:07

« Bez nadpisu

Potřebuji radu,chci si kioupit letní gumy rozměru 205-215/55-45 R16,ale nevím která je lepší(Dunlop SP Sport9000 nebo Goodyear Eagle F1)?Vím,že Dunlop je o dost dražší...uvažoval jsem také o značce Michelin.Jen nevím co koupit,nechci vyhodit peníze jen tak:-)
    Můžete mi poradit?Díky Pavel
  • « 00 Reagovat !

foto

07.05.01  09:40

« Re: Valivy obvod

No nevím, snad si to spočti :-)
  • 00 Reagovat !

foto

06.05.01  11:12

« Valivy obvod

Doufam, ze jsem vlezl do konference se samymi odborniky, pro ktere nebude problem poslat mi mailem tabulku nebo odkaz na tabulku s rozmery pneumatik a jejich valive obvody. Jiste chapete, ze vyrobce v tomto pripade v podstate nerozhoduje.
    Dekuji a tesim se, ze se nekdo takovy skutecne najde. leott@seznam.cz
  • « 00 Reagovat !

foto

05.05.01  19:11

« Re: SZ40

V pondělí se montujou, takže zatím nevím nic. Dám vědět.
  • « 00 Reagovat !

foto

05.05.01  10:21

« Re: P-ZERO assimetrico

Nerozumím. To jako proč?
  • « 00 Reagovat !

foto

04.05.01  19:26

« Re: P-ZERO assimetrico

Gumy bys měl, teď už jenom přikoupit příslušné auto...
  • 00 Reagovat !

foto

04.05.01  19:10

« P-ZERO assimetrico

Má někdo zkušenosti s touto pneumatikou? Sehnal jsem je na svou budoucí Fabii v rozměru 195/45R16 za myslím dost dobré peníze(4.600Kč/ks)
  • « 00 Reagovat !

foto

04.05.01  16:23

« Re: SZ40

Cokes> tak jak se jezdi na tech Firestone SZ40 ???
  • 00 Reagovat !

foto

03.05.01  13:43

« to Cokes (SZ40) a ostatni

tak me napadlo, ze by bylo dobry, kdyby na tom webu ([odkaz] byly i nejaky subjektivni hodnoceni-zkusenosti taky od obycejnych lidi - kdybyste byl nekdo pro, napiste mi maila (dcs@mail.cz) dik...J.
  • « 00 Reagovat !

foto

02.05.01  21:09

« Re: Valivý odpor

Proto se ptám, když v testu naměřili jeden z největích valivých odporů (ADAC 3,7)tak jestli to bude znatelný rozdíl(např. v akceleraci o 1 sekundu).
  • « 00 Reagovat !

foto

02.05.01  18:18

« Re: Valivý odpor

To je snad jasný, je to síla, která působí proti pohybu, tudíž musí mít vliv na akceleraci i maximální rychlost. Otázkou je, jak velký ten vliv bude.
  • 00 Reagovat !

foto

02.05.01  10:29

« http://pneu.web3.cz

takze zase decentni update webu

-------------------------------

* update web-designu / lepší orientace v menu

* update katalogu - pneu značky CEAT, u někt. značek přibyly ceny dalších rozměrů

* update testů - připyly testy AUTOTIP 2000 (13 pneu v rozměru 195/65 R15), ADAC OnLine (175/65 R13, 175/70 R13, 185/60 R14, 195/65 R15, 205/60 R15, 205/55 R16)

RE:katalog pneu podle rozmeru (pokusim se neco zpracovat-chce to jen cas:)
  • 00 Reagovat !

foto

30.04.01  23:06

« Valivý odpor

Mám vybranou značku pneumatiky. V testech dopadá taky dobře až na valivý odpor. Je jasný, že to o něco zvyšuje spotřebu. Mě by zajímalo jestli má valivý odpor vliv i na zrychlení vozidla.
  • « 00 Reagovat !

foto

30.04.01  18:00

« Re: http://pneu.web3.cz

tak skus www.pneushop.cz
  • « 00 Reagovat !

foto Kolik80

Kolík80 30.04.01  15:52

Stránky jsou moc dobrý. Chybí mi tam, ale možnost vyhledávání pneumatik podle rozměru. Když scháním pneumatiky tak vím rozměry a zajímá mě max. rychlost, cena atd.(myslím že vhodná by byla nějaká tabulka, ze které by byly podrobné odkazy na jednotlivé pneu). Je mi jasný, že není vůbec jednoduchý to naprogramovat. Takže přeju hodně úspěchů a dobrých nápadů do budoucna.
  • « 00 Reagovat !

foto

30.04.01  11:54

jak jsem shanel minuly tyden pneu, tak jsem si vsiml, ze vetsina pneuservisu mi ceny uvadi ze stejnych papiru. Jsou to normalne okopirovane A4 cvaknute konem s doporucenou cenou od vyrobce a cenou bez DPH. Rozdelene je to podle rozmeru a nasleduje 60 gum od ruznych vyrobcu razenych abecedne.
  • 00 Reagovat !

foto

27.04.01  14:56

« Gumy

No, me ted ceka koupe novych pneu, ale porad se rozmyslim, jestli mam jednou prijet s autem do Prahy (300km) a na Smichovske burze koupit za 2 litry vsechny 4 gumy (vzorek OK, akorat sjety chlupy, znacka Dunlop) a nebo zainvestovat do funglacu, ktery koupim doma na Morave.
  • « 00 Reagovat !

foto

27.04.01  13:26

snazim se o rychlej update, ale nejak se mi nedostava moc casu ani informaci (uvital bych veskere rady nebo kontakty na sites, kde by se dalo zjistit vice info...dik)
  • « 00 Reagovat !

foto

27.04.01  09:04

jo a mimochodem, je to moc pekne, uz dlouho jsem nic tak pekneho nevidel. Az tam bude vice informaci, bude to parada.
  • « 00 Reagovat !

foto

26.04.01  20:43

« Re: to Cokes

Za velkoobchodní s DPH i s montáží zdarma. Dám vědět přesnou cenu.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…