Pneumatiky
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse
-
« Re: rozmer???
to davidz> no to bych jeste mozna chapal, ze merej pneu v nejsirsi casti ("bouli") anebo nekdy mozna i pri max.zatezi???...je pravdaze sem ty gumy porovnaval jenom vizuelne, ale fakt mi to prislo, jako kdyz porovnavam tak 185-ky s 205-kama...nicmene jsi me privedl na napad-to zkusim presne zmerit a pak se uvidi, jaka je skutecnost!!!
no jestli ti pripadaj Micheliny 195-ze takovou sirku nemaj, tak potom nevim, jak by ti pripadali ty uzoucky Conti Sport Contacty...jinak vzorek dezenu maji obe pneu dost podobnej-neli stejnej -
« to 02
urcite bych zimni volil zase GOODYEAR (UG6)...co se tyka casu koupe-ted bych kupoval pouze-pokud nekdo nabidne velkou slevu (min.20%)...co se tyka zimnich testu, nevim jeste, kdy je pridam do webu-nestiham totiz jeste ani vsechny ty letni...(jinak zajimava varianta je i u zn.BRIDGESTONE - letni SO3 Pole Position, zimni Blizzak LM18 nebo CONTINENTAL - letni Sport Contact2, zimni TS790)...mj.zimni Dunlop urcite nepatri ke spicce -
"-- skrytý --" 09.05.01 07:07
« Bez nadpisu
Potřebuji radu,chci si kioupit letní gumy rozměru 205-215/55-45 R16,ale nevím která je lepší(Dunlop SP Sport9000 nebo Goodyear Eagle F1)?Vím,že Dunlop je o dost dražší...uvažoval jsem také o značce Michelin.Jen nevím co koupit,nechci vyhodit peníze jen tak:-)
Můžete mi poradit?Díky Pavel -
« Valivy obvod
Doufam, ze jsem vlezl do konference se samymi odborniky, pro ktere nebude problem poslat mi mailem tabulku nebo odkaz na tabulku s rozmery pneumatik a jejich valive obvody. Jiste chapete, ze vyrobce v tomto pripade v podstate nerozhoduje.
Dekuji a tesim se, ze se nekdo takovy skutecne najde. leott@seznam.cz