Pneumatiky

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse

• 00 Reagovat !

foto

05.06.01  12:39

« Disky

Nevite nahodou,jaky rozmer a roztec disku koupit na Hondu Accord r.v.92.Mam kola 15",ale roztec nevim.Pripadne poradte,kde ty plechace koupit,www stranku a pod.Diky
  • « 00 Reagovat !

foto

05.06.01  10:27

« Re: 205/50 R15

Jenže P 5000 Drago není UHP tyre zatímco Michelin je. Fakt je, že Pirelka mu právě proto dýl vydrží.
  • « 00 Reagovat !

foto

05.06.01  10:22

Za tu cenu musí koupit Pirelli P5000 Drago...
  • « 00 Reagovat !

foto

04.06.01  23:02

matgnat> 205/50 ZR15 SX MXX3 - 3.050 Kč bez DPH. Bývalý nejlepší Michelin na trhu. Dnes ho nahradil Pilot Sport.
  • 00 Reagovat !

foto

04.06.01  22:52

« http://pneu.web3.cz

Vazeni, moc se omlouvam za nezvladani vcasneho updatu webu, ale prave pripravuju trosku lepsi grafiku a pokud mozno kompletni informace (rozmery a ceny)...
    diky za pochopeni (ta navstevnost webu me fakt prekvapila!?)
  • « 00 Reagovat !

foto

04.06.01  22:48

taky docela dost horkym kandidatem jsou pro mne BF GOODRICH COMP T/A - neznate je nekdo ???
  • « 00 Reagovat !

foto

04.06.01  21:56

to leones> diky za referenci (dost o nich totiz uvazuju-205/60 budou co do jizdnich vlastnosti asi stejny jako 205/50)...(na tu sirku sem se ptal jen orientacne, protoze nekteri vyrobci udavaj dost odlisne rozmery od skutec.sirky dezenu)

to Hufnagl> ok, zkusim se nekde zeptat-a nevedel bys nahodou o necem konkretnim???

predpokladam, ze z toho vyctu "levnych" pneu (co jsem psal v min.prispevku) se asi dost tezko da vybrat neco rozumnyho, na cem by se dalo jezdit alespon kapanek bezpecne???
  • « 00 Reagovat !

foto

04.06.01  07:51

Mam 205/60 R15 (ne 205/50), sirku jsem nemeril. Na vode jsou dobry, jsou taky tichy a vypada to, ze budou mit delsi zivotnost. Mam nanich najeto 18 000 a porad vypadaji jak novy.
  • « 00 Reagovat !

foto

03.06.01  19:28

Oběhni prodejce Michelinů. Mají nějaké výprodeje a mám dojem že slevy jsou i 50%!
  • « 00 Reagovat !

foto

03.06.01  16:32

« 205/50 R15

porad sem se nerozhodl, jake koupit pneu? samozrejme, ze je pro mne rozhodujici cena (co nejnizsi)...proto uz zacinam trosku uvazovat i o takovychto znackach: STOMIL KORMORAN Sprint D600, STOMIL KORMORAN Gammma, Debica Furio, MABOR Sportjet, MABOR M60, SAVA Rapidex R2, FORMULA GT, BF GOODRICH COMP T/A, CEAT Tornado, HANKOOK K102, KUMHO 712 - poradte prosim, co vybrat? s cim mate zkusenost??? predem dik...

to leones> chtel bych se jeste zeptat, jaka je opravdova sirka dezenu u tvych pneu TOYO 600F3 a jak jsou na tom s aquaplaningem, hlucnosti a jak rychle se sjizdeji???

to Hufnagl> CSC2 bych bral z fleku, ale ta cena:(
  • 00 Reagovat !

foto

02.06.01  17:42

« CSC2

Tak, včera jsem byl přezout tatova Laurinka na nové pneu. Continental se fakt vytáhl. ContiSportContact2 jsou ještě lepší, než Premiáky a to za tutéž cenu! Na vodě unikátní, na suchu ani nemluvě. Tichučké jsou taky parádně.

Není divu, že vyhráli test na celé čáře (AMS i ADAC).

Ještě jeden postřeh. CSC2 jsou o dost komfortnější, než Dunlop SP Sport 2000e. Tam, kde se dřív laurinek drkotal teď proplouvá znatelně klidněji.
  • « 00 Reagovat !

foto

02.06.01  06:28

« Re:

Co to máš za auto? U některýho se dá vyřešit většina věcí najednou i bez podložek, který by pak trochu popíraly logiku. Někdo koupil kratší pružiny a ty je budeš zase zpátky podkládat...
  • 00 Reagovat !

foto

01.06.01  16:20

« Bez nadpisu

Koupil sem auto se snizovanym podvozkem,asi.Videl sem to samy a melo podstatne vic mista mezi lemem blatniku a obrysem kola.Rozdil dela asi tak 4-5 cm.Letos chci ale pouzit pneu,ktery jsou sirsi a bojim se,ze mi budou pri propruzeni drit o lem blatniku.To auto super drzi na silnici a je ten podvozek taky daleho tvrdsi.Krome toho mala mista na pneu me taky znepokojuje to,ze mam predni kola pri celnim pohledu mirne do obracenyho V a tudiz se mi sjizdej gumy hlavne po vnitrni hrane.Letos chci zkusit dat mezi pruzinu tlumice a misku podlozky,abych to auto trosku zdvihnul.Myslite si,ze je to dobrej napad?A jaky material pouzit?Muzu ty podlozky udelat z hlinikovuho platu?Udrzi to a nepromackaji se? A este jedna otazka.Srovnaji se mi tim ty predni kola,ktery sou ted mirne do obracenyho V ? Diky za info vsem.
  • « 00 Reagovat !

foto

31.05.01  17:08

« Re: Kléber

Nokian i Kleber mají myslím hodně společného. Příznivou cenu, hrubější dezén a mírně hlučnější provoz. V zimě jde ale o bezpečnost a ne o nějaký ten deciBell. Kdybych neměl na Conti TS790 (což je špička), určitě bych sáhl právě po klébrech nebo nokianech. O Barumu Polaris nebo Stomilu bych ani neuvažoval.
  • « 00 Reagovat !

foto

31.05.01  16:49

Kleber Krisalp 3 pro sebevrahy určitě není. Viděl jsem ji na autech o třídu lepších než je Fábie. Myslím, že za tu cenu není co řešit. Poměrně je dost k vidění v horských oblastech. Hlavně NIC nekupovat v takových OBI, Bauhausech a pod. Sám jsem o KK3 taky uvažoval, ale pak jsem skončil u Nokianů.
  • « 00 Reagovat !

foto

31.05.01  13:38

Kleber Krisalp 3 je DOBRÁ. Rozhodně je v lepší polovině zimáků.
  • 00 Reagovat !

foto

31.05.01  13:13

« Kléber

I když je ještě dost času, tak začínám přemýšlet o zimních pneu. Vzhledem k tomu, že splácím Fábku a mám hluboko do kapsy (trvalý stav :-) ), tak se poohlížím po různéch slevách a akcích. Pneuservis H&P nabízí Kléber Krisalp3 za neuvěřitelných 1889,- (185/60 R14). Má podle vás tato pneumatika alespoň nástin základních vlastností dražších (a určitě kvalitnějších) pneu od jiných výrobců, nebo je to úplný * určený jen pro sebevrahy specializující se na zimní období. :-)
    Díky za všechny solidní názory.
  • « 00 Reagovat !

foto

31.05.01  10:02

« Re: Bridgestone nebo Nokian

Díky
  • « 00 Reagovat !

foto Saab

Saab 30.05.01  12:09

to PeKa: jakmile vyměním tlumiče, tak je koupím (cca příští měsíc) a pak napíšu jak jezdí
  • « 00 Reagovat !

foto

29.05.01  16:58

to Saab: taky jsem na jaře zvažoval výměnu a měl jsem políčíno na NRH2. Pak jsem ale vyměk. Tohle léto dojezdím na starých a příští rok se uvidí. Dost by mě zajímali Tvé dojmy s NRH2.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…