Pneumatiky
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse
-
"-- skrytý --" 20.06.01 11:49
« Re: jaké pneu /CT 22
OLEX: Ano, s CT22 jsem spokojeny, vzhledem k jejich výdrži. Možná jsou trochu tvrdší, ale nemám možnost srovnání jiných pneumatik na stejném voze, takže nemůžu moc soudit. Vzadu už je mám dost sjeté, takže teď trochu hučí, ale to je jistě normální. Stejně bych rád vyzkoušel jiné, ale nechtěl bych šlápnout vedle. Možná, že nakonec zase zůstanu u Conti. -
« zapsani kol do TP
HALOO! PORADTE PROSIM !
to PTD> psal jsi, ze vetsi kola zapisou bez problemu na DI - mas to odzkousene? co je presne k tomu potreba? staci treba prinest jenom nem.TUV papir k alu rafkum s doporucenejma rozmerama, pripadne nejakej jinej papir od zakoupenych kol v CR? je to fakt jenom za 10Kc? -
"-- skrytý --" 19.06.01 17:32
« Re: jaké pneu
Pripojuji se s dotazem k Olexovi. Zatim mam Continental CT22 165/70 R13 a musim uznat, ze by se koupe dobrych (i kdyz drahych) pneu asi vyplatila, protoze ty Continentaly maji jiz temer najeto 100 000 km a jeste 10 000 km urcite najedou. ALE KTERE JSOU TY DOBRE a kvalitni? Ja uprednostnuji nizky valivy odpor (tj. nizkou spotrebu a nizke opotrebeni) a malou hlucnost. Ostatni mne moc nezajima, nejezdim jako zavodnik. Uvazoval jsem o Barum Brilantis (1 300 Kc/ks), nyni mam moznost koupit za slusnou cenu Nokian nebo i Michelin. Tak nevim. Mam koupit Pneumatiky nebo Miseliny?? :) -
"-- skrytý --" 15.06.01 07:15
« Re: směs
díky Hufe, včera jsem byl v Brně a při té příležitosti jsem reklamoval ty Micheliny u jejich brněnského technika. Jen krčil rameny. Mám protokoly geometrie před montáží, cca po 4,5 kkm a teď. (všechno OK) včera jsem si byl udělat test tlumičů u příští týden jdu do servisu Škoda na prohlídku náprav. Až budu mít všechny papíry tak to Mišelínům vrátím se slovy "guma je asi kvalitní, ale pro běžný provoz nepoužitelná". Pokusím se je ukecat na výměnu za XH1.