Pneumatiky
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse
-
« Re: TP
to Hufnagl> no to je fajn, ale budes to nejak resit pak pri technicke, nebo se na to vykasles? me se jedna o to, jestli se mam snazit nejakym zpusobem dostat "vetsi" rozmer do TP (jsem ale za to ochoten zaplatit max 100Kc), nebo radsi dat nekomu neco do kapsy, aby mi tou technickou prosel? resp.predpokladam, ze rozmer rafku/pneu se na technicke kontroluje vzdy? -
« Re: Sava 195/50 R15
pd> Jasně, 195/50R15 je rozměr s nejlepším poměrem efektu(výkonu) k ceně. Kdybych volil tento rozměr na své auto, dám tam bez rozmýšlení ContiPremiumContact za cca 3.200Kč/Ks. Je ještě lepší, než Dunlop SP Sport 2000 a RE720 od Bridgestone a navíc na něho budeš mít záruku na poškození.
Na Fabii mám v TP rozměry 185/60R14 a 195/50 nebo 185/55R15. To mně ale žíly netrhá. -
"-- skrytý --" 20.06.01 11:49
« Re: jaké pneu /CT 22
OLEX: Ano, s CT22 jsem spokojeny, vzhledem k jejich výdrži. Možná jsou trochu tvrdší, ale nemám možnost srovnání jiných pneumatik na stejném voze, takže nemůžu moc soudit. Vzadu už je mám dost sjeté, takže teď trochu hučí, ale to je jistě normální. Stejně bych rád vyzkoušel jiné, ale nechtěl bych šlápnout vedle. Možná, že nakonec zase zůstanu u Conti.