Pneumatiky
« Kola 5x100x15
Ví někdo který všecky auta maj takovejhle rozměr? Pětidíra se stovkovou roztečí. Mám patnáctkový Rondelly z VR6ky a rád bych je prodal.Jsou pěkný, ale ty co jsem si objednal jsou ještě pěknější (o: Jen nevím komu ty Rondelly nabízet na Octávky, čtyřky Golfy a podobnou novotu (o: nejdou ty už maj 112 rozteč )o: Pro orientaci cenu jsem určil na 6000 snad to není moc.
Podobnej problém mám se 4x100x14 za mý Hondy. Paprskový elektrony, čerstvě vypískovaný a stříbrnej lak, obutý do zimních s polovičním vzorkem. Na jaký auta to jde dát? Tady jsem si řekl, že 4000 je slušná cena, vypískování a lak mne stál 1000 a gumy 1800, takže za disky je to už jen 1200.
Jsou to lidský ceny? No foto můžu poslat. Hlavně mne zajímá kam pasujou ty Rondelly.
DÍK KaZaN -
« Re: Jak je to s Kleber? Nekoupil jsem... atd.
Klebery sem nakonec nevzal páč se mi nezdály výsledky testů na vodě... ..a Ty si je zrovna tak chválíš na mokru, mhm.
Ale k těm Bridgestone co sem měl předtím.. vydržely mi jen 13000km, ale je fakt, že jezdím ďábelsky, při přezouvání mi byly vytýkány plošky na gumě.. (o: atd... taky rozdíl mezi přední a zadní gumou 3mm se jim nějak nezdál (o: Ach jo, ty pneu nic nevydrží (o: -
« Re: Jak je to s Kleber?
Pred tydnem sem koupil ty Klebry o kterych pises. Pred nima sem jezdil Bravury 205/50/15 86V. Mam 150Hp na predku a tezkou nohu. Klebry jsou o hodne min hlucny a mnohem lip(a to podtrhuji) sedi na mokre ceste. Ted jsou ale novy, takze brzo hodnotit. Ty Bravury kdyz byly novy, tak byly taky dobry, ale cca po 15000 zacinaji hrozne hucet a za deste abys jel krokem. Sjel jsem dvoje, vydrzely kazdy asi tak 20-25000. Ke konci je to ale o drzku, sou dobry akorat tak na leto na suchy rozpaleny asfalt. Mozna tak dopadnou i Klebry, ale to budu vedet az pristi rok. cau. -
mĚ ŽRALA oCTAVIE I 14,5 NA 100 NA DÁLNICI PRAHA BRNO JEL JSEM NEUSTÁLE 180 A PLNĚ NALOŽENÝ CELÁ RODINA . BYL TO REKORD . A DOJEL JSEM I REKORDNĚ DOMŮ PRAHA OD CENTRA zLÍN ZA .. TEĎ BYCH KECEL UŽ SI TO NEPAMATUJI BYLO TO V ÚNORU ALE MYSLÍM ŽE 2 HOD A 10 MINUT -
« pneu Dunlop Sport 9000 ...
Ahoj všem fanouškům pneu :-)) Nedávno jsem nazul (ne zcela nové, ale slušné) pneumatiky zn. Dunlop Sport 9000 v rozměru 235/45/17 a chtěl bych si tady zjistit jestli je někdo máte a jaké máte s nimi zkušenosti = jak sedí v zatáčkách, jak se rychle sjíždějí, sedí na mokru ? adt... Pro orientaci mám Medvěda o hmotnosti 2,5 t. Předem dík za info :-) Ondra -
« Continental EcoContact EP
Mám Mazdu 323F a právě jsem na ně koupil nový obutí Continental EcoContact EP (175/70 R13 T)za 2240 Kč/ks. Před výměnou tam byli Michelin Energy XT1. Continetal jsou o poznání lepší (méně hlučné a lépe sedí). Pro tento rozměr mohu jen dopuručit.