Pneumatiky

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse

• « 00 Reagovat !

foto

03.08.01  11:33

« Re: ZIMAKY

To je pěkné!!! Saab hájí Nokian. Taková pjekná severská sounáležitost.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 03.08.01  11:29

to eric_singer: zimní Nokiany NRW jsou stejný *
    Saabe, to mi nedelej. Zrovna dneska se chystam koupit Nokiany NRW. Mam teda jit radeji do HKPL1?
  • « 00 Reagovat !

foto

03.08.01  11:28

« Re: jete pneu

Teda 5mm bylo na předních, na zadních bylo 8mm ...
  • « 00 Reagovat !

foto

03.08.01  11:25

Neni to trochu malo vzorku? Stoji to vubec za to prezouvani? Ja když prodával, svoje Bridgestone a bylo na nich 5mm tak na mne koukali jak na blazna,ze za to vubec chci penize. )o:
  • « 00 Reagovat !

foto Saab

Saab 03.08.01  11:06

to eric_singer: zimní Nokiany NRW jsou stejný * jako GoodYear UG5, Continental WinterContact TS780 nebo Uniroyal MS plus 44. Jsou už staršího data, takže se nemůžou srovnávat s novinkami UG6 nebo TS790, ale i tak v některých parametrech porazili UltraGrip6 (test v AMS).
  • « 00 Reagovat !

foto

03.08.01  10:40

To je horší, než protektory.
  • « 00 Reagovat !

foto

03.08.01  10:17

Chmm, to Ti teda fakt gratuluju ..

Vzhledem k tomu, že Pirelli nejsou ve vztahu k origoš vysoké ceně nic moc, gratuluji maximálně tak k té ceně, cos za to dal.

Ovšem nechápu, jak někdo může koupit ojeté gumy .. to je něco jako protektory ...
  • « 00 Reagovat !

foto

03.08.01  10:11

Na Savach jezdime uz tři roky a bez problemů. Je fakt, že táta obouva UG6, jenze záeži taky, na jaký auto ... máti ma mazdu 323 a otec bávo 540i, takže ...

also ... slyšel jsem, že zimní Nokie jsou pěknej * ..
  • « 00 Reagovat !

foto

03.08.01  08:04

Mám zimáky SÁVA ESKYMO 175/80 NA14" rychlost do 190km, nejezdím na hory tak nevím jak na sněhu.V běžným provozu Praha a občas chalupa jsou dobrý.V létě obouvám EXAKTy ty jsou hlučnější, už je oboje používám tak tři roky - spokojenost. Najedu ročně tak 15 tisíc km.Je fakt,že nejezdím brzda plyn.Mám OPLA 2litry E zadní náhon.Podle gumaře je budu muset po 50ti tisících měnit ale za ty peníze??? Koupíš jetý obuješ a zjistíš, že máš boule na boku nebo ti gumař musí při vyvažování dát na ráfek kylo olova aby to vyvážil.
  • 00 Reagovat !

foto

02.08.01  20:03

« jete pneu

Tak jsem o vikendu udelal solidni kauf - 2ks Pirelli P6000 + 2ks Dunlop Sp2000, cena za jednu gumu = 500,-. Vsechny gumy maji min. vzorek 3mm, obe Pirelli maji 4.5mm. Jen pro doplneni, jednalo se o rozmer 205/50 R15.
  • « 00 Reagovat !

foto

01.08.01  17:44

Savu a Yokohamu nikdy!!! To je podprůměr na kvadrát. Klebry jsou naopak výtečné, i když TS 790 nebo UG6 či dokonce M3 je ještě o skok dál.
  • « 00 Reagovat !

foto

01.08.01  16:09

Slevu 10% ti může dát každej a furt na tom ještě vydělá. Ještě lepší by bylo, kdyby Ti nabídli navíc přezutí zadara. I to se jim ještě furt relativně vyplatí (o:
    Ovšem 10procent na tom webu je ferovejch a za odměnu, že si udělali takovej hezkej web, by si zasloužili ho využít. Podraz by si solidní firma neměla dovolit, nesolidní si zase asi neriskne hořící sklad, že jo (o: ehm jen kvůli sadě pneu za "pár" korun.
  • « 00 Reagovat !

foto Saab

Saab 01.08.01  15:51

Zkus se nejdřív zeptat v pneuservisech jestli ti dají taky 10% slevu. Když jsem na www.pneushop.cz posílal mail, tak mi odpověď přišla od Hondy Kadeřávek, takže podvodníci by to neměli být.
  • 00 Reagovat !

foto

01.08.01  13:21

« ZIMAKY

HELP! :-)

Nemůžu se rozhodnou, co na svoje auto za zimáky, jestli:

Sava, Kléber nebo Yokohama

Všechny jsou do 3 tisicí ceny (mám rozměr 185/70 R14). A ještě - je dobrý kupovat přes www.pneushop.cz, když ani nepoznám, zda jsou ty gumy v pořádku v případě dodávky? :-)

Díky!
  • « 00 Reagovat !

foto

31.07.01  10:02

« Re: Které pneu ?

Ale ne, ja jsem negeneralizoval, jen jsem mel v tu chvili jeste moc cerstve zazitky z ceskych dalnic. Jasne ze cim lepsi kola, tim lepe. Jen mi trosku prijde ze nekdy i mozna obstojna kola a nekomu zcela dostacujici ostatni pohani, zavrhnou, jen proto, ze nejsou od X za YYYY ;)
  • « 00 Reagovat !

foto

31.07.01  09:21

Hufnágl: Když pominu tu polemiku na téma prase a závodník, tys' ty Viaxery už zkoušel? Nikdo tady netvrdí, že jsou to *best* pneu pod sluncem, ale za ty peníze se dočkáš velmi příjemného překvapení.

Já je považuju za ideální pneu pro starší auta s výkonem do 100 koní. Ticho, ekonomika jízdy, chování na mokru, to jsou jejich plusy. Co víc může řidič, který nejezdí imrvére naplno, chtít.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 31.07.01  08:57

To si presne trafil Hufe. Moj nie tak davny prispevok to len potvrdzuje. Otec jazdi Mich. Pilot Sport na S80TDi a neda na ne dopustit. Jazdi tak do 170kmh, takze by ich vobec nepotreboval, ale ked zaprsi, ci sa stane nieco nepredvidatelne na ceste, potom su neocenitelne. Navyse ked sa potom taky setric necha strhnut k rychlejsej jazde, ohrozi vsetkych.
  • « 00 Reagovat !

foto

31.07.01  00:00

G> CSC2 se nikdy v tak malém rozměru nota bene v tak vysokém profilovém čísla vyrábět nebudou. RE720 jsou ale určitě dost dobré a na Civica velmi postačující.
  • « 00 Reagovat !

foto

31.07.01  00:00

ydev> Výtečná indukce! Kdo kupuje kvalitní pneu je závodník či dokonce prase :o) => Kdo kupuje šmejdy, je spravný šofér. Klebery nejsou špatné, ale mezi nimy a špičkou je poněkud rozdíl.

Znám X lidí, co obouvají top classe pneu (CSC2, Dunlop SP Sport 9000, P-ZERO, Pilot Sport, S03PP...) a většina (až na mně...cha) mají spíše dynamický, né však závodní styl jízdy.

Já myslím, že je to pouze otázkou peněz a né tím, jak kdo jezdí, protože kdybys měl enough money, tak stejně obuješ tu lepší pneu. Ta se totiž hodí i tomu nejpomalejšímu šoférovi.
  • « 00 Reagovat !

foto

30.07.01  23:00

Ja som na Civica nedavno kupil Bridgestony Potenza 720RE 180/60/R14 H.... Sice v inom rozmere, 205/55/R16 vyhrali test, ktory robil AMS. Pozri si pneu.web3.cz; ja som ich kupil v Mikone za 3500Sk/kus co moze u vas robit tak 2800Kc/kus. Zatial s nimi len sama spokojnost. CSC2 v tomto rozmere vraj zatial nerobia.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…