Pneumatiky
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse
-
« Re: Pirelli P6000 -odporucate?
No teraz neviem. Poriadne testy som na tie Semperit Direction Sport nevidel, co pisu v clankoch o nich je sama chvala, dezen vyzera tiez progresivne, tak fakt neviem. Maju spevnene boky kvoli lepsiemu vedeniu v zakrutach, stredny vodiaci pas a neviem co este. Tie P6000 som pozeral testy-v jednom teste bola zla na suchu, v druhom zasa na vode, tak si niesom celkom isty, ci sa da tymto testom verit - jeden test bol tusim ADAC alebo OAMTC a druhy neviem... Zda si mi vacsia cast testov ako subjektivny nazor novinarov. -
Saab 08.08.01 08:51
« Re: Dunlop sp10-3e
Trocken - sucho
Nass - mokro
Aussengeräusch - to by měla být hlučnost
Rollwiderstand - valivý odpor
Verschleiß - opotřebení
Když se koukneš na [odkaz] tak tam najdeš testy i ostatních rozměrů a tam třeba Barumky budou, jinak se můžeš kouknout i na [odkaz] tam jsou odkazy na testy OAMTC i ADACu a další. -
« Re: Dunlop sp10-3e
Ja som mal asi 3 roky tieto pneu v rozmere 165/70 na corolle a musim povedat, ze su velmi dobre. Na zaciatku som s nimi zvladol dokonca 2x zimu v tatrach, co svedci o tom ,ze aj na vode su v pohode. Asi najvacsia vyhoda je ich zivotnost, ktora je neuveritelna...oni sa snad ani nederu. Inac na suchu aj na vode boli ok. -
« Pirelli P6000 -odporucate?
Hned za hranicami pri Bratislave predavaju vo vypredaji Pirelli P6000 (195/50 R15) za 600silingov. Su to NOVE pneu! Pozeram na tu cenu a asi aj ked budem potrebovat menit pneu az o rok, idem to kupit, lebo ta cena.... Nemate niekto skusenosti s nimi - napiste prosim pripomienky, slabosti a prednosti. Diky. -
"-- skrytý --" 06.08.01 01:19
« Re: ZIMAKY LETNAKY / NOKIAN for Saab
Saabe, vim, jak a kde koupit Nokian s poradnou slevou. For more info Vlasta@senior.cz. Koupil jsem HKPL NRW a chystam se na NRT2. Prodavac mne premlouval na NRT, ze vydrzi az 90 tis. km, ale zase jsou horsi na vode, tak jsem je nechtel... -
« 235 a 225
Mam na aute obutie 235/45/17. Dnes som zistil, ze na jednom plasti sa mi robi mala bublina. t.j. asi ho v dohladnej dobe dam vymenit. Avsak planoval som, ze pri opotrebovani sucasneho obutia zmenim rozmer na 225/45/17 pretoze jeho obvod sa viac blizi originalnemu rozmeru, nez to co tam mam teraz. Otazka zne: Co bude na to hovorit quattro, ked budem mat povedzme na jednej naprave 225/45/17 a na druhej 235/45/17, t.j. permanentne budu mat kolesa kazdej napravy inu uhlovu rychlost? -
Saab 03.08.01 12:28
« Re: ZIMAKY LETNAKY / rozmery /desen
Ten test jsem taky četl a tuším šlo o rozměr 205 na něco 15" (možná se mylím), ale jak píše vlami u každého rozměru je to jinak. Třeba takové letní Nokiany NRV v rozměru 195/65 R 15 V byli druhé nejlepší (ADAC 03/2000) a v rozměru 205/55 R16 (Autotip 2001) byli druhé nejhorší.