Pneumatiky
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse
-
Saab 14.08.01 19:13
« Re: Metro
Jestli je majitel stejný nevím, ale pochybuji. Průkazku potřebuješ novou, stačí mít pas a živnosťák, postup stejný jako v Makru (zaregistruješ se a hned ti dají magnetickou kartu), já to podstoupil cca před 2 roky, takže jestli se od té doby něco změnilo nevím, ale asi ne. -
« GOODYEAR
tak uvadim dalsi reference (vlastni zkusenosti) k tem GY Eagle Touring NCT3 205/50 R16W, jsou perfekne tichy (napr.oproti Michelin Pilot HX), i kdyz vzorek je uz jen 4-5mm, na vode prekvapive good (cekal sem horsi vzhledem k tomu, ze nemaji nic moc extra dezen), ale ne zas zadnej zazrak! (jinak prezili i jizdu v te vichrici se slejvakem-viz.minuly patek-Suchdol n.L.) -
« Re: Pirelli P6000 -odporucate?
Test to bol tusim v rozmere 185/70R14 (schavelene pre moje auto). Ale mozno ich nemam rad preto, ze na auto so 100PS (skoro :-)) dali gumy iba 165. Buducu jar sa vozim na 195/50R15 (pripadne ak existuju a daju sa zohant tak na 185/50R15), uz nemienim dalej riskovat zivot na tychto klzkych galuskach. -
Na testy by som sa moc nespoliehal. V jednom teste boli Continentalky EcoContactEP druhe, pred znackami ako GoodYear, Pirelli, Bridgestone, Michelin. A v skutocnosti su to asi najhorsie pneumatiky, ake som kedy jazdil (a jazdil som aj Barum OR36) -
No teraz neviem. Poriadne testy som na tie Semperit Direction Sport nevidel, co pisu v clankoch o nich je sama chvala, dezen vyzera tiez progresivne, tak fakt neviem. Maju spevnene boky kvoli lepsiemu vedeniu v zakrutach, stredny vodiaci pas a neviem co este. Tie P6000 som pozeral testy-v jednom teste bola zla na suchu, v druhom zasa na vode, tak si niesom celkom isty, ci sa da tymto testom verit - jeden test bol tusim ADAC alebo OAMTC a druhy neviem... Zda si mi vacsia cast testov ako subjektivny nazor novinarov.
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!