Pneumatiky
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse
-
« Re: Nabidka
P-Zero vydržely 17.000km do mrtva (0.5mm). Rainsporty jsou k vidění na www.uniroyal-online.com
Conti CSC2 jsou best a Premium lehce pod nima. Problém je v tom, že pro můj rozměr se nevyrábí. 195/45 nebo 205/45 R16 jsou pouze v CSC a to je stará pleuša jak prase. -
to hufík: a to si už tie P-ZERO ojazdil ??? Koľko km Ti vydržali??? Kde na webe sa dá Uniroyal Rainsport1 vidieť??? A ktoré od Continentalu Premium alebo Conti sport contact 2 (to je myslím CSC2) sú lepšie???
Prečo chceš nabudúce P-ZERO keď Continentaly sú OK??? -
neurazil :-) ja jen potrebuji prodat "slusne gumy"! Musim souhlasit ze to jsou prumerne a pomerne drahe gumy. Jizdni vlastnosti auta nejsou vyvazene a to hlavne pri ostrem brzdeni. Razantni prujezdy ostrych zatacek pripominaji jizdu na medu. Je to pravdepodobne dan za moc mekke bocnice. Pneumatika krasne pohlcuje drobne tvrde nerovnosti na krajnicich a skvele sedi na vode. Tyto negativni vlastnosti se samozrejme projevuji az skutecne na "hranici" kde 95% lidi nejezdi. -
LLL> Ó, Ty ses urazil! Tak to neber. Já už Micheliny nemusím. Vlastnostmi je to průměr. Obouvám většinou Continental (Premium, CSC2), ale v tomto rozměru byly jen Rainsporty 1. Mrkni na web, jak vypadají. Sedí sqvěle. Před tím jsem měl P-Zero, což je lepší, než exalto a taky než rainsporty. Jenže P-Zero koštovaly 7.800kč/ks (205/45) a na vodě stály za *. -
Saab 29.08.01 15:06
« Re: Nokian NRT 165/70 R13
Na dokonalý test by byl ideální okruh. Jezdi na mokru jako s těmi starými a pak napiš jak sedí - jinak to srovnat nejde. Zkusit jak se chovají při průjezdu zatáčkou, jak brzdí na rovině atd. K přesnému srovnání bys musel mít ale obojí a vyzkoušet je, ale aspoň zjistíš co dokážou. Hlavně opatrně a ne v plném provozu. -
"-- skrytý --" 29.08.01 10:54
« Re: Nokian NRT 165/70 R13
BOOZE, ted jsem omylem zmacknul ESC a celou napsanou zpravu jsem si vymazal :((
Saab: Mokro jeste nebylo. Jak bych je mel nejlepe vyzkouset na mokru? Smyk v zatacce? Brzdenim? Mam ABS, takze smyk brzdenim se mi asi nepovede.
K tem cenam. Koupil jsem je se slevou 24% primo ve velkoobchode u vyhradniho dovozce, takze mi prisly na 1160 Kc/ks. Dali mi do ruky akcni nabidku, platnou do vyprodani zasob - tady je [ceny vc. DPH]:
NRT 175/70 R13 82T - 1581 Kc
NRT2 175/70 R13 82T - 1667 Kc
NRT 175/65 R14 82T - 1999 Kc
NRT 185/65 R14 86T - 2075 Kc
NRH 195/60 R15 88H - 2598 Kc
NRV 195/50 R15 82V - 2277 Kc
NRH2 195/65 R15 91H - 2790 Kc
NRV 225/45 R17 91W - 4999 Kc.
Platnost ceniku je od 20.8.2001, vice viz www.nokian.cz - centralni sklad je v Jircanech. V. -
« Re: Matador Aquilla
To trace: Tak čo ako sa Ti tie Matador AQUILLY javia po nejakých najazdených kilometroch?
Na budúci rok ma čaká výmena pneu na OCTAVII a silne nad nimi uvažujem.Si jediný čo som tu našiel a má snimi skúsenosti.
To all: aké máte skúsenosti s vhodným rozmerom a typom pneu pre OCTAVIU. Originál nie je nič moc ale zatil vydržali cca 60 tisíc km. a ešte niečo dúfam vydržia. -
"-- skrytý --" 27.08.01 13:18
« Nokian NRT 165/70 R13
Napisu par subjektivnich zkusenosti. Na sve Felicii Diesel jsem mel Continental CT22, jak jsem tu psal jiz drive - najeto mely 80-90 000 km. Nyni mam obute Nokian NRT (NRT2 uz bohuzel nebyly, buuu... :-( ...) a rozdil je nebetycny. Jen nevim, kolik z toho prisoudit rozdilu mezi novou a temer ojetou pneu a kolik prisoudit rozdilu mezi znackami a dezeny. Ale fakt je, ze Nokian NRT jsou mekke a velmi, podrhuji, VELMI tiche. Znate hlucny usek na dalnici Pha-Nymburk? Zatim s kazdym vozem co jsem tam jel (Favorit, Felicie, Honda, Octavia) slo o takovy hluk, ze se muselo zesilit radio nebo nebylo slyset "vlastniho slova". S Nokiany - nic takoveho. V zatackach taky drzi velmi dobre, ani nehvizdnou, na rozdil od CT22. Jsou pry delane na spatne severske silnice, maj vydrzet taky cca 90000 km, no nevim, ale jiste je, ze jsem velmi spokojen.