Pneumatiky
« Unik vzduchu z pneu
Panove,vim,ze to neni uplne do teto diskuse,ale presto se zkusim optat.Utika mi pomaloucku vzduch z pneu,dle pneuservisu okolo ventilku(tomu bych veril).Uz sem to nechal asi 3-4 krat opravit,vymenit ventilek,ocistit na dosedaci plose,ale nepomohlo to.Mam starsi hlinikace original na Hondu(puvodni) a zamenu za novy bych nechtel delat.V servisu mi nechteli dat ani dovnitr dusi,ze prej u bezdusaku jsou vevnitr plaste nejaky vystupky a o ty se duse prodre.Tak ted nevim.Koupit novy kola?Ale to me ten unik bude stat 20 litru.Neexistuje nejak sracka,ktera se nastrika dovnitrku gumy a utesni to ?
Dikes Trona -
« GOOD YEAR F1
Prosím vás jestli se můžete vyjádřit zítra si jdu do VW Mladá Boleslav pro výměnu pneumatik na auto VW Passat . Na R 15 jsem si u nich objednal GOOD YEAR F1 Gs - D2 205/ 60 / V R15 cena 5400 kč za kus s DPH = 21 600 kč Budou dobré ?? Mě bylo řečeno že nic lepšího už nelze koupit ? Je to pravda ?? Ale jedna věc mi vrtá hlavou oni nemají ani jednu podélnou drážku na mokru to bude asi...?? -
« Re: dunlop
!!!Kleber KRISALP 3 2012
Matador MP 58 WINTERRA 2304
!!Uniroyal MS plus 5 2552
« Re: Nabidka
P-Zero vydržely 17.000km do mrtva (0.5mm). Rainsporty jsou k vidění na www.uniroyal-online.com
Conti CSC2 jsou best a Premium lehce pod nima. Problém je v tom, že pro můj rozměr se nevyrábí. 195/45 nebo 205/45 R16 jsou pouze v CSC a to je stará pleuša jak prase. -
« Re: Nabidka
to hufík: a to si už tie P-ZERO ojazdil ??? Koľko km Ti vydržali??? Kde na webe sa dá Uniroyal Rainsport1 vidieť??? A ktoré od Continentalu Premium alebo Conti sport contact 2 (to je myslím CSC2) sú lepšie???
Prečo chceš nabudúce P-ZERO keď Continentaly sú OK???

Pokud jsi nic takoveho nepodstoupil je otazka, zda ti to dela jen u jednoho kola nebo u vsech.
Co gumy, jak jsou stary, dela ti to jenom u tech co tam mas, nebo jsi je uz menil a dela to porad?
Pokud to dela jenom jedna guma a v servisu na nic neprisli, pak to nejspis bude mala dirka ktera utika jen pri zatizeni, tzn. pri jizde nebo na urcitem miste pri zaparkovani.
Resit se do da zajiste i vstriknutim pripravku na pichla kola, ale to asi neni to nej.
Doporuceni: Hledat dal diru. (pokud je to jen jedna pneu)
Pripadne zjistit stari pneu a zvazit nakup novych.
Ale to by musely bejt fakt hodne stary.