Pneumatiky
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse
-
« Re: Unik vzduchu z pneu
Nevim jak to ředit já to vzal od oka. 3-4dcl mlíka a 3-4 lžičky cukru, ohřát aby se ten cukr rozpustil. Jo a kup radši plnotučný a ne nějakou odstředěnou sračku :o)). P.S. Ten plášť bych taky nechtěl vidět zevnitř, ale už to mám asi tři měsíce a bez problémů a to mi předtím během týdne klesl tlak na polovinu. -
« pneu.web3.cz
zdarek lidicky, tak sem byl chvilku trosku "OUT", tak doufam, ze se mi zas v nejblizsi dobe podari neco novyho pridat do tohodle webu - docela me prekvapila navstevnost i presto, ze jsem nemel cas updatovat (budu se snazit behem zari zaradit i prehled zimnich pneu/testu zatim z lonska-nove jeste nejsou, abyste meli pripadne podle ceho vybirat:)
mejte se lidicky fajn a preju hodne bezpecnejch kilometru! -
Nesmejte se, ale me na nouzovy jezdeni staci vstriknout do plaste pres ventilek strikacku mlika s cukrem. Do svyho zavodaka bych to nedal, ale druhy auto do prace, kde mam plechace mi prestal utikat vzduch ze dvou pneumatik. Neni to muj vynalez mam to od jednoho staryho chlapa, ktery rikal ze se takle utesnovali starsi duse na motorkach. -
Dela mi to jenom u dvou.U jedny to utece rychleji a u druhy pomaleji.Nikdy to ale neutece uplne,vzdy tam nejaky tlak "na dojeti" mam.Utika to tak za tyden az ctrnact dni.Kdyz mi to cistili v pneuservise,tak to drzelo asi tak mesic.Pak to zacalo znova utikat.Ani po vymene pneu se to nezlepsilo.Uz sem z toho magor.Asi tam fakt neco striknu.Treba takovou tu nouzovku,ktera to i nafoukne.Ta tam zustane a snad se to vevnitr zatahne.Presto diky Trona -
« F1
Už je mám za chvíli jedu z práce a tak zatím mám najeto 3 km Takže nic bez dojmů. Dezén je super i výška inu jsou nové. ALe zajímalo by mě jaká pneumatika na českém trhu je lepší ??? Nikdo kromě Michelin nemůže konkurovat F1 a jestli Michelin Pilot je lepší ?? Tak to si myslím ne Protože má podélné drážky a ty stříkají vodu pod pneu kdežto F1 má jen šikmé pro odvod do stran . -
to trona: to co popisujes je priznacne pro kola ktera prosla piskovanim a znovunastrikanim.
Pokud jsi nic takoveho nepodstoupil je otazka, zda ti to dela jen u jednoho kola nebo u vsech.
Co gumy, jak jsou stary, dela ti to jenom u tech co tam mas, nebo jsi je uz menil a dela to porad?
Pokud to dela jenom jedna guma a v servisu na nic neprisli, pak to nejspis bude mala dirka ktera utika jen pri zatizeni, tzn. pri jizde nebo na urcitem miste pri zaparkovani.
Resit se do da zajiste i vstriknutim pripravku na pichla kola, ale to asi neni to nej.
Doporuceni: Hledat dal diru. (pokud je to jen jedna pneu)
Pripadne zjistit stari pneu a zvazit nakup novych.
Ale to by musely bejt fakt hodne stary. -
« Unik vzduchu z pneu
Panove,vim,ze to neni uplne do teto diskuse,ale presto se zkusim optat.Utika mi pomaloucku vzduch z pneu,dle pneuservisu okolo ventilku(tomu bych veril).Uz sem to nechal asi 3-4 krat opravit,vymenit ventilek,ocistit na dosedaci plose,ale nepomohlo to.Mam starsi hlinikace original na Hondu(puvodni) a zamenu za novy bych nechtel delat.V servisu mi nechteli dat ani dovnitr dusi,ze prej u bezdusaku jsou vevnitr plaste nejaky vystupky a o ty se duse prodre.Tak ted nevim.Koupit novy kola?Ale to me ten unik bude stat 20 litru.Neexistuje nejak sracka,ktera se nastrika dovnitrku gumy a utesni to ?
Dikes Trona -
« GOOD YEAR F1
Prosím vás jestli se můžete vyjádřit zítra si jdu do VW Mladá Boleslav pro výměnu pneumatik na auto VW Passat . Na R 15 jsem si u nich objednal GOOD YEAR F1 Gs - D2 205/ 60 / V R15 cena 5400 kč za kus s DPH = 21 600 kč Budou dobré ?? Mě bylo řečeno že nic lepšího už nelze koupit ? Je to pravda ?? Ale jedna věc mi vrtá hlavou oni nemají ani jednu podélnou drážku na mokru to bude asi...?? -
« Re: dunlop
Barum OR 60 - POLARIS 1796
!!Bridgestone BLIZZAK - LM 18 3081
Continental TS780 WinterContact 3056
Dunlop Wintersport M3 2865
Good Year Ultra Grip 5 MS 2905
!!!Good Year Ultra Grip 6 MS 3264
!!!Kleber KRISALP 3 2012
Matador MP 58 WINTERRA 2304
!!Uniroyal MS plus 5 2552
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!