Pneumatiky

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse

• « 00 Reagovat !

foto

14.09.01  12:22

« Re: 14

Jasně, na zimu to nemá význam, jen že 185/65 14 jsou o 1000 levnější než ty samé Micheliny 175/60 14. 175/60 14 stojí necelé 4000 bez DPH.
    Asi se na to vyprdnu a koupím za 2000 barumky. Navíc tento rozměr ano Kleber nedělá. Jinak mi pneumechanik vysvětlil, že 185 se na ráfek vleze, ale do auta už ne při plném zatížení a plném rejdu s předním a zadním stabilizátorem. A to už prý nemluví o original Škoda sportovních tlumičích. Prý to co tam výrobce vymyslí, tak to se dam má dávat a nešpekulovat.......PTD
  • 00 Reagovat !

foto

14.09.01  12:12

« Prodávám zimáky !

Nemáte někdo zájem o zimní celoprotektory ?
    155/70 R13( 4ks ) se směrovým vzorkem, velice málo jeté. Jsou obutý na plechových discích 5x13 rozteč děr 4x70 mm. Vhodné např. pro Fiat Uno. Cena za vše je 2200,- Kč.
    V případě zájmu pište na safar@mucl.cz
  • « 00 Reagovat !

foto

13.09.01  10:45

« Re: 14

PTD, bolo by skoda davat tam na zimu take siroke gumy. Jednak to nieje dobre (vsimni si na akych jezdia rallye na snehu - vypada to ako kolesa z motorky...) a potom je to zbytocne drahe. Siroke gumy v lete, to je ine kafe...
    Ja osobne mam na aute 195/50r15 v lete, ale na zimu davam 165/70/r13 a mam s tym len dobre skusenosti. No a potom ako sa tesim na leto, ani si nevies predstavit!
  • « 00 Reagovat !

foto

13.09.01  10:43

« Re: Śířka ráfků a pneu - jak je to?

Ja mam 195/50 r15 a rafky 7jx15. Funguje to, ale musim hustit trocha viac ako je predpis, inak sa mi opotrebovavaju podstatne viac po krajoch. Je to samozrejme aj stylom jazdy... Tiez som si vsak radsej kupil Firestone SZ40 s ochranou rafkov, lebo tak siroky rafik nieje chraneny normalou gumou. Ak chces vidiet fotky ako to vyzera, tak sa pozri na [odkaz] obrazky uplne dole (stale so starymi gumami bez ochrany).
  • « 00 Reagovat !

foto

12.09.01  16:08

luf> Naopak. Bude to vypadat výtečně. Jen kup pneu s ochranou ráfku, abys to někde neošoupal. 7J15 je pohoda.
  • 00 Reagovat !

foto

12.09.01  14:10

« 14" Atlanta

Neví někdo jaké rozumné pneu jde obout na original Škoda Al. ráfky 14" poslední model? Original je tam 175/60 R14. Na zimu bych tam viděl tak 185/65 R14.....Šly by tam? Dalo by se zatočit s kolama na plný rejd? Je tam přední stabilizátor... PTD
  • « 00 Reagovat !

foto

12.09.01  13:55

pro kazdy rozmer pneu jsou doporucovany velikosti rafku (od-do), pomerne solidni tabulky jsou uvedeny na teto strance: [odkaz] (viz.TYRE SIZE/ALTERNATE RIM)

samozrejme, ze 195/50 R15 lze obout na rafek 7Jx15 (ale 7 je opravdu max.!)
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 12.09.01  09:48

Poznam ludi, co roky jazdia 6,5 alebo 7J a ziju :)Je to OK
  • « 00 Reagovat !

foto

12.09.01  09:15

« Re: to Kazan->ty Ydev

Tak sem Ti to poslal ty kluku jeden (o:
    Jsem zvědavej co Ty na to (o:
  • « 00 Reagovat !

foto

11.09.01  20:01

« Re: to Kazan

Muj mail je ondrej.janovsky@cleverlance.com
    Nevim, jak rychle splasim penize, protoze rekonstrukce CRXky mne bude stat cca 25000 za kompletni rekonstrukci karoserie. Tj. napravy dole, veskere rozvody paliva a brzdy pryc, elektrika vestsinou odpojena. Jsem asi magor :(
  • « 00 Reagovat !

foto

11.09.01  16:29

Nechci mlžit, ale myslím, že 195/50/15 jsou na ty 7J v pohodě. Aspoň řekl bych, že jsem to měl na svým Golfišti a no problem.
  • « 00 Reagovat !

foto

11.09.01  16:22

« Re: to Kazan

to YDEV: Pokud do té doby než se rozhoupeš někdo nekoupí mýho nabouranýho Accorda, ke kterýmu je hodlám přihodit, tak je můžeš mít. Když napíšeš maila, tak ti snad pošlu i fotku. Jsou paprskový, byly chromový,ale teďka už sou vypískovaný a nalakovaný, prakticky se s nim ajezdilo jen pár dní po vypískování, jsou na nich myslím asi fuldy zimní s dobrým vzorkem a navíc přidám sadu zimních protektorů, málo jetých. Celé za čtyřku. Myslím solidní cena, za ty Fuldy jsem dal 1800 a za vypsíkování a lak litr. Takže za disky už moc nezbývá plus ty protektory. KOčičky by se hodily na novou VeRunu (o: Takže se dyžtak ozvi.
    To ALL: KDybyste někdo chtěl ty Hondí originál alu 13" (z Accorda 1987), tak je daruju za odvoz. Ovšem jak říkám sou po bouračce a tak neručím za stav, snad jedině, že by někomu jeden dva tři chyběly, tak mu udělám radost. O víkendu ho zkusím vyfotit.
  • « 00 Reagovat !

foto

11.09.01  15:59

Aky je teda idealny rozmer rafku pre 195/50R15. 6.5Jx15 alebo 7Jx15, tie prve totiz nemozem zohnat so spravnymi dierami a ET. Mozem to obut aj na 7Jx15, nebude to vyzerat nejako blbo?
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 11.09.01  15:55

Je to tak, ze vyrobca udava zlaty priemer. Na disk vies dat o nejaky rozmer nizsiu aj vyssiu gumu. V prvom pripade sa patky fukanim rozsiria az sadnu na disk a v druhom je to naopak. Prilis velke zmeny sirky pneu su nebezpecne, najma pri mensom rozmere, kde sa guma v zakrute moze vyzut.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 11.09.01  15:20

« Śířka ráfků a pneu - jak je to?

Jak je to s ráfky a pneu (konkrétně u Oplu Astra)? V techničáku mám uvedené, že kromě standardních 195/60/R15 můžu použít i 205/50/R16 s ráfky 6Jx16 nebo 185/65/R15 s ráfky 6Jx15. Vrtá mi hlavou to 6J. Jakto, že ráfky na pneu 185, 195 i 205 jsou stejně úzké? (6J je cca 15,24 cm), nebo něčemu blbě rozumím - je to první číslo s "J" skutečně šířka v palcích??? Důvod je ten, že uvažuju o lehkých ráfcích a rozhlížím se po nabídkách ...
  • « 00 Reagovat !

foto

11.09.01  13:07

« to Kazan

Ty mas sadu 14" pro Hondu? Davam ted dohromady CRXko 1.generace (totalni rekonstrukce karoserie) a mozna bych je tam vyuzil, pokud mi jeste zbydou nejake fufniky ;)
  • « 00 Reagovat !

foto

11.09.01  11:43

« Re: Unik vzduchu z pneu

Tak to asi zadnej kseft neudelame.Ja bych ty disky vod tebe i koupil,ale fakt jen 15".Pro ostatni,jsou 4 derovy a roztec myslim nejakych 114 mm.Uz ted tam mam se svym snizovanym podvozkem malo mista.Dat tam 14",tak snad sedim brichem na zemi.Presto este jednou dikes.Trona
  • « 00 Reagovat !

foto

11.09.01  10:23

čeče, myslím, že jedna sada tu co bych i daroval jsou snad dokonce třináctky. Pak mám ještě 14ky se zimním obutím, ty sou hezký, nově vypískovaný, paprkskový, jsou na nich tuším fuldy nebo michelliny v dobrým stavu. Měl bych k nim i ještě jednu sadu protektoru jetejch asi jen dva měsíce. Jsou to holt pozůstatky, žádnej zázrak. Patnáctky bohužel ne-e. Sorry.
  • « 00 Reagovat !

foto

11.09.01  10:12

No ja mam 15".Pokud je mas,tak ti dam link na web,jak vypadaji.Jinak se te taky zeptam,nemas nahodou tyhle 15" plechace na zimu ?Trona
  • « 00 Reagovat !

foto

10.09.01  09:55

A jaký disky máš na tý Hondě? Nějaký mi zbyly po mejch Hondách, myslím, že bych ti ho i daroval, pokud by byl stejnej. Máš foto? Jestli ne, tak se o víkednu pokusím nějaký splodit. Bohužel celou sadu nemám, minimálně jedno kolo je total buchlý )o:
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…