Pneumatiky

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse

• « 00 Reagovat !

foto

23.09.01  22:27

« Re: Boule

Urcite sundej pneu a podivej se na ni. Mezitim bych nezkousel s autem maximálku, nebo sportovní jízdu na okraji srazů :)
  • 00 Reagovat !

foto

23.09.01  22:00

« Boule

Jenze ty pneu uz nejsou v zaruce, takze reklamace se me netyka, necham to bejt, dneska jsem na to koukal abyl tam jenom dolicek, zda se mi ze je to zavada v kostre, ale to zjistim jedine po sundani. Uvidim co stim provedu
  • « 00 Reagovat !

foto

23.09.01  19:26

« Re: Jaký rozměr je správný ?

Pokud tam máš origoš 185/70/13, tak rozhodně na větší ráfek nebudou mít stejnou šířku. To by byl pěkný nesmysl. Musíš zachovat určitý poměr. Šířka x výška x průměr ráfku. Viděl bych to na 195/60-65/14.
  • « 00 Reagovat !

foto

23.09.01  09:47

« Re: Jaký rozměr je správný ?

185/65-14 185/60-15
  • 00 Reagovat !

foto

22.09.01  23:16

« Jaký rozměr je správný ?

Mám předepsané pneumatiky 185/70-13. Chtěl bych nějaké nižší, ale ve správném rozměru. T.j. 185/??-14, nebo 185/??-15, nebo .......atd. Kdo víte, napište.
  • « 00 Reagovat !

foto

22.09.01  21:52

No já nevím, ale bud bych to reklamoval, nebo vymenil. Na pneu se nesmi setrit !!!
  • « 00 Reagovat !

foto

22.09.01  19:11

To neres, to ma kazda druha Continentalka na novejch Octaviich. To je bezna nekvalita soucastnosti.
  • 00 Reagovat !

foto

21.09.01  16:49

« Boule

Mam malej problem, na pneumatice Barum ECONOMY 165/70 se mi vytvorila mala boulicka a dolicek, opravdu male, na prvni pohledn neviditelene, zjistil jsem to pri cisteni pneu, nevim co s tim, muze se to prasknout??
  • « 00 Reagovat !

foto

21.09.01  12:56

« Re: Unik vzduchu z pneu

To Trona: Vem krumpáč,navostři ho a musíš sním prokopnout haubnu. Potom musíš taky řádně načnout blatník. Poté vzít klíče a objet nima auto:)))No a když budeš platit tu habnu,lak a blatník,tak nový kolo se tam cenově ztratí!!:))))))))
  • « 00 Reagovat !

foto

21.09.01  10:02

« Re: Kleber Viaxer

Mam Viaxery AS cca 2 mesice a jsem spokojenej .... na vode dobry a na suchu si take nemuzu stezovat. Auto je Honda CRX 1.5
  • « 00 Reagovat !

foto

21.09.01  07:51

Jasně že to jde. Měl jsem na R25 to samé, jedna bezdušovka utíkala. Vyškubnul jsem ventilek, dal jsem tam duši, nechal to vyvážit a byl klid. Jenom jeden postřeh - je potřeba pod duši na ráfek dát vložku - takovej gumovej pás, jinak se duše může o ráfek prodřít (vlastní zkušenost).
  • « 00 Reagovat !

foto

20.09.01  14:56

Musim konstatovat,ze bohuzel.Uz sem si myslel,ze mam vyhrano, a nic.Tejden stacil a je to zase mekky.Myslim tim pneu.Trona.Odpovi nekdo na moji hloupou otazku ohledne duse v pneu?
  • 00 Reagovat !

foto

20.09.01  14:52

« Kleber Viaxer

Mate nekdo nejake pripominky ke Kleber Viaxer (AS)? Jsou alespon lepsi nez Barumky?
  • « 00 Reagovat !

foto

20.09.01  13:14

Sladke mlieko nepomohlo?
  • 00 Reagovat !

foto

20.09.01  13:12

« Unik vzduchu z pneu

Nevite nekdo nahodou,jestli muzu dat do bezdusove pneu dusi?Trona
  • « 00 Reagovat !

foto

20.09.01  09:34

« Re: Můžu dát

To PTD: díky za informace, ale s tou 13 jsi mě dostal. Jak jsem psal, zašel jsem do Barumu, že nemůžu sehnat předepané 165/XY R14 86T, schválně co mi nabídnou. Ten technik říká, to je blbost, vzal mě k jejich tabulkám, vyhledali jsem typ auta, rok výroby atd. a měl tam předepsané 185 a 175 vše v R14!! Ani jednou se tam nevyskytla R13. Tak teď nevím. Často čtu příspěvky od tebe a je mi jasné, že víš o čem mluvíš. Ale nejde mi to dohromady. Pro jistotu, jde o Sieru 2.0l stříkačka, s katal., 90. rok combi. RBr
  • « 00 Reagovat !

foto

19.09.01  17:51

Pokud se týka fordu Sierra, je tam skutečně rozměr 165/ ale na 13. Vzhledem k tomu, že tam není uvedeno profilové číslo, jedná se o profil 80, teda něco jako 165/80/13 a tyto gumy jsem měl na Sieře když jsem ji koupil taky......Pak jsem si nechal do techničáku dopsat alternativní pneu 185/70/13 za 10 Kč a ty jsem tam obul na ty stejné disky a byl jme spokojený. 14 tky to sice nebyly, ale na 2,3D nebyly ani povolené.....velké kolo, malý výkon PTD
  • « 00 Reagovat !

foto

19.09.01  14:08

Je to Siera combi 90 rok. Ráfky mám jak jsem již popsal. Dokonce mi někteří říkají, že je to blbost, aby na toto auto patřily 165 R14, že to musí být chyba v techničáku. Je pravda, že to auto bylo dovezený ze Švýcarska a mělo zrovna tyto gumy na sobě, tak to asi rovnou zapsali do průkazu. Podle tabulek u Barumu by auto mělo mít údajně rozměr 185 R14. RBr
  • « 00 Reagovat !

foto

19.09.01  10:45

to RBR> na jaky to je auto?
  • 00 Reagovat !

foto

18.09.01  09:43

« Můžu dát "trochu" jiný rozměr pneu na zimu?

Když jsem koupil před 2 roky auto, mělo obutý rozměr 165/65 R14. V technickým je jen 165 R 14 (a 86 T, ráfek 5,5J R14 ). Teď jsem nucen koupit nový zimní ale v rozměru 165/65 nemůžu nic sehnat, aby to vyhovělo taky indexu nosnosti.
    Můžu si dovolit jiný rozměr? Myslím třeba 175/70 nebo 175/80, v této velikosti už je výběr o něco lepší, ale nevím co to udělá.
    Díky za radu.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…