Pneumatiky
« Re: Matador Aquilla
qeta: Já jsem mezitím kontaktoval přímo výrobce Matador a to nejzajímavější k Aquille co mi odpověději je následující:
...Chcel by som poukázať aj na určité špecifické vlastnosti smerových
typov dezénov, keď počas užívania výrobku dochádza
k rýchlejšiemu opotrebeniu výrobku ako u nesmerového typu dezénu, z
ubývajúcou výškou dezénu sa zvyšuje hladina hlučnosti pneumatiky
u ojazdenej pneumatiky to môže byť až 3 - 4 (dB) viac ako u novej
pneumatiky...
A taky prý je chtějí dát do veřejných porovnávacích testů jako ADAC a pod.
« Koupim nebo prodam 1ks pneu Pirelli Winter 210 performance 1
Zdravim vsechny,
z rezervy mi zbyla jedna uplne nova pneu Pirelli Winter 210 performance 195/60 R15 88H.
Takze shanim komu taktez zbyla, nebo ji naopak shani. (Je to guma, ktera byla koupena
k Mazde 626 r.v. 1996).
Dekuji
Mirek V.
PS: kontakt czemiv@cze.sas.com -
« Re: Matadory
Zdar,ja jsem na nich odjezdil celou zimu(MP55) a nemam duvod si stezovat. Tata na nich take jezdi(MP56) a kdyz jsem videl co to je schopne vyjet.... Je faktem ze to nemam skoro s nicim srovnavat,ale splnilo to,co jsem od nich ocekaval-jsou levne,dostatecne vykonne a celkem vydrzi.Takze doporucuju.Hodne zdaru.CZus. -
« Re: reklamace pneu
Klebery Viaxer jsou obecne prochu podcenovane gumy. Otec je mel na Audi A6 Quattro a nemohl si je vynachvalit. I pri jeho stylu jizdy (jako prase) mu vydrzely pres 40 tis. a max. spokojenost. Ja mel taky Klebery, ale levnejsi typ na Accordu a sedely jak pribity. Na suchu i na mokru. Samozrejme, ze Good Year Ventura jsou lepsi, ale 2x tak drahy. -
"-- skrytý --" 11.10.01 13:57
« Re: reklamace pneu
ano, hned ráano se to hnulo. Reklamované gumy jseu prý v pořádku a na to moje auto (4x4) se prý příliš nehodí (Michelin Primacy). Tak mi nabídli místo těch dvou ojetých Primacy dva Klebery Viaxer (H-čkové). To je radosti, budu mít dvě Primacy a dva Viaxery na jednom autě. Nevíte jaká je to guma?