Pneumatiky

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse

• 00 Reagovat !

foto

18.10.01  09:17

« dlouhe slovo

Dunlop,Kleber,Bridgestone,Toyo,Goodyear.…
  • « 00 Reagovat !

foto

18.10.01  09:15

« Re: 195/45 R15

Dela je :Dunlop,Kleber,Goodyear,Bridgestone,Toyo… dva jsem jezdil,ostatni videl v katalogu,Michelin je ma urcite taky.Vetsinou jsou to odvozeniny z vyssich rad a vyssi rychl.kategorie.Nejsou to uz seriovky,berou je skoro jako tuningove a treba proti 195/50/15 je tam sakra rozdil v cene.Desne drncaj,ale vedou jak motokara.Prumer kola u 185/60/14 je cca 57,8 cm,u 195/45/15 55,7 cm,zase tolik to dolu nepujde.
  • « 00 Reagovat !

foto

18.10.01  09:14

« Re: 195/45 R15

Dela je Dunlop,Kleber,Goodyear,Bridgestone,Toyo,… dva jsem jezdil,ostatni videl v katalogu,Michelin je ma urcite taky.Vetsinou jsou to odvozeniny z vyssich rad a vyssi rychl.kategorie.Nejsou to uz seriovky,berou je skoro jako tuningove a treba proti 195/50/15 je tam sakra rozdil v cene.Desne drncaj,ale vedou jak motokara.Prumer kola u 185/60/14 je cca 57,8 cm,u 195/45/15 55,7 cm,zase tolik to dolu nepujde.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 18.10.01  08:39

« Re: Sava S2

No aj ja si myslim, ze je cas zacat diskusiu o zimnych pneu. Moj konkretny problem: S80TDi, rychlejsi styl jazdy. Su tam Conti TS790 asymetricke. Mam ich dat znovu, alebo je na trhu uz nieco lepsie?
  • « 00 Reagovat !

foto

18.10.01  07:50

Dejte jsem nejaky odkaz na testy zimnich pneu, jestli ho mate! Dik A co by jste doporucili za pneu?
  • « 00 Reagovat !

foto

17.10.01  22:58

Sava je na zimu naprostý *. Mám přátele, co je omylem obuli a pláčou.
  • 00 Reagovat !

foto

17.10.01  20:46

« klesnutie auta?

momentalne jazdim na pneu 185/60 R14, ale technicak povoluje aj rozmer 195/45 R15. Je pravda, ze auto vyrazne klesne [cca 2-3 cm] ked obujem tie 15" pneu a disky? na nase derave cesty to teda nie je ziadna vyhra, suchat podvozok po zemi.
  • 00 Reagovat !

foto

17.10.01  20:39

« 195/45 R15

Mozete mi niekto napisat, ktory vyrobca robi pneumatiky s rozmerom 195/45 R15? Hladal som vsade Dunlop, Michelin, Matador, Barum, ale bud som slepy alebo taky rozmer nikto nevyraba ;-(
  • 00 Reagovat !

foto

17.10.01  17:44

« Dotaz

Jeden dotaz pro znalce - zimní Semperit Grip Sport - ano či ne?
  • « 00 Reagovat !

foto

17.10.01  17:02

« Re: Matador Aquilla

qeta: Já jsem mezitím kontaktoval přímo výrobce Matador a to nejzajímavější k Aquille co mi odpověději je následující:
    ...Chcel by som poukázať aj na určité špecifické vlastnosti smerových
    typov dezénov, keď počas užívania výrobku dochádza
    k rýchlejšiemu opotrebeniu výrobku ako u nesmerového typu dezénu, z
    ubývajúcou výškou dezénu sa zvyšuje hladina hlučnosti pneumatiky
    u ojazdenej pneumatiky to môže byť až 3 - 4 (dB) viac ako u novej
    pneumatiky...

A taky prý je chtějí dát do veřejných porovnávacích testů jako ADAC a pod.
  • « 00 Reagovat !

foto

17.10.01  15:56

« Sava S2

Jake jsou zimni SAVA S2? Vychazi docela levne!
  • « 00 Reagovat !

foto

17.10.01  13:36

« Re: Matador Aquilla

Maji celkem slušnou výdrž,moc neubývají,za tepla jsou trosku mekčí,na mokru super,perfektně drží.Testovací auto Porsche 944,dost razantní styl jízdy...:-))
  • 00 Reagovat !

foto

16.10.01  15:49

« Matador Aquilla

Nadchází sice zima, ale nedá mi to abych se nezeptal na letní pneu. Nevíte někdo něco víc o matador MP 41 Aquilla než to co lze najít na www.matador.sk ?
  • 00 Reagovat !

foto

16.10.01  15:19

« Koupim nebo prodam 1ks pneu Pirelli Winter 210 performance 1

Zdravim vsechny,
    z rezervy mi zbyla jedna uplne nova pneu Pirelli Winter 210 performance 195/60 R15 88H.
    Takze shanim komu taktez zbyla, nebo ji naopak shani. (Je to guma, ktera byla koupena
    k Mazde 626 r.v. 1996).
    Dekuji
    Mirek V.
    PS: kontakt czemiv@cze.sas.com
  • « 00 Reagovat !

foto

16.10.01  12:58

« Re: Matadory

Zdar,ja jsem na nich odjezdil celou zimu(MP55) a nemam duvod si stezovat. Tata na nich take jezdi(MP56) a kdyz jsem videl co to je schopne vyjet.... Je faktem ze to nemam skoro s nicim srovnavat,ale splnilo to,co jsem od nich ocekaval-jsou levne,dostatecne vykonne a celkem vydrzi.Takze doporucuju.Hodne zdaru.CZus.
  • « 00 Reagovat !

foto

16.10.01  12:28

« Re: rozmer gum

Jo,ale pokud nemáš vyjímku:))))))
  • 00 Reagovat !

foto

16.10.01  10:55

« rozmer gum

Na celem aute musi byt stejne rozmerova cisla . napr. 175/65/r14, ale vyrobce i vzorek klidne ruzny. Myslim ze klidne najednou zimni i letni. Cus
  • « 00 Reagovat !

foto

16.10.01  09:01

« Re: reklamace pneu

Tak to teda nemusej. Na jedný nápravě musej bejt stejný gumy, ale všechny 4 ne.
  • « 00 Reagovat !

foto

15.10.01  21:12

To maji byt u kazdeho auta!
  • « 00 Reagovat !

foto

15.10.01  15:56

Na čtyřkolce by měly bejt všechny gumy stejný, aby nebyly namáhaný mezinápravový diferenciály... Alespoň takhle mi to jeden čtyřkolkař vštěpoval do paměti.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…