Pneumatiky
« Re: 195/45 R15
Dela je :Dunlop,Kleber,Goodyear,Bridgestone,Toyo… dva jsem jezdil,ostatni videl v katalogu,Michelin je ma urcite taky.Vetsinou jsou to odvozeniny z vyssich rad a vyssi rychl.kategorie.Nejsou to uz seriovky,berou je skoro jako tuningove a treba proti 195/50/15 je tam sakra rozdil v cene.Desne drncaj,ale vedou jak motokara.Prumer kola u 185/60/14 je cca 57,8 cm,u 195/45/15 55,7 cm,zase tolik to dolu nepujde. -
« Re: 195/45 R15
Dela je Dunlop,Kleber,Goodyear,Bridgestone,Toyo,… dva jsem jezdil,ostatni videl v katalogu,Michelin je ma urcite taky.Vetsinou jsou to odvozeniny z vyssich rad a vyssi rychl.kategorie.Nejsou to uz seriovky,berou je skoro jako tuningove a treba proti 195/50/15 je tam sakra rozdil v cene.Desne drncaj,ale vedou jak motokara.Prumer kola u 185/60/14 je cca 57,8 cm,u 195/45/15 55,7 cm,zase tolik to dolu nepujde. -
« Re: Matador Aquilla
qeta: Já jsem mezitím kontaktoval přímo výrobce Matador a to nejzajímavější k Aquille co mi odpověději je následující:
...Chcel by som poukázať aj na určité špecifické vlastnosti smerových
typov dezénov, keď počas užívania výrobku dochádza
k rýchlejšiemu opotrebeniu výrobku ako u nesmerového typu dezénu, z
ubývajúcou výškou dezénu sa zvyšuje hladina hlučnosti pneumatiky
u ojazdenej pneumatiky to môže byť až 3 - 4 (dB) viac ako u novej
pneumatiky...
A taky prý je chtějí dát do veřejných porovnávacích testů jako ADAC a pod.
« Koupim nebo prodam 1ks pneu Pirelli Winter 210 performance 1
Zdravim vsechny,
z rezervy mi zbyla jedna uplne nova pneu Pirelli Winter 210 performance 195/60 R15 88H.
Takze shanim komu taktez zbyla, nebo ji naopak shani. (Je to guma, ktera byla koupena
k Mazde 626 r.v. 1996).
Dekuji
Mirek V.
PS: kontakt czemiv@cze.sas.com -
« Re: Matadory
Zdar,ja jsem na nich odjezdil celou zimu(MP55) a nemam duvod si stezovat. Tata na nich take jezdi(MP56) a kdyz jsem videl co to je schopne vyjet.... Je faktem ze to nemam skoro s nicim srovnavat,ale splnilo to,co jsem od nich ocekaval-jsou levne,dostatecne vykonne a celkem vydrzi.Takze doporucuju.Hodne zdaru.CZus.