Pneumatiky

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse

• « 00 Reagovat !

foto

09.11.01  10:19

« Re: Firestone FW-930

magnat> Firestone to posral tím, že při vytlačování běhounu tento chladil normální průmyslovou vodou a ne vodou vyčistěnou a chemicky upravenou od různých sairajtů které spůsobily právě tuto separaci běhounu od kostry. Byly totiž místa, ve kterých běhoun ke kostře při vulkanizaci nepřilnul a při vyšších odstředivých silách společně s vyskoku vahou Exploreru došlo k odtržení.

Toto se v žádném případě netýká pneumatik pro osobní vozy určené pro evropu.
  • « 00 Reagovat !

foto

09.11.01  01:54

jinak vcera vecer uz sem taky prezul na zimaky a dneska na ty vode (i kdyz nebyla takova zima-uvidime ale o vikendu?) fakt perfektne sedely, ale ty zatacky se s letnakama nedaj srovnat ani nahle...zato kanaly tedka vesele projizdim "o sto sest" a neni to skoro znat:)
  • « 00 Reagovat !

foto

09.11.01  01:51

problemy s pneu Firestone byly na Ford Explorer (terenak)...snad spatna konstrukce nebo vyroba-uz presne nevim, jinak Firestone patri do Bridgestone group, takze pochytava relativne dost dobry vlastnosti (UNI-T, atd...) od Bridge.., ktery jsou zase o chlup drazsi...jinak cena na FW930 je asi taky nizka kvuli tomu, ze to nejsou zadny novinky (uz asi cca 3roky stary)...napr.ve srovnani s Goodyearem-kazdym rokem novinky (loni UG6, letos GW3)...
  • « 00 Reagovat !

foto

08.11.01  17:40

Podle testu je to hodne kvalitni pneu a cen fakt bude nizka kvuli tomu problemu s Fordem! Tim lepe pro nas, ne?
  • « 00 Reagovat !

foto

08.11.01  17:04

« Re: Zima VS Elektrony

dj_tee> Já mám taky letní i zimní liťáky. 16" a 15". Zatím v pohodě. Ony trochu trpí kvůli soli a teplu od brzd (špatná kombinace), ale 3 zimy vydrží v pohodě. Navíc jsou na to už sairajty, které ten žlutohnědý povlak do značné míry odstraní.
  • « 00 Reagovat !

foto

08.11.01  14:52

Dik za pouitivni info. Ja se ptal jen proto ze bracha ma favo na elektronech a po tech letech (rv.93) to ma za sebou vsechny zimy a na dvou kolech je silne zniceny vrchni lak disku. Tezko rict asi byly nekvalitni :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

08.11.01  14:30

V létě tam jsou pěkný litý 17", v zimě obyčejný litý 15". Na těch zimních se to nijak negativně neprojevuje - jedinej efekt je, že se vždycky těšim, až bude jaro a půjdou tam zpátky 17".
  • « 00 Reagovat !

foto

08.11.01  14:13

Po prvni zime jsem na nich nic nepoznal. Pri druhe
    mi to auto s elektrony ukradli. Nejakej prazak...
    Svine...
  • « 00 Reagovat !

foto

08.11.01  13:17

TO z vas nikdo nejezdil v zime v soli na litych kolech aby poreferoval jak dopadly ???Jestli to prezili bez uhony nebo ne ?
  • « 00 Reagovat !

foto

08.11.01  09:18

Proč jsou Matadory nekvalitní?
  • « 00 Reagovat !

foto

08.11.01  08:57

Firestone dostal v Americe na *, tak dohani obraty cenou... Holt se par pneu nepovedlo a par lidi se udajne zabilo. Tak musi necim presvedcovat o vyhodnosti nakupu. Na kvalite image stavet nemuze, tak to dohani cenou. A nebo to muze byt taky uplne necim jinym. ale zda se mi to docela pravdepodobne...
  • 00 Reagovat !

foto

08.11.01  08:45

« Firestone FW-930

Docela mě zajíma kvalita a vlastnosti FW 930. Když jsem se tak díval co na zimu koupit, zjistil jsem, že FW 930 jsou o dost levnější (až 1/2 ceny) než konkurence. Na Fabii 185/60 R14 se dá koupit 1 pneu za 2087,- (Renocar) a dokonce 1881,- (Mráček). To mě připadne podezřele levný. Nevíte proč se cena drží tak nízko? Jsou snad stejně nekvalitní jak např. Matador?
  • 00 Reagovat !

foto

08.11.01  08:19

« Zima VS Elektrony

Zdravim.
    SIce to tu az takj uplne nepatri ale je toto tema tomu nejbliz. Jake mate zkusenosti s jezdenim v zim na elektr. discich ? Dostavaji poradne zabrat nebo je to uplne v pohode a na jare jsou jako nove ? Podelte se o zkusenosti. Nerad bych si je znicil.
    Diky predem za nazory.
    M.
  • « 00 Reagovat !

foto

08.11.01  06:12

« Re: Firestone FW 930

magnat> Jo. Ještě jezdím na SP Sport 9000, ale záhy to přehodím na své zimní ContiTS790. Jsou výborné a až je sjedu, koupím je znovu.
  • « 00 Reagovat !

foto

07.11.01  23:19

to Huf: a na cem tedka jezdis ty, Hufe? nebo mas jeste letnaky (SP9000)?
  • « 00 Reagovat !

foto

07.11.01  11:25

« Re: Michelin Energy MXT 165/70R 13 79T

FW 930 byly v makru i s plechacema(myslim) a staly okolo 3tKc! Uz bohuzel nejsou a ani se nedivim!
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 07.11.01  10:02

MatuS (1424): To jsem presne potreboval vedet. Dik.
  • « 00 Reagovat !

foto

07.11.01  07:49

« Re: Přišel čas

Mam zkusenost s prvni generaci Top Grip 155/70/13 a to velmi dobrou,zaberove skvely na snehu i brecce,brzdeni a ovladani asi odpovida zimnim gumam,tezko asi na ne muzu mit naroky jako na 195 letni.Vzhledem k tomu,ze vetsina slusnych zimnich gum je dost vyrovnana a lisej se jen v hranicńich moznostech,posud i nabidku konkurence,co se tyce ceny.
  • « 00 Reagovat !

foto matuS

matuS 07.11.01  02:33

vlami> dobre? co pod tym myslis. ja som mal na citroene ax 155/70/13, tato guma je "energy" to znamena, ze je tvrda, ma nizky odpor, t.j. aj vela vydrzi (mal som ich cca 75.000km a este sa na nich dalo jazdit) ale je to vykupene tym, ze moc dobre nedrzia, ani na suchu, ani na vode. ak niesi pretekar, tak ti budu vyhovovat, ten pocet km je fakt zazracny.
  • « 00 Reagovat !

foto

07.11.01  00:00

Mam FW930 195/60 R15 na Primere a jsem spokojen. Na Octavii mam Uniroyal MS 55 Plus a mam pocit ze jsou lepsi, porad za rozumnou cenu. Dokonce bych rekl, ze jsou lepsi nez puvodni Conti SuperContact, dodane s vozem. Pokud jsem se dival na testy, tak FW930 je velmi slusna stredni trida za rozumne penize. MSP55 jsou vykonove ve vyssi tride, ale ne za o moc vetsi penize (zejmena srovnaji s Conti 790 vypada velmi zajimave).
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…