Pneumatiky
« Re: Debica
Co mate proti znacke Sava? V rakusku na nich jazdi strasne vela aut a urcite to nebude preto, ze su lacne. Ti isti ludia v lete jazdia na Bridgestone Potenza alebo Pirelli P6000 a vyssie. BTW v testoch sa umiestnuju priemerne - nie su spicka ani *. Mate s nimi nejake hrozostrasne zazitky? -
« Re: Jaký zimní doporučíte?
a> Na všechny 4 Ty blázne. Nevím, jestli je to nedostatkem financi nebo mozkových buněk, ale dost lidí obouvá jen 2 zimní. Já se pak za břicho popadam, když je ve vyjetých kolejích vidím sklízet, co zaseli :o))) A nejde jen o vyjeté koleje. Brždění na ne zcela vodorovné vozovocve končí zpravidla smykem :o))) Tupci, idioti, nezodpovědní lidé... Vidět takové zmizet v zimě z cesty by byl ideální stav. -
« Re: Jaký zimní doporučíte?
to Jagx: Na Orione som mal v tomto rozmere Barumky Polar (nové) a bol som maximálne spokojný. Dostal som sa s ním kde som potreboval. Chopok, Vysoké Tatry aj v kalamite 30 cm bez problémov. Až tretiu zimu, keď bol dezén cca. 50%, bol už trochu slabší záber do kopca. -
"-- skrytý --" 10.11.01 21:29
« Re: Jaký zimní doporučíte?
Tak jsem dneska nechal přehodit kola na zimáky - koupil jsem 2x Nokiany NRW, tak jsem na ně zvědavý. Ani nebyly zase tak drahý (1600/kus ve 165/70-13), akorát co mi přišlo na nich zatím divný, že i když jsou správně nafouknutý, tak vypadají jako vypuštěné. -
« Debica
A co zimní gumy Debica na Formana za 999,- Kč. Hodí se koupit? Prý stály dřív asi 1.400,- Kč. Známý mě radil, ať koupím jen dva kusy zimních pneu na přední kola a vzadu nechám univerzální barumky, který jsem ve slušným stavu zdědil po původním majiteli. Je to dobrá pneu a je dobrej nápad koupit jen dvě? Dík. -
« Re: Firestone FW-930
magnat> Firestone to posral tím, že při vytlačování běhounu tento chladil normální průmyslovou vodou a ne vodou vyčistěnou a chemicky upravenou od různých sairajtů které spůsobily právě tuto separaci běhounu od kostry. Byly totiž místa, ve kterých běhoun ke kostře při vulkanizaci nepřilnul a při vyšších odstředivých silách společně s vyskoku vahou Exploreru došlo k odtržení.
Toto se v žádném případě netýká pneumatik pro osobní vozy určené pro evropu. -
« Re: Firestone FW-930
jinak vcera vecer uz sem taky prezul na zimaky a dneska na ty vode (i kdyz nebyla takova zima-uvidime ale o vikendu?) fakt perfektne sedely, ale ty zatacky se s letnakama nedaj srovnat ani nahle...zato kanaly tedka vesele projizdim "o sto sest" a neni to skoro znat:) -
« Re: Firestone FW-930
problemy s pneu Firestone byly na Ford Explorer (terenak)...snad spatna konstrukce nebo vyroba-uz presne nevim, jinak Firestone patri do Bridgestone group, takze pochytava relativne dost dobry vlastnosti (UNI-T, atd...) od Bridge.., ktery jsou zase o chlup drazsi...jinak cena na FW930 je asi taky nizka kvuli tomu, ze to nejsou zadny novinky (uz asi cca 3roky stary)...napr.ve srovnani s Goodyearem-kazdym rokem novinky (loni UG6, letos GW3)...