Pneumatiky
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse
-
« Re: Debica
Huf - ako myslis. Ja som vo Viedni vareny peceny a travim tam takmer tolko casu ako na Slovensku, takze viem, na com tam jazdia. A poznam vsetky auta na firemnom parkovisku a vsimam si, co maju obute - Savy a Semperity su v prevahe, ale toho zvysku je minimum. A dost znamych ma Savy a je maximalne spokojna. Napis aj nieco konkretne, nie iba ze Conti TS790 je najsuper a ostatne sa smykaju ako primak v slapke! -
luf> Nemistifikuj. Drtivá většina rakušáku (Ti co nemají Conti, Mich, Pir nebo Dun) jezdí na Semperitech. TO ví každý. TO , že jsi viděl pár aut na Savách, ještě neznamená, že jsou to dobré gumy. Je to jako Barum. * vlastnosti, ale za hubičku. Zkus někdy Continental TS790 (Nebo Dunlop M3 nebo třeba 210 Pirelky) a pak se s námi poděl o to, jaký je v nich a savách rozdíl. -
"-- skrytý --" 12.11.01 11:16
« Re: Jaký zimní doporučíte?
No, koukám, že tady to zase lítá...
Na Š120 zimáky dopředu pro bezpečnou jízdu? No to určitě... když už tak všechny 4, a stejně se v ní zrovna bezpečně necítím.
Ad Sava: na jednom autě mám zimní Savy a nemám s nimi problém. Pokud je porovnám s Polarisy, je ta Sava lepší. Samozřejmě je nejde srovnávat s posledními modely Michelinu apod., ale na to, co stojí, jsou dobré. -
Co mate proti znacke Sava? V rakusku na nich jazdi strasne vela aut a urcite to nebude preto, ze su lacne. Ti isti ludia v lete jazdia na Bridgestone Potenza alebo Pirelli P6000 a vyssie. BTW v testoch sa umiestnuju priemerne - nie su spicka ani *. Mate s nimi nejake hrozostrasne zazitky? -
a> Na všechny 4 Ty blázne. Nevím, jestli je to nedostatkem financi nebo mozkových buněk, ale dost lidí obouvá jen 2 zimní. Já se pak za břicho popadam, když je ve vyjetých kolejích vidím sklízet, co zaseli :o))) A nejde jen o vyjeté koleje. Brždění na ne zcela vodorovné vozovocve končí zpravidla smykem :o))) Tupci, idioti, nezodpovědní lidé... Vidět takové zmizet v zimě z cesty by byl ideální stav. -
to Jagx: Na Orione som mal v tomto rozmere Barumky Polar (nové) a bol som maximálne spokojný. Dostal som sa s ním kde som potreboval. Chopok, Vysoké Tatry aj v kalamite 30 cm bez problémov. Až tretiu zimu, keď bol dezén cca. 50%, bol už trochu slabší záber do kopca. -
"-- skrytý --" 10.11.01 21:29
Tak jsem dneska nechal přehodit kola na zimáky - koupil jsem 2x Nokiany NRW, tak jsem na ně zvědavý. Ani nebyly zase tak drahý (1600/kus ve 165/70-13), akorát co mi přišlo na nich zatím divný, že i když jsou správně nafouknutý, tak vypadají jako vypuštěné. -
« Debica
A co zimní gumy Debica na Formana za 999,- Kč. Hodí se koupit? Prý stály dřív asi 1.400,- Kč. Známý mě radil, ať koupím jen dva kusy zimních pneu na přední kola a vzadu nechám univerzální barumky, který jsem ve slušným stavu zdědil po původním majiteli. Je to dobrá pneu a je dobrej nápad koupit jen dvě? Dík.

Nemusím už nic dodávat, ne?