Pneumatiky
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse
-
« Re: Debica
meda> A na čem to máš obuto? Já tento rozměr shodou okolností taktéž mám (na Fabii je pravda o číslo větší) a zdá se mi velmi cenově výhodný. Mně teda zbyly po neboštíkovi Meganovi Coupé a bylo mi jich líto dát je pryč. Navíc, při sníženém voze a podložkách jsou toho opravdu plné blatníky a vypadá to dost akčně. Jo, mám TS790 od Conti. -
« Re: huf je vůl!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
HIV> Tak pojď do posilky se mnou. Pokecáme. Myslím, že Tě tam ty kecy přejdou ;o)
To, co tu Ty parchante předvádíš, nemá smysl. Je to levné, primitivní, dětské a omezené. Zkus něco originálního, nebo se raději zastav na kafčo.
Tvůj Hufík pupík. -
meda> Při podrobnějším průzkumu ceníků Ti jistě neujde, že různé rozměry pneu mají ruzné ceny, byť je to rozměr velmi podobný. Nemá cenu srovnvat třeba 195/50R15 (3200Kč) a 205/50R15 (4600Kč). Takže trvám na tom, že Semperit a SAVA mají srovnatelnou cenu, avšak nesrovnatelné vlastnosti. -
Zase vedle : píšu o 185/60R15 (Semperit) a 195/?R15 (Sava - v Hypernově pro Octavii) :-))). Ale to je jedno - důležité je, že jsem Semperity (Sport Grip) tenhle týden vyzkoušel na sněhu, ledu a sračce. Obstály na výbornou. Jenom to kvičení při rozjezdu na suchém asfaltu je na mě trochu moc hlasité. Budu se muset krotit. -
« Re: Skladovanie pneumatik
ja gumy skladuju nafoukane na predepsany tlak, na discich, nasunute na tyc ve stene. Pokud jsou gumy na discich a nafoukane, daji se skladovat i naplocho na zemi, kdyz jsou vyfoukle a bez disku, tak nastojato, ale doporucuje se je jednou za 14 dnu az mesic o kousek pootocit, at na zemi lezi zase jinym mistem (a to predtim zatizene at je volne). -
luf> Pro odstranění dalších tisíců hádek o pneu zkus prosím mrknout na www.adac.de -> test und technik -> reifen test -> sommer či winterreifen a tam to máš. Není to bible, ale určitou váhu to určitě má. BTW, Semperit vzhledem k ceně je evidentně vynikající, zatímco SAVA vždy na chvostu.
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!